bugün

eskiden şampiyonluk için yarışılırdı. fenerbahçe bu algıyı da değiştirdi. artık kendine büyük diyen takımlar 2'incilik için yarışta.
Kesin değildir. Temennimizdir.
2 erkek arkadaş 2 kız görür. biri fiziksel ve güzellik olarak çok iyidir. bu ikisinden biri çok iyi olmayanı seçer "tamam bu benim" der..

işte bunu diyen ya 6aysaraylı ya da 8eşiktaşlı'dır.
fenerbahçe' nin keyfine gelirse olabilecek olaydır.
daha olmayandır. ancak olsa bile galatasaray gider şampiyonlar ligi elemelerini de geçer gruplara öyle katılır. ama bu arabacı , küçük şikeciler üçüncü olsa kesin gidemeyeceklerini bilidiği için haftaya büyük şikecilerine abi bize yatın yeaaa nasıl olşa şampiyon oldunuz şiz diyecekler. yüz yılın yatışı yaşanacak haftaya. (bkz: 20 nisan 2014 beşiktaş fenerbahçe maçı)
iki takımın gidişatına bakılırsa daha yüksek olan olasılık.

ayrıca fenerbahçeli dostlarımızın dötü birazcık kalkıvermiş. geçen hafta galatasaray gazınızı aldı dikkat edin haftaya da beşiktaş almasın gazınızı *
galatasarayin gidecegini umuyorum. besiktas CL ye gitsede gider grup sonuncusu olur, 8-10 tane gol yer bi macta, bizi dunyaya rezil eder. umidim o ki gs gitmeliiiii.
Süper lig de şampiyon olmak sadece şampiyonluk kupası değildir.Şampiyonlar ligi ve onun getirisi olan reklam,sponsorluk gibi yüksek getirili bu turnuvaya ön eleme oynamadan katılabilmektir.Hele ki bu sezon 2.lik seni şampiyonlar ligine direkt katılmanı sağlıyor ise bulunmaz bir nimetin ötesinde şampiyonluktan daha değerlidir.Bunu ben söylemiyorum Futbol Endüstrisi söylüyor.

@5'e katılmadan edemeyeceğim kesin deyipte nazar değdirmeyin.Canı gönülden temenni ediyoruz.
ts-gs maçında gs nin gol atamaması durumunda gerçekleşecek güzel olay.
Hakemler satılmazsa evet doğrudur.
Sneijder'in bir çok kesime giren golüyle yalan olmuştur.
Selçuk'un frikik golüyle iyice yalan olmuştur.
Erken konuşan kuşçukları üzmüştür.