bugün

Hayaldir ama gerçek olacaktır.
(bkz: yav he he)
Andre villas boas yönetimindeki fenerbahçemiz finalde real madride 5-0 mağlup olarak Türkiyenin gururu olduğu sezonu üzücü tamamlayacaktır.
Gece gece yarılmama neden olan başlık.
Onlar konusur fenerbahçe yapar.
önce şampiyonlar ligi'nde gruplara kalabilsin, şampiyonluk kolay. *
Bir Fenerbahçeli olarak bu durumda gol kralının selçuk şahin olması muhtemeldir. Diğer türlü o kupayı kabul etmeyiz. Kabul etsek de trabzonspor devreye girer zaten kupa bizim diye.
% 90 gerceklesecek olandır. zaten fenerbahçe bu yaz yaptığı transferlerle bu konuda ne kadar ciddi düşündüğünü tüm dünyaya göstermiştir. Dün de hazirlik macinda olympiakos u yendiler. butun avrupa gundeminde fenerbahçe konusuluyor şu an.
Gs li taraftarların aklından geçendir. Sebebi aşırı reaksiyon göstermektir. Kıskançlıkta olur böyle şeyler...
Ama bizler daha gerçekçi yapıdayız. Sadece kırmızı sevmeyen boğalarız.
% 99 gerceklesmeyecek olaydir. bak besiktasli olmama ragmen cok isterim, sizler kadar sevinirim. bu kadro ile olamaz. orta sahanizi guclendirirseniz, ama baya bir guclendirirseniz, ceyrek ya da yari final derim. umarim sen hakli cikarsin ama.
şakaysa komik, değilse daha komik.
not ; aşırı fenerliyim
Yaptığı transferlerden en az ikisi uyum sorunundan, taktiksel farklılıklardan, fazla baskıdan dolayı beklenilen performansı sağlayamayacak. Bir diğer olasılık kasap defanslar ki bunlar nani ve van persie'yi sakatlarsa, bir çok farklılık olacak. Sezon daha başlamadan, şampiyon ilan etmek gereksiz.
bu kadar gaza gelmeyin arkadaşlar (bkz: kırk fırın ekmek yemek).
Fenerbahçe'nin basketbol takımının yapılanmasını izlemeyip, "sadece transferle başarımı gelir?" diyenlerin çok ama çok yanılacağı sezondur. Şampiyonluk Fenerbahçe'nin olacaktır bu sene.