bugün
- sözlüğe yön veren 3 yazar10
- true'nun yetkili olması20
- iremga27
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası47
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni10
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- niye kitap satılmıyor yahu15
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- türkiye'nin başına gelen felaketler11
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler10
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz29
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- borçla elde edilmiş sahte refah ülkesi türkiye15
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- 20259
- ali imran suresi9
- bir daha kumar oynamayacağım11
- allah8
- eski tasarıma ne oldu amk17
- son yapılan yemek9
- kıçımın yetkilisi47
- tc numarasını unutmak9
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek14
- true yu evlendiremiyoruz10
- davinson'a eyüp maçında verilmeyen kırmızı kart39
- sinirlenince çaylak atan yetkili8
- etin yakışmadığı yemekler9
- migren ağrısı8
- arda turan8
- istanbul yolsuzluk hırsızlık çirkinlik abidesidir11
- eve erkek misafir gelince durmadan wc giden kız8
- çocukken okunmuş unutulmaz kitaplar10
- türk siyaset tarihinin efsane sözleri27
- galatasaray neden kırmızı kart görmüyor11
- afganistan'a yerleşip islamı dibine kadar yasamak19
- sevdiği kıza sadece sarılıp uyumak isteyen erkek11
- hayat çok mu güzel8
- okan buruk iticiliği10
- tüm mal varlığınızı karınızın üstüne yapar mısınız10
- fenerbahçe9
- uludağ sözlük vefalı yazarlar veritabanı14
- sadece kızların anlayabileceği kız sinsilikleri16
malum yine yıl sonu geliyor ve üzerinde en çok konuşulan konulardan biri de asgari ücret. sayın yazar arkadaşlar, tahminleri alalım bakalım.
23 açıklanır, erdoğan 25 yaptım der.
25002 lira.
23.003 tl.
Bir çok kişinin tepki göstereceği bir rakamı savunuyorum.
20 bin tl.
Çünkü ekonomi biliyorum.
Sen 30 bin yapınca ekmek de 25 lira oluyor, kısır döngü büyüyor.
Ben ekonomist değilim tabi ne haddime *
Çevrenize bakın ;
Vasıflı kendi geliştirmiş kaç insan asgari ücretle çalışıyor?
Bir sektörde kendinizi geliştirirseniz zaten size iş teklifleri geliyor ve maaşınız yükseliyor zaten.
Bizim firmada 6 çalışan var ve hepsi asgari ücretin üstünde maaş alıyor örneğin.
Olaylara kâğıt üstünde bakmayı bırakmamız lazım.
20 bin tl.
Çünkü ekonomi biliyorum.
Sen 30 bin yapınca ekmek de 25 lira oluyor, kısır döngü büyüyor.
Ben ekonomist değilim tabi ne haddime *
Çevrenize bakın ;
Vasıflı kendi geliştirmiş kaç insan asgari ücretle çalışıyor?
Bir sektörde kendinizi geliştirirseniz zaten size iş teklifleri geliyor ve maaşınız yükseliyor zaten.
Bizim firmada 6 çalışan var ve hepsi asgari ücretin üstünde maaş alıyor örneğin.
Olaylara kâğıt üstünde bakmayı bırakmamız lazım.
21,300.
24.500 TL olur malum şahıs 500 de benden der 25.000 TL’ye tamamlar. Zamlı maaşlar daha alınmadan zam üstüne zam yapılır sonrasında acaba seneye kaç olur teraneleri başlar..
27.500 tl bekliyorum.
neti 21.002 lira olacaktır. o sondaki 2 liradan asla kurtulamayacaksınız olm *
rte : işçimizi emeklimizi enflasyona ezdirmedikkkk..
görsel
gözünde canlandı demi ? reis "işçimizi emeklimiziiii" derken o el hışımla havaya kalkacak "enflasyonaaaa" diye o kelimeyi uzatacak "ezdirmedikkk" derken de o el yavaaaşça kürsüye konacak. 22 senedir aynı şey.. 22 senedir aynı şeyleri yiyip yiyip hala koşa koşa sandığa gidiyorsan 21 bin lirayı alıp oturacaksın aşağı gene. ev sahibin her ay başı 15 bin lirasını senden alırken gözlerin yaşlı "istikrar sürüyor ihihihi" diye gülümsemeye devam.
rte : işçimizi emeklimizi enflasyona ezdirmedikkkk..
görsel
gözünde canlandı demi ? reis "işçimizi emeklimiziiii" derken o el hışımla havaya kalkacak "enflasyonaaaa" diye o kelimeyi uzatacak "ezdirmedikkk" derken de o el yavaaaşça kürsüye konacak. 22 senedir aynı şey.. 22 senedir aynı şeyleri yiyip yiyip hala koşa koşa sandığa gidiyorsan 21 bin lirayı alıp oturacaksın aşağı gene. ev sahibin her ay başı 15 bin lirasını senden alırken gözlerin yaşlı "istikrar sürüyor ihihihi" diye gülümsemeye devam.
21500 alt sınır,22500 üst sınır olur. Zaten Mehmet Şimşek gelecek yıl da yüksek enflasyon,faiz ve dövizin devam edeceğinin net bir şekilde sinyallerini verdi.yani asgarî ücret alanların ve asgarî ücretin bir tık üzerinde maaşı olanlar ile emeklilerin gelirleri 3 4 içinde yine eriyecek
En fazla 21 olacak.
24 581₺.
Küsuratsız olmaz.
Küsuratsız olmaz.
23.500₺ hadi bakalım rastgele.
Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi en doğrusunu bilirler. Ne verirse Allah kendisinden razı olsun. Kendilerinin mutlaka bir bildiği vardır.
en fazla 22.000 olacağını düşündüğüm sene sonu gerçekleşecek karar.
Keşke 2025 TL olsa.
tahminim 25.000 tl
%45 zam ile 21 bin 252 liradan 30 bin 815 lira olur diyorum.
Ortalama kira: 24.000 TL
Elektrik: 1.500 TL
Su: 1.000 TL
Mutfak: 5.000 TL
Toplu Taşıma: 1.000 TL
32.500 TL, yetişkin ve tek başına yaşayan biri için minimum düzeydir. Gerekirse fazlası olabilir ama azı olamaz. Devlet vatandaşlarını ölüme terk etmemeli. 22.000 TL asgari ücret söylentisi duyuyum. O paraya Büyükşehirlerde daire kiralanmaz.
Neymiş, asgari ücrete zam yapılırsa enflasyon tetiklenirmiş. Bu sene ara zam yapmadınız. Enflasyon kimsenin güvenmediği TÜiK raporunda yüzde elliye yakın. Enag’a göre yüzde seksen küsür.
Bizim toplumu büyülemiş gibiler. Herkes sürünüyor ama kimse ses çıkarmıyor. Her ay, kredi kartı borcunu ödedikten sonra kuru ekmek yiyorlar ama kesinlikle şikayet etmiyorlar. Merak ediyorum, bu ülkede daha ne kadar güneş balçıkla sıvanacak?
Ülkenin yarısından fazlası asgari ücret alıyor. Neden birlik olup hükümetten söke söke haklarını almıyorlar?
Elektrik: 1.500 TL
Su: 1.000 TL
Mutfak: 5.000 TL
Toplu Taşıma: 1.000 TL
32.500 TL, yetişkin ve tek başına yaşayan biri için minimum düzeydir. Gerekirse fazlası olabilir ama azı olamaz. Devlet vatandaşlarını ölüme terk etmemeli. 22.000 TL asgari ücret söylentisi duyuyum. O paraya Büyükşehirlerde daire kiralanmaz.
Neymiş, asgari ücrete zam yapılırsa enflasyon tetiklenirmiş. Bu sene ara zam yapmadınız. Enflasyon kimsenin güvenmediği TÜiK raporunda yüzde elliye yakın. Enag’a göre yüzde seksen küsür.
Bizim toplumu büyülemiş gibiler. Herkes sürünüyor ama kimse ses çıkarmıyor. Her ay, kredi kartı borcunu ödedikten sonra kuru ekmek yiyorlar ama kesinlikle şikayet etmiyorlar. Merak ediyorum, bu ülkede daha ne kadar güneş balçıkla sıvanacak?
Ülkenin yarısından fazlası asgari ücret alıyor. Neden birlik olup hükümetten söke söke haklarını almıyorlar?
tam bir hayal tacirliği,
5000 mutfak 0,25 kişilik herhalde.
5000 mutfak 0,25 kişilik herhalde.
20.000-22.000 arası bi sayı bekliyorum, çok yükseleceğini sanmıyorum.
yine zam gelecek bosuna sevinmeyin.
27502 tl.
23004.
O iki TL’ye de zam geldi.
O iki TL’ye de zam geldi.
24.519 TL
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar