bugün

Kimi ırkçıları enterese etmeyen durumdur saçmalık olan siz ırkçılarsınız yazık sözde ulusalcı özde ırkçı pislikler yazık savcıyı öldürün diye berkinin ailesi söyledi sanki yazık malsınız siz yazık azıcık hava alın gelin siz! Ve size sormayacağız kim için ağlayıp ağlamayacağım ısı yazık. Fasistsiniz siz ya faşist iğrenç!
(bkz: sanane)
Saçmalıktır, mallıktır.
pkknın öldürdüğü bunca çocuk hakkında derin sessizliğe bürünüp put gibi tepkisiz kalmayı tercih eden sol, berkin elvanın ölümünü büyük bir propaganda saldırısına dönüştürmüştür. kanallar ve sol gazeteler haftalarca konuyu baş haber olarak baş gündemde tutmuş,
uğruna onca bina ve kamu aracı malum örgütlerin yandaşları tarafından ateşe verilmiş, berkin bahane edilerek çıkarılan provakatif olaylarda burakcan karamanoğlu isimli bir genç dhkpc militanlarınca vurularak öldürülmüş, üzerinden bir yıl geçtikten sonra savcı selim kiraz bir terörist adayının sözde intikamı uğruna rehin alınarak katledilmiş, fakat her ikisi de berkin elvan için kıyametler koparanlar tarafından "olur böyle şeyler." modunda karşılanmıştır. ve tatlı su solcuları ve hdpli grupların bu çocuğu "şehitleştirme, kahramanlaştırma, sembol put ağlama duvarı haline getirme" çabası yüzünden bu çocuk dinciler ve radikal milliyetçilerin nefret ve antipati odağına dönüşmüştür.
ve mesele şu ki kürtçü katiller ve sosyalist katillerin her cinayetinde bu sosyalist arkadaşlar küçük dillerini yutuyorlar. terör cinayetlerini kesinlikle konuşmak istemiyorlar.
yola döşenen mayın ile arabada paramparça olan asker çocukları var, evleri basılıp yanıltılarak kapısı açtırıldıktan sonra ailesiyle birlikte keleşlerle beyni taranan öğretmen çocukları var.
bir pkk katilinin anlattıklarında, bu öğretmenlerin birkaç yaşındaki çocuklarından birinin "ekmek yerden öldürüldüğü" (parmaklarının arasında ekmek parçaları olduğu) yazmaktadır..
terör yüzünden hayatını kaybeden sivil insanlarımızın da en az bu ülkede (kasten veya kazayla) öldürülmüş solcu ve kürtçüler kadar insan olduğunu hatırlatma gereği duyuyor ve insani hassasiyetinizin biraz da onlar için işlemesini diliyorum.

ayrıca da bu dhkpc çocuğunun ailesi "başkan aponun heykelini diktireceğiz." diyen bir adamla diyarbakır-sur' da gezinip fotoğraf çektiriyor. birilerinin "sırrı abey"i de sempatizan grupları kendilerinin eylem adı altında sokağa döktüğü yönünde bir demeçte bulunmuştu. yani pkk bu işle o kadar alakasız değil.
bu çocuğun yetiştiği sorumsuz, bilinçsiz ve sempatizan ailesi yüzünden ve akp-dhkpc-hdpkk elbirliğiyle kazayla öldürüldüğü sap gibi ortada olan bir gerçek.
edit : neticede cehalet ve kötü ortam/yanlış yetiştirilme kurbanı olmuş bir çocuktur. mekânı cennet olsun yine de.
Kim Berkin Elvan'a sahip çıkmışsa alırdı onunla görüşün sizene siz daha ölmeden önce 16 kiloya düştüğünde dalga geçmeye çalışmasaydınız sizene. Aktroll artıklarından önce Türkçü geçinen itler saldırdı berkin'e yazık.
güncel Önemli Başlıklar