bugün

tıpta uzmanlık sınavı başvuru ücreti 2015 yılında 100 tl iken, 2016 yılında %120 zam yapılarak 220 tl olması durumudur.

%120 zam yapmak neden eeyyyy ösym?
Ohadır, çüştür, haram olsundur!
ösym ülkede en çok kazanan kurum.

yılda yüzlerce sınav yapıyor ve en ucuzları 50 tl sen hesap et.
Ygsye 55 lira para yatırmakla eş değerdir. O kadar parayı nabıcanız amına koduklarım dışarıdan deneme sınavı alsam 20 tane deneme 15 lira. 2 şeker 10 kuruş 2 kalem 2 lira 1 silgi hadi sizin hatrınıza 2 lirada bu olsa bak 19 lira 10 kuruş 20 lira bile tutmuyor siz kimi sikiyorsun ? Dedirten durumdur.
%120 diyen yazarları gördükçe tıp okumadığımı hatırlatan başlıktır. olaydır. haksızlıktır.
Ösymnin Doktordur öder mantığıyla yaptığının göstergesidir. Bir sınav için yüksek fiyat ama usml( sanırım 800 dolar) ile karşılaştırınca normal kalıyor.
(bkz: zaaa)
bu yetkiyi size kim verdi, hangi akla hizmet böyle bir zam yapabiliyorsunuz, biz o sınavı kazanmak için gece gündüz çalışalım sizde sınava girmememiz için elinizden geleni yapın, bizim gelir kaynağımız mı var ya da sadece doktorlar mı girsin bu sınava, doktorların 220 lirasına yazık değil mi, 25 yaşımı doldurdum hiç bir sağlık güvencem yok insan vatandaşını böyle mi mağdur eder, teknelerle yunanistana mı gidelim
nasıl olsa doktordur 7-8 bin maaş alıyordur verir düşüncesiyle yapılmış zam, başımızdakiler bu zihniyette işte!
Birkaç yıla kadar tusa girmek için kredi çekilmesi olayını öngörebilmeyi mümkün kılan olay. Maddi ve manevi açıdan yıpranmak tanımı bu olayda anlam buluyor olsa gerek.
doktor ibnelerde para olmasından dolayı normal olandır. sonra parayı götürüyorsunuz götoşlar.
uzman olunca paranın mına koyacak olan uzman adaylarına batan paradır.

sen uzman olup daha çok para kaldırmak için vereceğin 220 liradan şikayet ederken, insanlar 2 liralık ilacı 5 liraya alıyor bu memlekette.

tamam okudun yıllarca dalak gördün böbrek gördün, ayıldın bayıldın, kafa patlattın.. kazan paranı, hakkındır ama cebinden 3 kuruş çıkacak diye de sızlanma.

hadi koçum.. hadi aslanım..
güncel Önemli Başlıklar