bugün

Coğrafya okumayı düşünen varsa yardımcı olurum.
Sozlukteki bebe sayisini gozler onune seren sonuclardir.
Sayisalcilar icin tavsiyem
Puaninin top 3 okulun en iyi muhendisliklerine girebilecek kadar iyiyse muhendislik,
Puaniniz iyi ama en iyileri olmuyorsa tip,
Usttekilerden hic biri olmuyorsa yeniden hazirlanin.
Pamukkale eğitim fakültesi hakkında yardımcı olabilirim (:
Tm sıralamam 2k geldi üni bölüm tavsiyesi olanlar ve ankara hukuk hakkında bilgisi olanlar ulsabiirse çok sevinirim.
edit:noldu lan zorunuza mı gitti niye eksiliyonuz.
görsel
Açıklandıktan sonra;
Yesevi tercih dışı , unutmayalım gençler.
Tıp okumak isteyen varsa soruları alabilirim.

Artık sınav bitti gençler, iyi veya kötü elinizde olanı değiştiremeyeceksiniz şu anda. Tavsiyem önünüze bakmanızdır.
Makina mühendisliği hakkında sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca yüzbinlerce öğrencinin emeğine yazık oldu. Allah belalarını versin. Vicdansızlıklarında boğulsunlar. Koskoca bir nesil heba oldu...
Geçmiş senelerde sınava girmiş arkadaşlar burada bu senenin sorularına sallıyor. Efendim kağıt kullanmadan çözdüm, hiç bilmeden yaptım, yeni nesil aptal galiba vs vs konuşuluyor. Kardeşim öncelikle bu sınavda bir cinslik var diyen yalnız biz değiliz yıllardır öğretmenlik yapan adamlar da aynı fikirde. iyi kötü bi yere kapak atmış insanlar oturduğu yerden vik vik vik. Bu sene benim mezun senemdi yani geçen senelerin soru tarzını da biliyorum bu seneyi de gördüm. Yok efendim analitik düşünme yeteneği falandı filandı. Sizin o önceden girip de asıl zor bizdeydi dediğiniz iki satırlık matematik soruları yerine Türkçe paragrafı gibi matematik soruları vardı bizde. ikinci oturum geometrisine bir göz atın isterseniz. Zira daha ilerisini yapamazsınız. Eski senelerin denemelerini fullerken bu sene otuz bin küsürüncü olarak yeniden tıp fakültesini kaçırdım. Acım büyük canımı yakanın canını yakarım iyakşamlar.
Soru sayıları aynı olmasa da geçen seneye göre her testin ortalamalarının nedense inanılmaz düştüğünün gözlendiği sonuçlardır.

Herkese supriz olan soru tiplerinin sebep olduğunu düşünüyorum ama edebiyat gibi safi ezber olan bir dersin de ortalaması düştüğü için kendi tezimi kendim çürüttüm.

görsel
gene bi sikkoluk varmış sonuçlarda. dur bakalım çıkar kokusu.
An itibariyle açıklanmıştır.

Ösyem yine pek çok kişinin uykusunu kaçıdiğı da bilinmekte. Kazanan heyecandan, kaybeden ise hayal kırıklığından dolayı uyuyamayacaktır.