bugün

2. el araç almak için bekleyenler bir müddet daha beklesin. 2020 sonunda tahminim eylül gibi ötv indirimi gelecektir. 2. el araç piyasasının artması ve 0 araç satışının çok düşmesi haliyle devletin ötv kazancının düşmesi bunları gösteriyor. pandemi yüzünden otomobil fabrikalarının durdurulması ve geçen seneye göre %40 artan 2. el araç satış verileri hazineyi oldukça düşündürmektedir.
Şu hurda yasasını çıkaranlara sövecem ama sözlükte yeniyim. Sövmek serbest mi =?
ne zaman indirim olacak merak etmekteyim. ekşi de herkes uzman ve ihtimalleri sıralıyorlar. ulu sözlükte kimse bir şey bilmiyor. çoluk çocuk dolmuş burası.
Olmayacak olan indirimlerdir. Bu topraklarda bir tek bir şey vardır o da ne kadar çok halka kaktırırsak kârdır felsefesi. Olan her halükarda fakir ve orta direğe oluyor. Bu arada ÖTV vergisinin sadece Türkiye'ye özgü olduğunu biliyor muydunuz.
Ben henüz araba almadığım icin gelmeyen indirimlerdir. Evet, olay tamamiyle şahsıma bağlı. Eğer olur da bi çılgınlık yapıp yakın zamanda araç alırsam iste o zaman garanti gelecektir. Nasıl bir şansım olduğunu biliyorum ve Adım Gibi eminim bundan...
Ötv yı tamamen yok etmedikçe bir bok yapmayacak indirim. 40 50 binlik arabayı 180 e değil de 160 a satacaklar her türlü sikise devam edecekler.
memlekette döviz krizi var, hükumet para akışını en azından krizi atlatana kadar yavaşlatmak için haftada 3 kere ek gümrük vergisi getiriyor ota çöpe, bunlar da şu ortamda ötv indirimi bekliyor amk.

helal olsun hangi deli attıysa şu taşı kuyuya.
lan oğlum siz hangi ülkede yaşıyorsunuzda 'indirim' bekliyorsunuz?
polyannada yok bu iyimserlik anası avradım olsun.
Serkan bey hepsini opsiyonlamış sen hala indirim bekle.

görsel