bugün

şampiyon olur olmaz bir çok bilinmeyenli denklemi içinde barındırır bu süreç lakin cidden çok iyi kadrodur, 2011 den sonra bu yenilenmeye hasret kalmıştı ; aferin dursun.
Muslera (Alternatifsiz)

Mariano Maicon Denayer Asamoah
(Linnes) (Ahmet) (Serdar) (Carole)

Feghouli Ndiaye Fernando Arda
(Yasin) (Selçuk) ( Tolga) (Rodriques)

Belhanda
(Sinan)

Gomis
(Eren)

Böyle olmasını temenni ettiğim kadro.
O sinan olmamış alalım onu ordan bi ndiaye yazalım.
icinde u17 milli takim kaptani recep gülun de olmasi gereken kadro. Sagdan sola kadar hucum hattini yedekleyebilir. Tabi bunun icin as kadronun maci 60dk.da koparmasi gerekiyor ama bizim esekler sag olsunlar 60-70ten sonra oynamaya basliyorlar iyi gunlerinde bile. Bu sene bu da degisir umarim.

Tudor bu elemani iki hazirlik macinda oynatti, varlik gosteremedi ama karaktersizler oynayacagina bu kardesimizin profesyonel seviyeye isindirilmasi dogru olan. Ufak tefek ama olsun Zaten dar bir kadromuz var, stoper coplugune donmemis olsak ozan da a takim kadrosuna isindirilabilirdi. Elbette ki en az 2 sene yetersiz kalacaklar ama sanslari da yaver giderse iyi yerlere gelecekler, umarim baskin bir karakterleri vardir. Yetenek sonradan geliyor cunku.
Muslera (Carrasso) (Eray)

Mariano Maicon Denayer Latovlevici
(Tarık) (Ahmet) (Serdar) (Linnes)
(Koray) ( Hakan Balta)

Feghouli Ndiaye Fernando Rodrigues
(Sinan) (Tolga) (Donk)(De Jong) (Yasin)
(Emrah)
Belhanda
(Selçuk)

Gomis
(Eren)

Böyle olmuş ve beni ziyadesiyle memnun etmiştir.

Tek sıkıntı elden çıkarılamayan oyuncuların yüksek maaşları yani maliyetleridir. Umarım buna da en kısa sürede bir çözüm bulunup şampiyonluk kazanılacaktır.
güncel Önemli Başlıklar