bugün

kürdistan ve lazistan kurulacak.
ne olacak amk ben 39 yaşına gireceğim belki ölürüm belli olmaz.
Geleceği bilmek allaha mahsustur. Geleceği bildiğini iddia etmek şirktir. En büyük günahlardan birisi şirktir. Affı yoktur. Dikkat edin.
Bütün komşularımızla iyice gerginleşmişiz, hiç dostumuz yok. Twitter, facebook, whatsup hatta internetin bile yerlisini kullanmaktayız. Hala yerli araba, yüzen&yürüyen tank, nükleer santral projeleri devam ediyor. 8. köprüyü 30 Ağustos 2023'de açılacak. Kanal istanbul projesi tüm hızıyla devam ediyor, 5 yıl içinde bitmesi bekleniyor. Duble yollara duble kat yapılmasına devam ediliyor. Cumhurbaşkanımızın oğulları, damatları, kızları ve diğer akrabalarından oluşan hükümetimiz icraatlara devam ediyor.
5746 sayılı kanun ile sağlanan arge desteklerinin bitiş yılıdır. gerçi bakarsınız o zaman yaklaşınca kısmen de olsa uzatmaya karar verebilirler.
2000liler 23 yaşında olacaklar.
kişi başı gelir 10 yıl içerisinde bu kadar artacaksa şimdiden bir fırlama olmalı. yoksa 2022ye kadar %4 %5 artarsa 2023'te ani bir fırlama gerektirir. ayrıca kişi başı gelir 25.000$ aylık elektrik faturası 10.000 tl. çok çılgınım
Ak partinin seçim vizyonu olan "hedef 2023" çoğu kişi tarafından farklı yorumlarmış bir olaydır. Yok lozanın süresi bitiyormuş, yok türkiye bor madeninin tamamını çıkaracakmış vs. vs. saçmalıklar. Yapılan antlaşmanın bir süresi olmadığı gibi bizim madenlerimizi çıkarmamız için de bir engel aksetmiyor. Çıkaramamamız yöneticilerimizin eksikliğindendir.

2023 tarihi ak partinin hedeflerinin tamamlanacağı yıl olmakla beraber seçim sloganı olarak da kullanılmıştır. Şimdi bakalım partinin hedeflerine.

-Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğiz
-Kişi başı gelir 25 bin dolar olacak
-Hedef 500 milyar dolar ihracat!
-Tarımda dünyanın ilk 5’i arasında olacağız
-YHT’de hedef 10 bin kilometre
-Hedef dünyanın en büyük 10 limanı
-Vize muafiyetleri artacak
-istanbul, izmir ve ankara projeleri
-Kadın girişimciye pozitif ayrımcılık!
-Yerli oto için ilk adım atıldı
-Milli tank üretimi başlıyor
-Havuzlu çıkarma gemimiz geliyor
-ilk yerli uçağı uçuracağız
-‘Arıkopter’ uçmak için gün sayıyor
-istanbul’a üçüncü havaalanı
-Çılgın Proje: Kanal istanbul