bugün

240k az bile, 500-600k başvuru beklerdim.
devletin bir gereksiz yetkili mercisi daha. sokakta boş boş gezip düdük öttürmek için maaş alıyolar. hayır hırsız falan yakalasalar neyse, inciraltı, alsancak sahillerinde gezip duruyolar. bira içenlere müdahale edicekler galiba. gelinsene bağcılar'a dolapdere'ye hacıhüsrev'e... konak meydanında babam da bekçilik yapar.
8000 bekçi daha alacağız dedi, soylu. Askerligini yapmış , kriterlere uyan ve de bu işi can ı gönülden isteyen her türk erkeği başvurmalı .
Vatan sevgisi yüksek olan kişiler girer inşallah her daim. Bu iş epey zor çünkü. Bir çok yakınım girdi. Torpil vs. Yok. O konuda içiniz rahat olsun.

Bu meslek baya riskli. Açık hedefsiniz bir kere. Daima çok dikkatli olmaniz lazim. Sonra ciddi suclardan aramasi olan birini çevirdiğiniz de aniden bir yerinize bıçak saplayabilir. Her zaman aşırı uyanik olmak şart. Zaten eğitimleri gayet iyi. Yine de toplu olarak saldırılar olabilir. Hukuki boyutu da var.

Çok kişiden duyuyorum şöyle diyorlar : " bu bekçiler bile 5000 lira maaş alıyormuş..." ezici , aşağılayicı üslublar. Bir çoğu üniversite mezunu ve de. Aşağıladıkları insanlar o kadar onlar için uğraşıyor ki farkında bile değiller. Hırsızlık, gasp , uyuşturucu hepsi öyle azaldı ki bu kadarcık zamanda. Inaniyorum onlar sayesinde çok daha temiz bir ülke olacağız. Tabiki tüm emniyet mensuplarımiza ve askerlerimize de müteşekkiriz.
Ekrem' in müridlerinden biri yetişmiş hemen. 14 entryli. Oo gözüm hoşgeldin.

Hadi bekçi ol da bakalım kaç saat oturacaksın görevde. Çoluk çocuksunuz. Kafalar pırıl pırıl gerçekten. Hiç kullanilmamışlar.