bugün

Derhal komünist olmalıdır. Zira liderleri gibi 180 derece dönmeyi iyi bilirler
(bkz: bahçelinin 180 derece dönmesi)
kürt or arap detected.
2021 yılında komünist, nurcu, liboş, siyasal islamcı, statükocu, neo-nazi, neo-osmanlıcı olan tipten çok daha mantıklı tiptir. Milliyetçilik, bu dünyada "millet" kavramı oldukça var olmaya devam edecektir. Ayrıca, resmi tarihe göre milliyetçilik, fransız ihtilali ile çıkmış olabilir fakat, eski türkler zaten bir millet olduğunun farkındaydı. Fransızlar, t*şşakta vitaminken bilge kağan, "türk milletim için gece gündüz çalıştım" diyordu. Bu milliyetçiliğin hasıdır. Mesela, ingilizler, ruslar ve fransızlar çok milliyetçidir. Ruslar militaristtir de. Ruslar sscb zamanı bile milliyetçiymiş kannımca. Fransızlarda ise dil bakanlığı var aq. Fransızların geneli fransızcadan başka dil kullanmak istemez. ingilizler ise hâlâ kraliçelerine çok bağlıdırlar ve kraliyete laf söyletmek bile istemezler.. Sağ, sol ve milliyetçilik kavramlarının özünü iyice kavramak istiyorsanız fransız ihtilali'ni iyice bir araştırmanız gerekmektedir. Ek olarak, orhun abidelerini de sindire sindire okumanız gerekmektedir. Bakalım, türk ihtilali ve türk milliyetçiliği nasıl oluyormuş, o zaman görürsünüz. Türkçülüğün esaslarını, söylememize gerek yoktur diye tahmin ediyorum.. Araştırmak isteyenlere tavsiyelerim bunlardır.
Bahçeli'yi milliyetçilerin lideri sananları da gördük.. Bu sözlük, vasat troll dolu cidden.. Dönmek, siz liboşlara ve kronik solculara mahsustur..

Gerçek Türk milliyetçisi dönmez. Her zaman ileri yürür. "türk ileri" kavramını benimsemiştir. Ahmet altan gibi tatlı su solcuları ise, gericilerle iş birliği yapmıştır.. Ertuğrul kürkçü'nün yoldaşlarını nasıl sattığını da biliyoruz.. Moskof çomarı gomanistler yine kendini şişirmeye başlamış.. Kendinizi sürekli şişiriyorsunuz çünkü eziksiniz.

(#44332830)
o milliyetçi vatan evlatları olmasa bu ülkeyi kim koruyacak solcu yosması seni.