bugün

Bir kadın 21 Eylül 2019 tarihinde yüklediği bu videoda bir pandemi olacağını ve sonrasında herkese zorunlu olarak aşı yapılacağını söylüyor. Bunun için de hazırlıkların çok önceden başladığından bahsediyor.

https://youtu.be/wV9Rl6d2Mys
Dünya nüfusu 1805 civarlarında 1 milyara ulaşmıştı,
1927 de 2 milyar,
1959da ise 3 milyar insana çıktı.
Günümüzde ise 7.9 milyar insan.

Komplo teorisi fanatiği tanıdıklarınız varsa şu cümleyi kesinlikle duymuşsunuzdur, dünya nüfusunu 500 milyona indirmek istiyorlar.

Teknolojimiz gelişti sağlık imkanlarımız da paralel olarak gelişti ve nüfus deli gibi artıyor. Kaynak yaratma konusunda ise hızlı ilerlemeler kat edemiyoruz.

Büyük sıfırlama sözcüğünü daha çok duyacağız gelecek yıllarda.

Kadın ise sadece bill gates’in sözleri ve aynı dönemlerde çin’de boy gösteren covid ve amerikan hükumetinin aldığı tavırlardan pandemi yaşanılacağını öngörmüş. Pek çok doktor da aynı şeyleri söylüyordu.

Doğal yollarla özellikle d vitamini seviyenizi yükseltmenizi ve vücudunuzu formda tutmanızı öneririm. Esenlikler.
sürpriz değil. bu virüsün aralık 2019'da vuhan'da ortaya çıkmadığı, çok daha öncesinde var olduğu ve aramızda birkaç yıldır dolaştığı bugün çok açık. bizim bu virüsten 2020 yılında haberimiz olsa da sağlık camiasında bulunan ya da bu camiaya yakın kişilerin bu virüsten daha önceden haberdar olmaları normaldir. geriye dönüp baktığımızda, 2019 yılında türkiye ve dünya genelinde olası bir salgın için hazırlıklar yapıldığını görüyoruz. bütün bu olanları sorgulamak gerekiyor.

sorgulama dediğim, plandemi diye saçmalayıp her şeyin altında bir komplo teorisi aramak değil elbette. bu hastalık neden geç keşfedildi? keşfedilmediği dönemlerde gizli gizli yayılırken neden sağlık krizi yaşanmadı da şimdi yaşanıyor? hayat kontrollü bir şekilde de devam edebilirken mart 2020'de neden tüm dünya eve kapandı? çin'deki kurmaca videolar hangi amaca hizmet ediyordu? niye artık kimse sokakta yere düşmüyor? virüs kapınca ten rengi değişen iki çinli'ye n'oldu? cevaba ihtiyaç duyan birçok soru var. bu soruların cevaplarını bulmak gerekiyor.

çok bulaşıcı denilen delta varyantının bile dünyaya yayılması aylar sürmüşken virüsün ilk hâlinin sadece 2 ayda tüm dünyaya yayılması mantıklı gelmiyor. bütün ülkelerde arka arkaya covid keşfedilmesi normal değil arkadaşlar. covid diye bir hastalık yok değil, evet var. bir salgın olduğu gerçek. bilime güveniyoruz, aşılarımızı da olduk. ama sorgulamadan da olmaz. umuyorum birkaç yıl sonra bu soruların cevaplarını öğreniriz. giden değerli zamanlarımızın, kararan hayatların, bozulan ekonomilerin, ağır yara alan eğitimin sorumluları tespit ve teşhis edilmeli.
Bu pandemi zaten en az 10 yıldır bekleniyordu. Sars ve mers salgınından sonra bilim insanları hep tetikte ve uyarıyorlardı zaten hatta bir çok yarasa türü yollardan beri taşıdıkları virüs sebebi ile gözlemleniyordu.

Son olarak nüfusu beş yüz milyona düşürmek hiç bir işe yaramaz. Şuanki düşük yeni doğan ölüm oranı ve uzayan ömrüde hesaba kadarsak bir milyarı tekrar görmesi yüz yıl bile sürmez. 1 milyon bile fazlasıyla yeter keşke mümkün olsa...