bugün

çok sevdiğim uludağ sözlük yazarlarına vermek istediğim bir mesaj...

arkadaşlar;

ismini vermek istemediğim bir oyuncak mağazasının organizasyonu çevresinde 31 aralık 2024 günü istinye park'ta noel baba kılığına girip hediye dağıtacağım. o yüzden de az önce ağzımdan çıkan bir cümle bu.

evet, aslında çocuklardan pek hoşlanmam. ancak noel baba adaylarına verilen testlerin hepsinden
gayet başarılı bir şekilde geçtim. kaldı ki benim ilgileneceğim yaş grubu tam manasıyla çocuk
sayılmaz. test sonuçları ışığında, 14-17 yaş grubunun beklentilerini, hayallerini, arzularınıçok iyi kavradığım düşünüldüğünden, bana böyle bir görev layık görüldü. onların derdinin ne olduğunu çok iyi biliyormuşum, iletişim açısından sorun yaşamazmışız, hediye konusunda da ne istediklerini gayet iyi çözmüşüm, v.s... sizi bunlarla sıkmak istemiyorum.

asıl söylemek istediğim şu, eğer o gün yolunuz istinye park'a düşerse, sizlerle tanışmayı inanın ki
çok isterim. içinizde kucağıma oturmak isteyen birçok yazar olduğunu biliyorum. söz veriyorum
ki, sorumlu bulunduğum yaş grubundakilere hediye dağıttıktan sonra, eğer vakit ve enerjim
kalırsa, yılbaşı vesilesiyle, "ho ho ho ho" diyerek sizi de dizlerimin üstüne oturtacak, uslu
durursanız da sakalımı sevdireceğim. başka yerleri istemek yok, söz ama! sonra öbürleri de
ister...

neyse görüşmek üzere. hoşçakalın.
istinye parka gidip bu gavurlarin Kültürü diyerek Noel babaya karşı milleti kışkırtıcam. albay Kemal'i dövdürüp videoya çekicem
(bkz: neşeli hayat)
Bekliyorum arkadaşlar.
1 ocakta gazetelerdeki muhtemel haber;

görsel
Testere serisi misali sevimli kostümlü korkunç adamlı korku filmlerini akla getiren bir haber.
böyle bir başlık açmışlar albay, aman dikkat...

(bkz: noel baba ya tecavüz etmek)
Azizim mokv , her şey insanlar içindir. Risksiz yaşayan insan zaten tecavüze bir şekilde uğramıştır.
gerçekten mi diye merak ettiğim şey. gerçekse ben gelebilirim o gün başka bir işim çıkmazsa ve unutmazsam. umarım karşılaşırız.
Ciddiyim azizim. Beklerim. Ekmeğimizdeyiz.
Ben de takma sakalla erasta avm girişinde olacağım 31 i akşamı. hoh hoh hoooo. Para lazim azizim. Saçlar zaten beyaz.
Bir sözlük azizesinin ziyaret sözü verdiği etkinlik. Yavaştan çıkıyorum azizim. 19:00 da işteyim.
19'dan sonra olsa gelebilirdim ama şu an kadıköy'deyim. 19'da işe gideceğinizi bilsem 19'a kadar gelirdim albayım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar