bugün

istanbul valiliğince yapılan eylemdir.

http://www.bilgikaynak.ne...nur-yuruyusunu-yasakladi/
ibneliğin lüzumu yok denmiştir.
Valiliğin ibneliği.
mübarek ramazan bayramında olacak iş değildi zaten.
inanilmaz komik buldugum olaydir.

- masum kizlar otobuste tokatlanir
- evde kariya her turlu istismar yapilir.
- oruc tutmadi diye millete hakaret edilir.
- macta 40 bin kisi "ibne hakem" diye kufur eder.
- trafik yuzunden millet birbirini bicaklar.
- her turlu pislik yasanir bu ulkede.

ama gel gorki, allah'in yarattigi escinsel insanlarin bir araya gelip "bizi de insan yerine koyun" yuruyusu "ahlaksiz" bulunur * )))))

allah belani versin turkiyem.
Onların onurunu sikim birbirinin götlerine sulansın amına koyduğumun pislikleri .
ibne tokatlayacaktık ne güzel eğlence kaçtı üzüldüm.
beklenendir. yürümek vakti işte şimdidir.
alperen ocakları yine yapmıştır yapacağını. girmiştir giren toplara.
onursuz alçaklar onur yürüyüşü yapamazlar!
ileri demokrasidir.

"Ehonomi çoğeyi." Demiş miydim?

Demokrasi ve hukuka herkesin ihtiyacı var. istanbul valisi de makamına çok güvenmesin. iktidar kendisinden önceki vali mutlu'yu da halka karşı bir silah olarak tepe tepe kullanmıştı. Sonra deliğe süpürdü.
şu kararı alkışlayanlar 5 dakika sonra bir başka başlıkta akp'ye nefret kusar ve despotluğuna dem vurur. ne garip memleket amk.

sen eşcinselliği "ahlaksızlık" olarak nitelendiriyorsun diye bu yürüyüşün yasaklanmasına göz yumarsan, yarın bir gün sokakta başı açık gezmeyi "ahlaksızlık" olarak nitelendiren bir erk sahibi, başı açık kadınları sokaktan temizleyince de sesini çıkaramazsın.

bu mantıkla sözde ahlaki değerleri en dar ve en karanlık olanımıza göre toplumu şekillendirir, orta doğuyla olan "belli belirsiz" sınırlarımızı da komple kaldırmış oluruz.

ne güzel özgürlük anlayışınız var amk.

"herkes özgür olsun ama benim ahlaki sınırlarımı aşan şeyler bu özgürlüğe dahil olmasın".

bu ülkenin demokratı da bu kadar olur anca.
çirkinliğin lüzumu yok amk, adam akıllı yapın yürüyüşünüzü. neymiş özgürlükmüş, bu ibnelerin topluca apartman tuttuğunu, ne sorunlar çıkarttığını polisler bilir. neymiş bizi de insan yerine koyunmuş, kendi kendileri cephe alıyor pislik çıkarıyor. ama dur özgür türkiye kimse kimseye hiç bir zaman hiç bir şekilde bir şey diyemez. iyi olmuş.
önceden pek umursamaz, allah yardım etsin derdim şimdi bi bakınca yok lut lavminin çocuklarıyız yok şabanla recebin aşkına ramazan engel olamaz falan, allah belanızı versin diyorum. iyi ki de yasaklandı. yok o kadar tecavüz olayları olurken insanlar lgbtyi dert ediyormuş, vah vah türkiyeye bak sen. o kadar olaylar olurken şu yürüyüşü yapan sizlersiniz amınakoyim.
Kendisi dışında, hiçbir canlı türüne tahammülü ve hoşgörüsü olmayan toplumlarda görülen yasaklamadır.
Başını kuma gömünce, her unsurun ortadan kalktığını zanneden devekuşu tabiatına ne kadar da benzer bir tabiat değil mi?!
yaa siz var yaa!
normal bir ülkede yürüyüş yapılabilir izin kim.

ama burada devletin en tepesinden muhtarına kadar herkes allah.

o yüzden allahlar işte.
bak bak bi de taksimde yürüyeceklermiş, he amk he.
Alperenlerin pusuda beklemelerine gerek yok, bayramda aquapark'a gidebilirler.
Çok şükür rabbime dedirtmiştir.
insanların cinsel yönelimlerini bangır bangır bağırmalarından, daha önce de sergiledikleri mide bulandırıcı görüntülerden rahatsız olanları sevindirmiştir.
Lütuf konusunda bizim kadar cömert olmadıklarını gösteren yasaklama. 15 yıldır ne istediniz de yapamadınız beyler?
doğru karar. ben lbgt'ye destek veriyorum, travestilerin birey sayılmasını, hatta eşcinsel evlilikleri de destekliyorum

fakat lbgt örgütü türkiye'de birçok konuda haklı olsa da türkiye'de bu konuda bokunu çıkartma eğilimleri var. geçen yıllarda soyunup cinsel organ tokuşturmaya varan azgınlıklar yaptılar. bunların ramazan bayramının 1. günü yapılması doğru değil. (ayrıca ateistim)

diğer ülkelerde gay pride yürüyüşü normal yapılıyor, yürüyorlar, dans edip şarkı söylüyorlar bitiyor. bizim burada ise her zamanki gibi bir görgüsüzlük, bokunu çıkartma ve bir kendini bilmezlik mevcut.
Yanlış savunulan görüş tüm masum yanlarını kaybeder mesele bu.
Yahu eğer bir ülkede insanlar yürüyüş yapamıyorsa ( burada yürüyüşün cinsel içerikli olması ve bugün bayram olması mesele değil ki yürüyüş olacağını insanlar biliyor) bu ülkede demokrasi giderek zayıflıyor demektir. Eğer bu şekilde devam ederse yakında hiç bir işçi grev hiç bir doktor , avukat , mühendis , bla bla yürüyüş yapamaz hale gelir. Zira otoritenin baskısından korkarlar. Tarihe bakın azıcık. En bilindik şeylere bakın sonra Türkiye'de olan şeylere bakın. Bak hadi!
Lgbt-i özgürlüğünü her zaman desteklemiş biriyim.
Ancak şöyle bir durum var.

inandığınız bir görüşü ve yaşam tarzını savunurken başka bir kesimin hassas yaşam alanına müdahale etmemek gerekir.

Ortada bir realite var. O da müslüman bir ülkenin kutsal bayramı. Bu durum hindistanda olabilirdi. Başka bir inanç büyük çoğunluğun sahiplendiği başka bir fikir de olabilirdi. Bu durumda 2-3 gün ertelenebilmeli böylesi durumlar.

Lgbt-i nin bu kutsala saygı duymayan tavrı kesinlikle dar görüşlülüktür. Elbette karşı taraftan gelen saldırı ve şiddete olumlu bir yan gösteremeyiz. Ancak; eşcinsellerin bu yürüyüş ısrarını 2-3 gün ertelemeyerek mütedeyyin kesimin bayramına saygı duymaması kesinlikle yanlış.

Eziliyoruz edebiyatı; böyle bir saygı sınırını aşmamalı.

Yasaklanma yerine; ertelenme seçeneği tercih edilmeliydi.
Yasakla yasakla nereye kadar! Her yıl olduğu gibi, sokaklarda kovaladılar, tutukladılar.. Halkın eylem yapma hakkını yine kısıtlamaya kalkıştılar yok saldırı olabilirmiş bilmem ne, bahaneleri bol. Ama biz o sokaklarda yine sesimizi bağıra çağıra duyurduk duyuracağızda. Sizde boş boş laf yapmaya devam edin evinizde yaşayın edin edepsizliğinizi, size karışmıyoruz diye. Edepsizlik olarak gördüğünüz yerde biz neden evde oturup sizin iğnelemelerinizi çekelim? sokaklara çıkmamıza engel olmalar boşuna. Alışacaksınız.