bugün

kahin değilim ancak:

japonya 2100 yılındaki teknolojiyi kullanıyor olacak. Biz onlardan 50 yıl geride olduğumuz için.
2020 yılında Uçan arabalar beklerken elektrikli arabaların ortaya çıkışı...
elektrikli uçaklar????
Why not ?
Türkiye için güneş enerjili ezan okuyan ekmek sepeti ve hareket sensörlü zikirmatik.
Turkiye hala tuplu televizyonla devam eder onu biliyorum sadece.
fener şampiyon olacakmış..
Fetö vurucu : Türkiye uzaya konumlandırdığı Tayyipsat uyduları ile dünyanın tüm ülkelerini yok edebilecek hidro nüklerik bombalara sahip olacak.
15 Temmuz milli irade tüfeği : Türkiye ASELSAN tarafından üretilen yerli ve milli tüfek ile askerlerini donatacak. Bu tüfek Bismillah komutuyla ve Arapça allahu Ekber nidasıyla kilitlendiği düşman askerini 0.00 saniyede imha edebilme becerisine sahip olacak.

Tayyipvatör S1453: Türkiye tarafından geliştirilen bu yapay zekalı robotlar aktif olduğu andan itibaren 7/24 Allahu teâlâyı zikrederek kafirleri avlayacaktır.

ERDOGANCONNECTiONLOSTER : Türkiye tarafından üretilen bu taktik makine ezan sesi ile aktif olduktan sonra sarık mekanizması denilen bir çip ile dünyada ki tüm elektronik teknolojiyi kendi ile birlikte imha etmektedir.
(bkz: ultra optikli at gözlüğü)
Diğer milletler teknolojide olağanüstü ilerleme kaydetmiş olabilir. Ama siz bu gözlüğü takarak onları görmek istemezseniz görmezsiniz.
Kesinlikle bu tür ürünlerin reklamlarını tüm gününüzü öldürdüğünüz televizyonlarda çok göreceksiniz. Tabiki bu sizin(şuan ülkenin geleceği sanılan gençleri) için sorun değil o an siz yine at gözlüğünüzü takmış olacaksınız. Daha eski modelleri.
bence biyolojik silahlar (salgınlar) yaratılıp ortaya atılacak. ve aynı zaman da o yaratılan salgının panzehiride üretilip pazarlanacakmış gibime geliyor. tabi bu bir gelişme değil fakat gelecekte olurabilitesi yüksek korkunç bir komplo teorisi.
Zehir panzehir kompleksleri şuanda da var ki. Her sene başka bir uydurma virüs dünyaya salınarak insanları katlediyor. Laboratuvar ortamında oluşturulmuş biyolojik silahlar bence bunlar. H1n1, kuş gribi, kırım kongo hatta belki şarbon.
ateşin bulunması, doğrusal haraketin dairesel harakete çevrilmesi.bütün teknik bu bulunanları geliştirme üzerine yan dalları oldu. yeni mekanik sistemler kurgulanırsa dünya yeniden şekillenecek. ben oyumu manyetik alandan yana kullanıyorum.
Zaman makinası bulunacak, benim günümüzde bile hâlâ yaşadığım karanlık çağa geri geleceksiniz ve ben size yine siktirin gidin diyeceğim...
Insanlar midesiz yasayabilecek. Cok garip degil mi?
insanlar yalnızlaşmış olacağı için sanal gerçeklik ilerlemiş seviyede olacak. yani insanlar kendi kendilerine yetebilen ekosistem içinde bulunacak. sosyalliği insanlar arasında değilde teknolojik ürünler ile tatmin edecekler bu kesin. eğer dediklerim çıkmaz ise bulun beni.
2030 gibi gerçeğinden daha iyi şişme karılar icat edileceğinden o tarih itibariyle ilerleme falan duracak. Şişme dememe bakmayın alıp üflemeyeceksiniz daha enteresan yarı insan gibi şeyler. Yani 2050'den bişey beklemeyin. Anca yeni pozisyonlar icat edilir.
Sağlık alanında bomba gelişmeler olacaktır. 3 boyutlu yazıcılarla organ eksikliği kalmayacak, organ mafyalığı bitecek.

Tanı algoritması geliştirilecek, birçok hastalık tanısı için doktor gerekmeyecek.

Hastalıkların çoğunun genetiğe bağlı olduğu ispatlanacak, genetik mühendisliği yürüyüp gidecek.

Kanser yaygınlaşacak, kanserli hastalar grip olmuş gibi muamele görecek.

ilaç firmaları kedinin fareyle oynadığı gibi insanlarla oynayacak.
daha da fakirleşip ülkenin çoğu açlıktan ölecek. zengin olanlar duble yollarda at arabasıyla gidecek.