30 bin liraya ingilizce konuşma garantili kurs
-
1.
30 bin liraya yurt dışına çıksan daha iyi dediğim kurstur.
-
2.
Doktora kasan çomarları sövüşlemek için varlar.
-
3.
böyle kurslar tamamen dolandırma amaçlı paranızı alıp kaçarlar ve ortada dım dızlak kalıverirsiniz.
-
4.
30 bin liraya almanya'ya taşınırım üstüne almanca hocası tutarım aylık 100 euro 2 senede ezberlerim aq .
-
5.
Fitil mi sokuyorlarmış ki nasıl garantili.
Bir kurstur. -
6.
(bkz: keriz silkeleme odaklı geliştirilmiş şeyler)
Yurt dışı dil okulu fiyatları ne durumda bilmiyorum ama o fiyata muhtemelen yurt dışında dil okuluna gidilir - 7.
-
8.
4500 dolarcık civarıdır.
-
9.
Ingilizce kendi calismam ve doğru kaynak ile a2 den yani basit cumleleri kurabilecek duzeyden c2 ye yani top levela bir yılda geldim. bir o elimdeki grammer kitabındaki onemli yerleri bir deftere doldurarak. Tabi kelimeleri de yazarak. Öğrenmeye çalışan arkadaşlarımla pratik yaparak bir yılda geldim bu noktaya. Kimisi vardi arkadaşım o da böyle özel ders aldı, kursa gitti ama olmadi yani . Dil işi istek işi ya. Istersen en iyi kursa git. Nafile.
(Eksileyen arkadaşlar cahilliğinize veriyorum;) su an dil üstüne bir sitem bile var ama şu sıralar pek sık yazamasam da. su dönem almanca öğreniyorum o kadar benziyor ki kelimeler dil bilgisi çok farklı ama kelime çok benzer ingilizce gerçekten öğrenilmeli.)
(Edit: sözlük cahil dolu) -
10.
O paranın 10 bin lirasını göçmen kaçakçılarına verir geri kalanıyla da avrupa'nın kenar mahallelerinde daire tutarak orada yaşamaya başlarım. Göçmen büroya yakalanılmadığı sürece hayat çok güzel olur(Bence).