bugün

‘geçen sene bize böyle grup çıkınca bu ne lan tırt? diyen tipler bakıyorum şimdi halay çekiyor’ gibi aptal saptal bir cümle kurmuş yukarlarda bir yerlerde bi yazar.

hahahah.. hangi takımlı olduğunu tahmin etmesi zor olmasa gerek. işte bu ve bunun gibiler ösym sınavlarında 2-3 matematik neti çıkarabilen arkadaşlar.

acaba halay çekmemizin sebebi geçen sene sizin grubunuz gibi ‘tırt’ bir grup olduğu için olabilir mi?

hahahahahha.. siz nerde yetişiyorsunuz arkadaş ya.
O kadar övündükleri "real madrid li juventus lu gruptan çıkan takımız" diyen taraftarların d grubu gelsin diye korka korka dua etmesi de ayrı bir ironi olsa gerek.

Kek gruptur.
şampiyonlar ligi tarihinin en keko grubu. yaklaşık 30 yıldır izlerim bu ligi, çok dandik gruplar gördüm ama bu kadarını cidden hatırlamıyorum. tamam kolay gruplar oluyor her sene fakat en azından ilk torbadan baba bi takım olur 4'te 4 yapıp son 2 maça yedeklerle çıkıp bitirirdi. bu grupta herkes 1. herkes sonuncu olabilir. 1. torba takımı kağıt üstünde en tanınmayan en az şans verilen takım, 2. torbadan porto gelmiş belki de tarihinin en iddiasız dönemlerini yaşıyor, 3. torbadan gelen schalke de keza öyle, yıllardır alman liginde sesi sedası çıkmıyor.
hani deseler herhangi bir galatasaray taraftarına al sen istediğini çek bi grup yap kafana göre, utanır bunu çekmeye.

tabii ki futbol böyle senin kafana göre sıralamalar yapıp takımları dizebileceüin bir oyun değil, oynamadan kazanamazsın ama şu bir gerçek ki illa biriyle dövüşeceksem anthony joshua'yla dövüşmek istemem açıkçası.

dün akşamdan beri herkes arayıp balınızı sikeyim diyor. haklılar, ne diyebilirim ki
Poşet gruptur amk. Ziraat Türkiye kupası'na katılan amatör takımlardan halliceler hepsi.