bugün

2016'da yapilan evliliklerin sayisi diger yillara gore daha yuksek degilse bende bir sey bilmiyorum amk. Arkadas ne evlilik yapildi su 2016'da be. Is arkadaslarimdan tut kuzenlerime, lise arkadaslarimdan tut cocukluk arkadaslarima kadar evlenmeyen kalmadi amk. Ya o kadar ki Artik facebookta, instagramda evlilik fotosu gormekten biktim. Kendimden cok dugun, nisan fotografi gorur oldum. Artik gorur gormez ayip olmasin babinda direk "hayirli olsun" yaziyorum. Resmen telesekretere cevirdiler beni amk. Yahu her seyi gectim dugunlere de yetisemiyorum ki. Cumartesi ve pazar gunleri resmen bir dugunden cikip, oteki dugune yetismeye calisiyorum. Gidemediklerime de "cok pardon hastaydim kardesim, yataktan kalkamadim" diyorum ama yemiyorlar tabi, sonra da bi dunya trip yiyorum.

Evlenenlerin yas ortalamasi 30 falan olsa anlayacagim ama 24-25 falan. Daha bunun 2017'si var, 2018'si var, 2019'u var, 2020'si var. Ne vardi bu kadar acele edecek amk. bu 2016 yilindaki keramet ne?
bir yaz ayında toplam geçen gün sayısının yarısı kadar düğüne gittiğimi varsayarsak kesinlikle doğru önerme.

Ulan millet evlenmek için bu yılı bekledi resmen.

Yeter be!
Hadi evlenin tamam da, bari evinize aldığınız çeyizlerinizin fotolarını tek tek paylaşmayın :( bu neyin gösterişi?
ben sadece buralarda artti sanirdim. meger ülke çapinda böyle bir artış varmis. senede iki bilemedin üç düğüne giderdim. son üç haftada bu rakami bes misline çikardim ki daha sezonu bitiremedik bile. bu arada abimi de yeni everdik sözlük.
aynı durumu 2-3 gün önce bende farkettim. hatta millet evlenmek için 2016'yı beklemiş hep demiştim.

neden ola, bizim bilmediğimiz bir şey mi var?
yalnızca bir kısım kadınlar için sevindirici bir olay, beyaz atlı prensini bulana ne mutlu. entel takliti yapan krolar ve onun evlilik öncesi hard versiyonları kısırlaşsa keşke.
kredi kartı ekstrelerimde sadece kuyumcu adı olması bu durumun sonucudur.
pazar sabahi yataginizdan hoplatan seslerin artmasi ile orantilidir.
2016 yılında boşanmaların da daha çok artacağının göstergesidir.