bugün

mevcut gidişatta kazanmama ihtimali yok gibi.

allah herkese kılışdar gibi bir rakip etsin, ne diyelim.
Hedef 2023 diyorlar, lozan sona eriyor diyorlar bakalım hayırlısı. *
sendikalar kapatılıp,tüm maaşlar sabitlenip,devlete ait tüm taşınır taşınmaz her şey özelleştirilip bu maaşların ödenmesinde kullanılır.bütçe açığı kapansın diye memur alımları durdurulur,bu amaçla tüm okullar,hastaneler öldü fiyattan olmadı yandaşa beleş mantığıyla özelleştirirlir.
Kazanırsa diye bir seçenek yok kazancak zaten. Akp ve tayyibin seçimle gideceğini düşünmek ciddi manada saflıktır.
anayasada belirtilen 2 dönem kuralına takılacağı için (söz konusu kural 21 ekim 2007 referandumu ile birlikte gelmiştir.) 2024'te bir daha aday olamaz. 2019'da cumhurbaşkanlığını kaybederse de 2024'te bir daha aday olabilir.
Olm bari ekonomiden anlamıyorsunuz atıp tutmayın.

- ekonomide şahlanma

Aksine şimdi seçim olacak diye mali disiplin kamu disiplini şu bu disiplin hepsi çöpe atılmış durumda. Hala önüne gelene teşvik, önüne gelene kredi verilmeye çalışılıyor; hala müteahhitler kurtarılmaya çalışılıyor. Hala fiyatlar suni olarak düşsün diye anasının bilmemnesinin bile gümrük vergileri düşürülüp dışarıdan ithal ürün getirtiliyor yerli üretime her gün bir darbe vuruluyor. Sınırötesindeki operasyonlarda aşırı para gidiyor ama seçimde koz olarak kullanmak için kimse kalkıp bir şey diyemiyor.

Seçim bir gitsin batmamak için inanılmaz kemer sıkma politikaları başlayacak. Başlamak zorunda yoksa bir beş yıla kalmaz bu ülke iflas eder, Arjantin'den beter olur. 2023'te ya moratoryum ilan ederiz ya IMF'yle 100. yıl anlaşması yapıp acımızdan ölürüz. Mal mısınız gerçekten merak ediyorum. Bunlar her yerde var tartışılıyor her yerde yazıyor.
Ne olacak amk açliktan gebeririz.
kendisinin ve ailesinin şuan dolar milyarderi olduğu düşünülürse başkan olduktan sonra da dolar trilyonerliğine falan terfi eder herhalde.
valla olacak bir şey yok dönecez dönecez aynı yere gelecez
bindik bir alamete gideyoz gıyamete
he mi de oynayı vererekten.
Hiç bir halt.
Ülkece Uçuruma yuvarlanmak.
gerçekçi olmak lazımdır,

dolar 6 lira,
benzin 9 lira,
vergilerde %100'lük artış,
dış borçta en az %50 artış,
hazine yine tamtakır boş,

ama egonomimiz çoh eyi süper, avruba bizi gısganii, hele o alamanya yok mu çatllii çatlii, tarzı söylemler devam edecektir.

not: at fava bekle.
Chp nin 16 yıllık iktidarı bitip rte geldiğinde yapacağı şeyleri yazmış yazar... Ciddi merak ediyorum, bu kadar iyi salak rolü yapmak için aktörlük eğitimi falan alıyor musunuz?
bor sıçacağız diyorlar. bakalım