bugün

yoktur. en uzağa işeme yarışması olsa belki bi nevi.
olimpiyatların ramazana denk gelmesinden kaynaklanan durumdur.
imkansızı başarmalarıdır....
(bkz: sıfır çekmek)
Olimpiyatlar sona erdiğinde yalnızca olimpiyat ateşinden geriye kalan kaseyi (antep usulü çanak gibin ) eve getirmemize sebep olacak başarısızlıklar silsilesidir.
oyunlar sona erdiğinde suat kılıç'ın sunucu edasıyla ve nefis ses tonuyla "Bir programımızın daha eeee pardon Olimpiyatın daha sonuna geldik. Önümüzdeki olimpiyatlarda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın" vedasıyla perçinlenecek başarısızlık öyküsüdür.
(bkz: önemli olan katılmaktı)
havuzun cicişleri ve halterin panpişlerinin önemli olan katılmaktı seviyesindeki başarılarıdır. haftaya atletizm ve güreşler başlıyor bari ordan sevindirici bir haber alsak gibi düşüncelere gark oluyor insan.
atletizm, güreş ve tekvando yarışmaları başlamadan erkenden konuşulan durum.
hiç bir madalyası olmayan bir ülkeye 2020 olimpiyatlarını verecek kadar salak bir komite yok.
başarı olmazsa, halk yanaşmaz, halk yanaşmazsa tribünler dolmaz. 2020 için böylesine rezil bir tablodan sonra başbakan ağzına bile almamalı adaylığı.
nicelik olarak yakalanan kismi basarinin,
branslarda -28i yaz, 7si kış sporları olmak üzere 35 brans- yakalanamamasi sadece 16 oyunda temsil edilebilmemiz,
nitelik olarak, saglam kafanin saglam vucutta olacagi gercegiyle analize devam edincede, herkesin hak ettigiyle yonetilmesiyle dogru orantili olarak ucuncu dunya ulkeleriyle ayni katagoride yer almamizdir...

durmak yok yola devam...
akp nin olimpiyat açılımının meyvesidir. nereye açılsalar orası kuruyor.

bi daha gelmem olimpiyatlara. benim için olimpiyatlar bitmiştir. peh peh peh...
izleyen yazarların bana hak vereceği durumdur.
sanırım 200 metre sırtüstü olsa gerek, burada yarışan derya büyükuncu' nun yarışı pekte iplemediği, daha çok '' en çok olimpiyata katılan yüzücü olma ünvanını kazanmak'' amacıyla yüzdüğü görülebilir.

ayrıca diğer sporculardan bazılar tecrübe amacıyla gitmiştir.
(bkz: olimpiyatlarda staj yapmak)
en azından olimpiyat gördük diyen adamdan ne beklersin, sana giden paraya yazık.
http://www.posta.com.tr/s...tini.htm?ArticleID=131902

bir sik yapmadan 60'ar cumhuriyet altınıyla taçlandırılan başarıdır.

edit: olimpiyata gitmek için ne gerekiyor lan! giden sonuncu olup, "zaten sakattım avradın sikeyimm!!" deyip geri dönüyor. kıvrımsız beynini siktiğim, işin ucunda 60 altın var diye bacağını kolunun altına almış londra'ya gitmiş. bedava tatil amına koyim.. zaten bütün sağlamlar türkiye'de bütün sakatlar londra'da şu günlerde.. bir de elendiği gün "olimpiyatlara 6. gelişimdi.. 7.sinde de burda olmak istiyorum." diyen bir "müzmin sonuncu" sporcumuz var ki evlere şenlik!
(bkz: böyle bir şey yok ama olabilir de)
olsun canım varsın biz malatya kürecik e füze kalkanı yaptık. çamlıcaya cami dikeceğiz. bundan büyük başarı mı var. sporda başarıymış peh ne önemi var öyle şeylerin *
Ac insanlarini doyurmayi henuz basaramamis bir ulke icin normal sayilacak bir basaridir.

Yavas olun aslanlarim. Hele bi ac karnimiz doysun su ulkede. Kac kisi aclik sinirinda yasiyor? Hele bir durun siz.
recep tayyip erdoğan'ın ülke yönetimindeki başarısından hayli yüksektir.
sonra da adamın biri çıkar der ki " türk milleti çalışkandır. türk milleti zekidir...".
Şüphesiz en büyük başarımız ülkemizin adını dünyaya duyurmak. Bu kadar çok sporcu ile nasıl bu kadar başarısız olduk? Cidden başarılı bir nam. Derya Büyükuncu' nun da guinness' e girmesi ayrı bir başarı. Yüzmede en çok olimpiyatlara katılan sporcu Madalya sayısı peki? Evet yok.
Tamamen sporcularla alakalıdır, kimse atıp tutmasın. (bkz: Havaya sıkmak kolay) Ayrıca; Tarihinin en fazla sporcusuyla katıldığımız olimpiyattır. Burdaki başarısızlıktan da söz edelim değil mi?
her gün binlerce insanın gerçek anlamda açlıktan öldüğü afrika ülkelerinin başarılarının yanında şapka çıkartılacak başarıdır. ayrıca takım sporları hariç tur atlayan sporcularımız da o açlıktan sürünen ülkelerden devşirme sporcular.
(bkz: başarı)
olimpiyat tarihindeki en başarısız yıllarımızdan birini geçirmektir olsa olsa. evet başarımız bu. en başarısız yıllarımızdan birini yaşamak. halterde 24 yıl aradan sonra ilk defa madalya alamamışız, yüzmede desen 6 kez olimpiyata gitmekle övünen adamımız sonuncu olmuş gelmiş. yok arkadaş yok. altyapı eksikliklerimiz çok. bir an önce daha ciddi atılımlar yapmamız gerek.
(bkz: başarısızlık)

yıllardır yönetici pozisyonda oturan ilgili federasyon baskanlarının yine istifa etmyecekleri aşikardır.

yine yeniden olimpiyatlar diyerek hatamızdan ders aldık, gelecek sefer basaırlı olacagız nidalarını sırasıyla gazete manşetlerini süsleyecektir.