bugün

mecburen editlemek zorunda kaldım,

simdi bir kac tane sik kafali cikmis milleti savas cigirtkanligiyla sucluyor, ulan hiyar savas cikarsa hepimiz magdur oluruz avustralya yada kanada da yasamiyoruz sonucta, neden isteyelim savas cikmasini, manyakmisiniz siz,

son gunlerde sadece yasanan bazi gelisme ve haksizliklarin savas isteyenlerin elini guclendirmesinden bahsediyoruz o kadar.
2018 bayram gibi.
laikler ve islamcılar olarak iki kutuplu gerçekleşecek savaştır.

bu kafayla suriye'den, ırak'tan beter olacağız.
sonrasında demokrasi ithal edilecektir.
isidden hallice , yobaz ve demokrasi , hukuk , ataturk ve Atatürkün kurduğu turkiye cumhuriyeti dusmanlari

Akp li kesmin yüzde sekseni , pkk sempatizanları , kisaca araplasmis zihniyetler ve bunların çoğaldığını gördüğümüz bu günlerde ve iktidarın ayrıştırma politikasından , iç ve dista itibar kaybetmekten , halkın huzursuzluk ve endiseye kapilmasindan dolayı olması muhtemel olan savaş .

Turkiye ye ve cumhuriyete kast edenler her dönem olacaktır .
Dustugumuz durumun vahimiyetimi dusunmeksizin ve korkmaksizin

Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımizdaki asil kanda mevcuttur.
Bu ülkede tek bir tane Türk bırakmayacaklar. Bu yüzden milleti uzun zamandır düzenli olarak 'lazım, kürdüm, çerkezim, gürcüyüm, arnavutum, vs.' demeye alıştırdılar.
Atatürk'ün 'Etrüks, Sümer Türktür, Türkler çok önceden vardı ama 2000 yıl önce Alman, italyan, Fransız yoktu' dediği günden beri bu iş onların gücüne gidiyor.

ABD yellozunu zaten saymıyorum. Kaç yıllık geçmişi var bu da onların gücüne gidiyor, dilleri bu konuda g.tlerine kaçıyor. Sırnaştıkları, yok ettikleri ülkelere bakın, onların tarihlerini yok ederek ilerliyorlar çaktırmadan herkes uykuda.
Yeni Türkiye, ya da Anadolu bilmem nesi sadece onların isteği. Tarihi yok ediyorlar, Atatürk ve bayramlarını bitirdiler, orduyu bitirdiler, insanları ayrıştırdılar artık bütün iş birbirimizi boğazlamamıza ve ayrılmamıza kaldı.

Bir hemşire şort giydi diye yüzüne tekme yedi de o an bir tane koruyanı olmadı. Günü geldiğinde tıpkı o'nun gibi bizlerde yalnız olacağız.

Bakın bu sözlük içerisinde bile birbirimize ne kadar düşmanız. Aklımızı başımıza toplayalım.
başlarsa hiç bitmeyecek iç savaştır.
nedeni ise tüccarın buradan çok ekmek yiyecek olmasıdır.
suriye örneği verelim, başta muhaifler (öso) ve esad güçleri vardı. bu iç savaş suriyeliler arasında belli bölgelerde oluyordu ve çok uzun süreceğe benzemiyordu ama durun bakalım dedi amerika ve israil. bu iş öyle olmaz.
önce el kaide mensupları israil tarafından serbest bırakıldı. sonra bu adamlar amerikan malı silahlar ile ırak ordusuna el koydu (ışid) ve suriye'de yer işgal ettiler.
sonra kürtlere, kürdistan'ın suriye kolu hazır biz de sizin arkanızdayız gidin savaşın dediler. her türlü son teknoloji ağır silahı verdiler. adamlar bir devlet kadar ordu kurdu. türkiye'nin tüm sınır hattını işgal etti. bunların dışında diğer küçük cihatçı gruplar ve suriye'yi kurtarmak isteyen küçük ulusalcı grupları saymadık bile. böylece suriye'deki iç savaşın çok uzun bir süre süreceği garanti altına alınmış oldu. suriye diğer devletlerin birbirleri ile hesaplaşma tahtası oldu.
türkiye'de başlarsa diğer islam ülkelerinin haline özenen (çok iyi ya) andavallılar ile diğerleri arasında çıkar. ondan sonra herkes bir taraftan cephe açar. iç savaş hiç bitmez. suriye'de dağı taşı paylaşamayan adamlar türkiye'yi nasıl paylaşsın? anadolu cehenneme döner. kazanan silah tüccarları olur.
bu savaşın sonuçları ise hiç iç açıcı olmaz. nihai hedeflerden biri türkiye'de hiç türk bırakmamak. avrupa ve amerika başta islamcılara karşı savaşan kesime vize sağlayacaktır. insanlıkçı tayfa direkt olarak kaçacaktır. kalan azınlığın işi o kadar çok gruba karşı zor olacaktır. gerekirse avrupa ve amerika, islamcılar lehine askeri müdahele yapar.
şimdi bu sözlükte bazı andavallılar var. sünnicilerin biz buraya kadar geldik bundan sonra daha bir şey istemiyoruz, rahat duracağız diyeceğini sanıyor.
bok dururlar.
bu iç savaşın önündeki tek engel tsk, bilinçli olarak ortadan kaldırıldı.
bir iç savaş durumunda darbe yapacak bir tsk yok çünkü tsk yok.
kına yakın.
ciddiye alınması gereken ihtimaldir.

sürekli silahlanma çağrısı yapılıyor bir yerlerden, bazı sakallı puştlar 2. osmanlı diyor ve o ara dönem iyi atlatırsa gibi şeyler söylüyor. o dönem dediği tabii ki karşı çıkanlarla edilecek mücadele. başkanlık dayatması, şeriat naraları hepsi rejimi değiştirmek için.

ve yarın bunu istemeyenlere karşı topla tüfekle karşı konulacak.

şaka gibi, ab'ye gireceğiz diye yola çıkanlar şu anda ortadoğu kafasıyla savaş çıkartmanın yollarını arıyor.
Görünen o ki gayrıresmi olarak başlamış durumda. Aslında dışarıdan bakanlar zaten türkiye de 2015 den bu yana iç savaş olduğunu söylüyor yani uluslararası basında yansıyan görüntüler oradaki vatandaşa bu yorumu getirtiyor. Çok yalanda değil zaten.

Tabi pkk ile olan mücadele de dışarıda "iç savaş" olarak nitelendiriliyordu ancak çatışmalar genel anlamda dağlarda mezralarda veya çeşitli köylerde yasanıyor bu sebeple halkın büyük çoğunluğu sadece ekranlardan basın yoluyla gerektiği kadar bilgileniyor ve olayları yaşıyordu.

ışid türkiye içinde hem devlete saldırıyor hemde özel ilgi alanı olarak pkk ya yakın kişileri oluşumları vurmaya çalışıyor. antep te düğüne yapılan saldırıda hdp nin yaptığı açıklamaya göre hedef partilerine üye olan kişilermiş. Daha önce yapılan bazı saldırılarda var bu yönde.

Nitekim iç savaş anlamında birçok emare mevcut. illa ülkedeki çoğunluğun bu çatışmalara katılması dahil olması gerekmiyor. Zaten ışid veya pkk saldırılarında türkiye kaynaklı militanlarını kullanıyor. Hem birbirlerine karşı hem devlete karşı. Dolayısıyla çok net biçimde türkiye bir iç savaş içerisinde.

Zaten Son 12 ay içerisinde terör olaylarıyla ölen sivil ve güvenlik görevlisi rakamlarına baktığımızda iç savaş içerisinde olduğumuzu çok net anlıyoruz.

Devletin son yaptığı sınavsız 10.000 özel harekatçı tedbiri ve bunu ivedi bir şekilde 6 ay da göreve hazırlama hamleside ileride daha zor günler yaşayacağımızın emaresidir.
savaş mavaş yok ülke içi barış çoggözel inanmayın resmi gazeteye hep yalan onlar.
Beklenen hadisedir,Allah bu millete yardım etsin,aklı olmayanlara akıl fikir versin.
Kiminle?
toplumsal cinnet gecirilen bu son zamanlarda gerceklesmesi hic de uzak ihtimal degildir,

15 temmuz bize cok sey gosterdi aslinda, istanbulun gobeginde ne kadar fazla madımak kafasında çomar ve menzilci falan varmış, ne kadar cok hilafetci gerici varmis bunlari gorduk,

boğazi kesilerek oldurulen askerimi desen,

ankara genelkurmay civarinda toplu zikir cekip askere kemerle saldirmakmi desen,

kislalarin onlerindeki bok kokulu cop kamyonlarini mi desen,

sosyal medyada surekli silahlanma cagrisi yapan akmilisler ve bu silahlari insanlara ne sekilde temin edebilecegini anlatan esrarengiz fake hesaplarimi desen,

otobuslerde, metrobuslerde, avm lerde, sokaklarda giyimi sebebiyle saldiriya ugrayan bayanlarimi desen, (sort giydigi icin tekme yiyen kadin disinda bir kac vuku daha var)

malin birinin metrobus soforune saldirip kaza acmasina ve onlarca insanin hayati tehlike atlatmasina yol acmasini mi desem,

4 yasindaki kiz cocuguna tecavuz edip ardindan topraga gomulme olayini mi desem,

sike surulecek beyne sahip olmayan adamlari abuk sabuk dizilerde oynatip mafya tiplemelerini halka sempatik gosterme cabalarini mi desen,

fen ve anadolu liselerinin buyuk kisminin imam hatiplere donusturulmesini, dondurulemeyenleri de pilot okul safsatasiyla darmaduman etmelerini mi desen,

bir sendikaya uyeligi var diye, yada ogrencisini dersaneye gonderdi diye islerinden edilip iceri tikilan onbinlerce insani mi desen,

say say bitmez

aklima gelenlerin hepsini yazsam destan olur burda,

anlamiyorum,

bunlarin hepsi darbe girisimi yuzunden olamaz,

insanlarimiz neden bu kadar cahil,
neden bu kadar hazirci ve bilime dusman, neden etrafindaki haksizliklari bu kadar kaniksar oldu, neden herkes bu kadar cikarci,

anlamiyorum,

son zamanlarda okul onlerinde baslari kapali altinda tayt, spor ayakkabili, arka got cebinde iphone, tirnaklari ojeli ve yuzu makyajli garip giyinimli kiz ogrenciler gormeye basladim!

anlamiyorum,

agzinda disi olmayan, hayatinda ucaga binmemis olan, tek bildigi ingilizce cumle "ar yu seks" olan,

maclarda her sike tekbir getirerek avrupada isidci muamelesi gormemize sebep olan,

modern koleligi kabullenmis, bogazina kadar kredi borcuna batmis, asgari ucret 1200 tl ile gecinebilen, dinden diyanetten bahseden ama eline tecavuz firsati gecerse tereddutsuz degerlendiren,
televizyonlarda (a haber vb)
ne haber cikarsa ciksin sorgulamadan inanan,

ekonomisi liberal olup sicak para ve disariya bagimli olan ulkede yasadiginin farkinda olmayan ve

kaynagi kokune kadar halka itelenerek ihalesi almanlara verilip yapilan havalimani icin almanya bizi kiskaniyor demelerini mi desen,

neyse fazla uzattım 15 temmuzla ilgili saadete gelelim;

bilinmesi gereken ve hic bir zaman sapmayan 2 kural vardir,

1- herhangi buyuk bir olayda devletin parmagi varsa o olay kolay kolay aydinlatilamaz.

2- olayin sonucundan kim nemalanirsa nemalanan ya piyon yada planlayicinin kendisidir.

bu sebeple su anki savas ortami kime yariyorsa faydasini gormeyi planlayanda ayni guclerdir.

15 temmuzda tsk ya oyle bir tirpan vuruldu ki 20 senede kendine gelemez o derece,

639.000 olan personel mevcudu 380.000 lere dusmus, hakikaten korkunc bir rakam,

ustune birde suriye batakligina sokuldu, gelecegi belirsiz yarin ne olacak kimse bilmiyor,

isid yuzunden sinira asker yigilmis ancak asker barinagi yada tesis yok,
haftalardir banyo bile yapamayan askerler varmis sinirda,

dogudaki karakollari gorseniz aglarsiniz, alti duvar ustu sac karakollari!!

30 milyar dolar, multecilere harcamisiz, kendi insanimiz issiz ve fakir,

bakmayin ekonomi buyuyor dediklerine,

sadece zengin daha zengin oluyor o kadar,

sonuc olarak bu ucurum giderek buyur, ve haksizliklar yuzunden bos yere kodese tikilan insanlar, kendi cocuklarini askere gondermeyip bogaz manzarali yalilarinda oturanlarin yuzunden evladi, yakini sehit olanlar,

kpss den yuksek puan aldiklari halde hakki yiyilip mulakatta elenen insanlar, muhalif gorusleri yuzunden hayati zindan edilen insanlar yarin oburgun radikallesirse bu devlet bence kesinlikle ardini alamaz..

unutmayin daha once saddam ve esad da emperyalistlerden odul almisti, kaddafi de dunya besten buyuktur demisti,

yarin oburgun soz sahibi ulkelerden birinin baskani "erdogan gitmeli" diye bir ifade kullanirsa bilinki sapi tuttunuz ve turkiyeye mudahale edecekler,

mudahale=ic savas + liderin devrilmesi sureci+ kaynaklarin somurulmesi+ yeni rejim ve lider dayatmasi.
kürtlerin zaferiyle sonuçlanmasını umduğum savaştır.
(bkz: bişey olmaaazzz)

(bkz: Üzme patlıcanını)
konuşulması bile vahim olan husus.

teşekkürler akp, teşekkürler 'ama yol yaptılar' diye oy veren zeynep teyze, hasan amca ve diğerleri.

iç savaş demek komşuna düşman olman demek, ekmek aldığın, yumurta aldığın bakkal amcaya düşman olman demek. düşün bak bu konuşuluyor artık ülkede. ve o kadar uzak da değil maalesef.

içine ettiniz lan güzelim memleketin, hiç öyle lozana mozana bok atma, pörtlek bir şizofrenin helasına çevirdiniz ülkeyi. sizin bok siyasetiniz düşman etti bizi bize.
olmasini bekledigim durumdur halihazirda ülkenin durumu hic de iyi degil efendiler Atamiz ın yolundan sastikca iyi de olmaz bu isin sonu .
Gerceklesmesi icin iki karsit gruba ihtiyac var. Dur bakiyim vay amk bissuru var lan turkiyede!
(bkz: başaramayacaksınız)
Durumum vardı okumadım kardeş.
Yalnız öngörülen bir savaştır.
Ak itler silahlanıyor ve bunu açık açık dile getiriyorlar.
Kendi milis gücünü oluşturmak bu işte. Yok osmanlı ocakları yok kanda boğarız temalı mafya konuşmaları vs.
Kutuplaşma had safhada ve olası bir iç savaş Pakistan olmak demek.
Tanrı türk'ü korusun.
tam olarak ne olur bilemem ama gidişat o yönde allah sonumuzu hayır etsin.
Ülke 1986 dan beri küçük çaplı bir iç savaşın içinde zaten. Bu durum yeni bir şey değil. Dozu zaman zaman artsa da ülke asla bir suriye bir libya bir mısır olmaz. 15 temmuz gecesi bütün dünya gördü bunu.
türkiye'de iç savaş olmaz
bizim milletimiz başka milletlere benzemez.
bunu dillendirmeniz bile hata.
80 öncesini yaşamadınız yaşasanız böyle konuşmazsınız.
çorum ve maraş olaylarını bir araştırın derim
bir kıvılcımın nelere mal olduğunu görürsünüz.
Türkiye büyüdükçe geliştikçe hep kaşıyan, kanırtan, ayırmaya çalışan hep olacaktır..

Bu vakti zamanında sağ sol diye yapıldı. Şimdilerde pkk eliyle türk kürt diye yapılmaya çalışılıyor. Sonra sıra alevi sünniye gelecek.

Biz bunları bilelim yeter. Tüm bu farklılıklarımızın ülkemizin birer zenginliği olduğunu bilelim yeter. Kim gelirse gelsin o vakit. Kim plan yaparsa yapsın. Bu millet hepsini terse çevirecektir allahın izniyle.
çıksa bile bizim başarılı olacağımız savaştır.

edit: başarı derken serkeftin olan.
güncel Önemli Başlıklar