bugün

beşiktaş için çok umut verici gruptur. monaco bu yıl yarı final oynadı oynamasına da şampiyonlar ligine katılabilmek için fenerbahçe ile kapıştı ve kolay geçtiği de söylenemez. yenilmez değil yeneriz. leipzig kek gibi gelecektir porto da tam bizim seviyemizde. aboubakar'a bir haddini bildirelim bakalım.

geçen seneden ders çıkarılmış olduğunu düşünüyorum. bu sene bu gruptan çıkılacak!

NOT: eminim bu gruba düşen diğer 3 takım da bizim kadar sevinmiştir. rekabet kıyasıya olacak.

edit: bazıları öyle bir konuşuyor ki futbol takip etmeyen biri olsak inanacağız yani. en çok da şeye güldüm almanya'da yaşayan alman hayranı paganviodio'nun, leipzig'in beşiktaş'ı ezeceğini söylemesine. ekmeğini orada yediği için övmeyi seviyordur belki ama çok abartıyor. biri bana leipzig'in; leicester'in ya da bursaspor'un 1 yıllık olağanüstü performansından ayrılan yönünü açıklasın tamam diyeyim. 1 atımlık baruttu işte onu da kullandılar. bayern ve dortmund seviyesinin yanına bile yaklaşamadığı gibi hertha berlin, wolfsburg, leverkusen takımlarının da gerisinde aslında. büyük bir yanılgı içerisindesiniz. bizim atınç kazmasına 5-10 milyon euro bayılan enayi bir takım. korkulacak hiçbir yanı yok. türkiye'de 2 golümüz garanti bunlara.

gelelim monaco'ya. dediğim gibi fenerbahçe'yi zor geçtiklerini hepimiz izledik. o zaman kadrosu oturmamıştı tabii yavaş yavaş daha da iyi hale geldiler. e aynı durum şimdi de var. bir sürü oyuncusunu sattı adamlar. bernardo silva'yı sattılar mbappe'nin satılması gündemde aklımda değil diğerleri şimdi. favori kabul ama yenilmez değil.

porto her sene benfica ve lizbon ile portekiz liginde şampiyonluk yarışı içerisinde. şampiyon benfica bizi yenebildi mi? iki maçta da bileğimizi bükemediler. açın benfica'nın sahasında oynadığımız maçı izleyin. adamları kendi sahasında nasıl boğduk. o maçın başında gözlerime inanamadım. bu kadar istekli, baskılı bir beşiktaş görmemiştim. lafı daha fazla uzatmayacağım. umutsuz hiçbir durum yok. bu gruptan çıkacağımızdan adım kadar eminim.
"merhaba ikinci tur" dediğim kuradır. vida yı da alırsak tadından yenmeyecektir.
Olur bu iş.
Futbolumuzu oynamamıza izin versinler yeter.
Hadi kartallar!
leipzig çıkana kadar beşiktaş için umut verici olan;leipzig kurası ile ise grup sonunculuğu için en kuvvetli aday olmasından mütevellit umut kırıcı bir kura olmuştur.
sahada her zaman sürprizler olabilir ama biraz dürüst bir kimse, monaco'nun kağıt üstünde -porto hariç- diğer tüm ekipleri geçeceğini kabul edecektir.
porto, şampiyonlar ligine en fazla katılan takımlardan biri. ligde 3 maçta 3 galibiyeti var. doğal olarak grup ikincili için en büyük favori.
sorun burada başlıyor. beşiktaş son torbadan gelen takımın nispeten zayıf olması durumunda -maribor misal- en kötü üçüncü olur avrupa ligine yol alırdı. leipzig her şeyi değiştirdi.
ilk defa şampiyonlar liginde yer alsa da bir alman takımı. sistemli, gençlere önem veren bir alman takımı ki kağıt üstünde de beşiktaş'tan güçlü.
şahsî fikrim beşiktaş'ın gruptan herhangi bir şekilde çıkamayacağı.
şansları bol olsun.
leipzig kek gibi gelecektir'den ötesini okumadım.
Bjkmin Leipzigten 1, portodan 4 monacodan 3 puan alacağı gruptur.
iğrenç bir gruba düştük..

leipzig bok etti her şeyi..
görsel
leipzing sizin götünüzden kan almazsa ben de ne olayım amk!

neyse dilerim ki gruptan çıkarlar, çünkü o zaman 10 gol yeme ihtimalleri daha yüksek.
başlığı açan herifin her dediği çıkmış amk. beşiktaş'ın koyup geçtiği grup.
fenerbahçe ve galatasaray'ın sıfır çekip evine döneceği türden bir gruptur. adamlar alışkın tabi 0 galibiyet almaya koymaz açık ve net.
Tabiri caizse uefa grubudur.
Sampiyonlar ligi grubu
Demek icin embesil olmak gerekir
Psg
Bayern
Tothnam
Nerde
Monoco
Leipzing
Nere
Kodugumun tinercileri sizi kek grubun keyfini sürün.
şampiyonlar ligi için son yılların en zayıf grubudur kimse kusura bakmasın.
bir şampiyonlar ligi grubu için entry girmeme rağmen hala fenerbahçe ve galatasaray dan bahseden tinerciler görüyorum.

grup zayıf mı zayıf. tineri bırak dediğimi anla kafan çalışınca böbürlen.
çok denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde görünen bir gruptu.
4. torbadan gelen Leipzig kuvvet olarak diğer 3 takımdan da aşağı kalır bir takım değil.
3. torbadan gelen Beşiktaş kadrosundaki tecrübeli oyuncularla ilk 3 maçta zaten bu gruptan çıkacağını belli etmişti.
1.torba takımı monaco her ne kadar bazı isimleri kaybetmiş olsa da fransa liginde zirveyi kovalıyor yine.

sonuçta; beşitaş ve porto'nun çıkacağı gruptur.
görsel
avrupada son 17 maç 1 galibiyet alan astana, östersund gibi takımları bile yenememiş takımın taraftarı ya da cl gruplarında 0 çeken bir takımın taraftarı için çok iddialı bir entri.
Şampiyonlar ligi tarihinin en komik, en basit, en güçsüz grubu olabilir. ilk üç bitiren dandik takımlar, diğer turda 5 yenmişlerdir. Bu gruptan birinci çıkıp havalara giren takım ise iki maç toplamında 8 yemiştir. Dönemin inter/cska ve real/juve gruplarından çıkmaya benzemez. Ayık olun.