bugün
- kuranda antartika kıtasının geçmemesi25
- yiğit bulut27
- sonunda öleceksem niçin yaşıyorum13
- 1 bardak sütlü kahvenin maliyeti12
- kemalistler29
- anın görüntüsü21
- pkk silah bırakırken chp'lilerin kudurması19
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak8
- hayvanlar için bir kap su çıkarmayan karaktersiz12
- kürtlerin iyi olduğu konular8
- osman gökçek8
- belediyeleri soyanları savunanlara ne denir12
- yaşar nuri öztürk12
- fotokopici bi erkek19
- atatürkten sonra tek devlet adamı var o da bahçeli8
- akplilerin dini inancı10
- evcil hayvan beslemek12
- nike17
- türkiye cennet cennet11
- fahrettin altun9
- kurbağa yiyen yılan videosu8
- adidas13
- puma11
- fahrettin altun'un görevden alınması17
- devlet bahçelinin pkkyı bitirmesi9
- srebrenitsa katliamı9
- özel'e oy vermeleri karşılığında işe alınanlar16
- turizmciler için haftalık iznin 11 günde 1 olması14
- israil le ticareti kesmemizi şer güçler istiyor9
- pandela 310
- fahrettin gider burhanettin gelir13
- uludağ sözlük yaz kampı10
- true silik yesin kampanyası10
- bitcoin13
- bozuk tohum10
- yazarların pipi boyu10
- haysenin129
- as maca9
- islam da kandillerin olmadığı gerçeği8
- türkiye niye almanya olamıyor18
- v a m p i r o v13
- kemalizim bir aklı tutulmasıdır32
- true nickli yazar13
- pkk'lıların bir bir tahliye edilmesi9
- emekli maaşı 35 bin olsun diyince gülen akpliler13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular12
- ülkedeki gizli pkk lılar8
- kemalistleri amerikaya asker yapsak14
- kuranda namaz kılmanın olmayışı15
- 12 temmuz 2025 erdoğan'ın tarihi konuşması17
Ben de kumpas sanıyordum ama”ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım” deyince kafam karıştı…
Yani Fenerbahçe için yaptım dedi.
Yani Fenerbahçe için yaptım dedi.
kumpas çünkü.
Adaletin adına kumpas diyor deyyuslar.
Malsın kardeşim ama; çok akıllısın kardeşim. Fotokopici Bey kardeşim baştakini önemsemiyor diye çok kaptırmadım. Kaptırsa mıydım acaba :-).
güzel günlerdir
Fetullahçı vatan haini terörist Zekeriya öz'ün savcısı olduğu kumpas davadır.
Aziz Yıldırım "şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" demedi; "ben şike yapmadım; ama yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" dedi. Başını kıçını söylemeden fostur fostur ipe diz, oh ne âlâ. Bu Cinconlular hep böyle. Hagi denen kansızın dirseğine mazhar olmuş Emre Aşık olayı nasıl doğru dürüst anlatıyorsa, bunlar da o denli çarpıtıyorlar. Klinik vakasınız. Fenerbahçe tertemizdir. Siz önce gidin efsaneniz Hakan Şükür'e plaket filan verin.
avrupada güvenlik güçlerinin alakasız dinlemelerine türk futbolundan isimler takılınca, interpol aracılığı ile türkiye'de de soruşturmalar açılır. başta, cok umursanmayacak şekilde süren soruşturmada, fenerbahce baskanı aziz yıldırım, ümit karan, gaziantepli ibrahim gibi isimlerin şike yaptığı açığa çıkar ve emniyet gelin bakalım içeri der. film başlar.
adı geçen kulüp(fenerbahce) şike yapmıştır. bu bir gerçektir ve güneş üflemek ile sönmez.
adı geçen kulüp(fenerbahce) şike yapmıştır. bu bir gerçektir ve güneş üflemek ile sönmez.
ben de beyin özürlü olsam ben de 20 dakikalık konuşmanın 10 saniyesini keser sonrada aha şike itirafı derdim size de kızamıyorum kardeşim akıl noksanlığı zor..
--spoiler--
17-25’de paraları sıfırla demesinden bir şey çıkmaz çıkmadı da. Adam kumpas darbe yapıldığını ve orospu çocuklarının eve geldiğini öğrenince eve telefon açıp paraları sıfırla demesinden bi şey olmaz. Başka bir şey dedi mi ?
Yok.
Paralara el koyacak alçaklar vatan hainleri... Sonra hepsine gününü gösterdi reisimiz. Allah onu hep var etsin.
Adamın parası kardeşim.adamın parası.
Kimseyi evinde para var diye suçlayamazsın.
--spoiler--
30 milyon euro nereden gelmiş o eve onu hiç sorguladın mı ? yok.. reisin ticaretin hangi dalı ile uğraşmış da evde sıfırlayabilecek 30 milyon para bulunduracak duruma gelmiş ? bu kadar mı yozlaştınız bu kadar mı haktan hukuktan uzaklaştınız be kardeşim. ayakkabı kutusunda parası varmış gizlemiş. tamam o zaman neden o paraları fetocu polisler koymuş bizim değil dediler de sonra faizi ile beraber geri aldılar. ar damarınız bu kadar mı çatladı bu kadar mı kula kulluk eder oldunuz la siz. şunları yazmaya şunları savunmaya bırak müslümanı insan olanın eli varmaz. kimsenin evinde parası var diye suçlayamazsın diyorsun ama imamoğlu için para kuleleri çıktı diye başlık üzerine başlık açıyorsun ? rte fakirdi iktidara gelince zengin oldu imamoğlu babadan dededen zengin neden onun evinden para çıkınca götünü parçalıyorsun o zaman orada da normal deseydin ya.
--spoiler--
17-25’de paraları sıfırla demesinden bir şey çıkmaz çıkmadı da. Adam kumpas darbe yapıldığını ve orospu çocuklarının eve geldiğini öğrenince eve telefon açıp paraları sıfırla demesinden bi şey olmaz. Başka bir şey dedi mi ?
Yok.
Paralara el koyacak alçaklar vatan hainleri... Sonra hepsine gününü gösterdi reisimiz. Allah onu hep var etsin.
--spoiler--
30 milyon euro nereden gelmiş o eve onu hiç sorguladın mı ? yok.. reisin ticaretin hangi dalı ile uğraşmış da evde sıfırlayabilecek 30 milyon para bulunduracak duruma gelmiş ? bu kadar mı yozlaştınız bu kadar mı haktan hukuktan uzaklaştınız be kardeşim. ayakkabı kutusunda parası varmış gizlemiş. tamam o zaman neden o paraları fetocu polisler koymuş bizim değil dediler de sonra faizi ile beraber geri aldılar. ar damarınız bu kadar mı çatladı bu kadar mı kula kulluk eder oldunuz la siz. şunları yazmaya şunları savunmaya bırak müslümanı insan olanın eli varmaz. kimsenin evinde parası var diye suçlayamazsın diyorsun ama imamoğlu için para kuleleri çıktı diye başlık üzerine başlık açıyorsun ? rte fakirdi iktidara gelince zengin oldu imamoğlu babadan dededen zengin neden onun evinden para çıkınca götünü parçalıyorsun o zaman orada da normal deseydin ya.
https://www.uludagsozluk.com/e/47526381/
O öyle değil mel hocam .
adam yaptım dedi. Ben demedim o dedi .
kendi dedi.
Ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım dedi.
Bu farklı.
17-25’te kimse yaptım demedi…
17-25 öyle değil!
Yok.
Efendim ayakkabı kutusunda para var. Ebenin Hereke’si. Adamın parası kardeşim. Gizleyebilir. Ben de paramı gizliyorum misal.ayakkabı kutusu olabilir vs.
O öyle değil mel hocam .
adam yaptım dedi. Ben demedim o dedi .
kendi dedi.
Ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım dedi.
Bu farklı.
17-25’te kimse yaptım demedi…
17-25 öyle değil!
Yok.
Efendim ayakkabı kutusunda para var. Ebenin Hereke’si. Adamın parası kardeşim. Gizleyebilir. Ben de paramı gizliyorum misal.ayakkabı kutusu olabilir vs.
türk futbol tarihinin dönüm noktalarından. hagi'den önce ve hagi'den sonra gibi.
Tescilli sikecilerin kumpas dediği hadise.
UEFA dan tescilli AMK.
UEFA dan tescilli AMK.
--spoiler--
bir de şu 17-25 aralık'ı diline dolayanlara şike operasyonuyla bu operasyonu yapan ekibin aynı olduğunu anımsatalım. birini kabul edip öbürünü "ama fetö" diye inkar etmek bayağı ikiyüzlülük, bilmiyorum anlatabiliyor muyum.
--spoiler--
tersinden bakmaya aklın mı yetmiyor * 17-25 aralığa kumpas deyip şike davasına doğru deyince ikiyüzlülük değil bildiğin mallığa giriş yapıyorsun. bir tanesinde onlarca ses kaydı var ki konuşanlar bile inkar edemiyor diğerinde sadece a4 kağıtlara yazılmış ve ismine tape denilen kağıtlar var. telif hakkı nedir amk dava 2 sene sürdü 17-25 aralıkta ses kayıtları aynı gün sosyal medyaya düştü 3 temmuzda ses kaydı olsaydı aynı gün dinlerdik hepsini. hani ikisini yapan ekip de aynı ya kendin söylüyorsun..
çocuklara sebze meyve balık yedirmenin faydaları dersi gibi resmen bu mevzu..
bir de şu 17-25 aralık'ı diline dolayanlara şike operasyonuyla bu operasyonu yapan ekibin aynı olduğunu anımsatalım. birini kabul edip öbürünü "ama fetö" diye inkar etmek bayağı ikiyüzlülük, bilmiyorum anlatabiliyor muyum.
--spoiler--
tersinden bakmaya aklın mı yetmiyor * 17-25 aralığa kumpas deyip şike davasına doğru deyince ikiyüzlülük değil bildiğin mallığa giriş yapıyorsun. bir tanesinde onlarca ses kaydı var ki konuşanlar bile inkar edemiyor diğerinde sadece a4 kağıtlara yazılmış ve ismine tape denilen kağıtlar var. telif hakkı nedir amk dava 2 sene sürdü 17-25 aralıkta ses kayıtları aynı gün sosyal medyaya düştü 3 temmuzda ses kaydı olsaydı aynı gün dinlerdik hepsini. hani ikisini yapan ekip de aynı ya kendin söylüyorsun..
çocuklara sebze meyve balık yedirmenin faydaları dersi gibi resmen bu mevzu..
--spoiler--
ses kayıtlarını koyun da bizde ikna olalım evet şike varmış diyelim. yoksa a4 e yazarım bende bir şeyler al sana kanıt.
17-25 aralık diyecek olanlar varsa orada ses kayıtlarını günlerce dinledik hepimiz. montaj dediler sondaj dediler kimse yemedi yemezde.. varsa fenerbahçe ile alakalı ses kaydı koyun dinleyelim ve diyelim ki siz haklıymışsınız özür dileriz. ses kaydı yoksa da boş yapmayın..
--spoiler--
e ses kaydı vardı. sonra ne mi oldu? fenerbahçe yönetimi, "telif hakkı" nedeniyle mahkeme kararıyla erişim engeli getirtti.
ses kayıtlarını koyun da bizde ikna olalım evet şike varmış diyelim. yoksa a4 e yazarım bende bir şeyler al sana kanıt.
17-25 aralık diyecek olanlar varsa orada ses kayıtlarını günlerce dinledik hepimiz. montaj dediler sondaj dediler kimse yemedi yemezde.. varsa fenerbahçe ile alakalı ses kaydı koyun dinleyelim ve diyelim ki siz haklıymışsınız özür dileriz. ses kaydı yoksa da boş yapmayın..
--spoiler--
e ses kaydı vardı. sonra ne mi oldu? fenerbahçe yönetimi, "telif hakkı" nedeniyle mahkeme kararıyla erişim engeli getirtti.
ya kankam bulun koyun dedik de elle tutulur bir şey koysaydın keşke.. oğlum hukuk bu değil en iyi sen biliyorsun, en iyi senin bilmen lazım bunu. bazı geri zekalılar var ya hani chp mevzularında somut delil olmadan "kesin çaldılar hepsini tutuklayın çarmıha gerin" diye götünü parçalayan. iş akp ye gelince ortada ses kaydı gibi somut deliller varken "içeriden itiraf yok aga olmaz bu sayılmaz hukuk bu deyil" diyen hani. ne farkı var şimdi bunun o malların iddiaları ile ?
lan koca koca adamlar kendinizi deli gibi yapıyorsunuz yok yere. ne fanatiklik ne partizanlık iyi şeyler değil aklınızı mantığınızı vicdanınızı boşu boşuna çöpe atmayın yarın bir gün elden ayaktan düşünce evde camdan geçen arabaları izlerken aklınıza gelir de vicdan azabı çekersiniz. bu 3 temmuzu doğru kabul edenlerin alayı gs li. aynı gs lilere misal malatyaya giden tofaşları, denizliye giden bavulları falan sorunca devreleri yanıyor kabul etmiyorlar bir türlü. orada tarla marla diye mevzularda yok amk direkt arabaları alanlar, dolarları cebe indirenler söylüyor "doğru" diye ama hiçbir gs li bunları konuşmuyor çok acayip.
lan koca koca adamlar kendinizi deli gibi yapıyorsunuz yok yere. ne fanatiklik ne partizanlık iyi şeyler değil aklınızı mantığınızı vicdanınızı boşu boşuna çöpe atmayın yarın bir gün elden ayaktan düşünce evde camdan geçen arabaları izlerken aklınıza gelir de vicdan azabı çekersiniz. bu 3 temmuzu doğru kabul edenlerin alayı gs li. aynı gs lilere misal malatyaya giden tofaşları, denizliye giden bavulları falan sorunca devreleri yanıyor kabul etmiyorlar bir türlü. orada tarla marla diye mevzularda yok amk direkt arabaları alanlar, dolarları cebe indirenler söylüyor "doğru" diye ama hiçbir gs li bunları konuşmuyor çok acayip.
O zaman 17-25 Aralık da gerçek. Bir karar verin arkadaşlar siz de...
63.
Aziz Yıldırım’ın ben ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım dediği şey mi bu?
Ent.
Aziz Yıldırım’ın ben ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım dediği şey mi bu?
Ent.
--spoiler—
ses kayıtlarını koyun da bizde ikna olalım evet şike varmış diyelim. yoksa a4 e yazarım bende bir şeyler al sana kanıt
--spoiler--
https://www.facebook.com/...amp;vanity=1905Aslanhaber
Bro şu vardı kaldırılmayan sanırım tarla marla…fezlekelerde de açıklamaları var detayların.
ses kayıtlarını koyun da bizde ikna olalım evet şike varmış diyelim. yoksa a4 e yazarım bende bir şeyler al sana kanıt
--spoiler--
https://www.facebook.com/...amp;vanity=1905Aslanhaber
Bro şu vardı kaldırılmayan sanırım tarla marla…fezlekelerde de açıklamaları var detayların.
--spoiler--
Tapeleri, kanıtları hala internette dolaşıyor.
--spoiler--
--spoiler--
fetöcülerle halı saha maçını hatırlayıp dualarla himmetlerle ayağa kaldırıldığından, teknik direktöründen futbolcusuna yöneticisinden bilmem nesine kadar fetonun önünde diz çökülü fotoğrafların olduğundan bahsetmemek de nasıl bir çapsızlıktır orası muallak..
adamların metin oktaydan sonraki en efsane ismi fetonun sağ kolu hala amerikada firari hayat yaşıyor..
adamların metin oktaydan sonraki en efsane ismi fetonun sağ kolu hala amerikada firari hayat yaşıyor..
güncel Önemli Başlıklar