bugün

göğü dokuz kat yaratanın dante olduğunu bilen insandır.
(bkz: bsgck)
(bkz: yazar burda konuşmamış havlamış)
dest-i hilkat hamurunu
necaset ile yoğurmuş
anan seni sıçacakken
yanlışlıkla doğurmuş.
akıllı insandır.

(bkz: hocam sen olayı anlamamışsın)
maymun ürünü olduğuna inanan insanlara göre terih edilesidir.

kadeşim maymundan da geldiğini kabul etsen, adem (as) den de, bir şekilde bir ensestliğin ürünüsün. bunu anlayamamak nasıl bir kafadır, nasıl bir yaşam formudur, hayet..
evri hakkında bi sikimden haberi olmayan insanın bok attığı insandır.
ensest değildir çünkü hz.adem ve hz.havva anamız aynı akrabadan değildi ki dünyada sadece bu iki kişinin yaratıldığını yani bundan başka bir kavim yaratılmadığını nerden biliyorsunuz?eğer böyle olsaydı kızılderililerin mayaların inkaların amerikada brezilyada işi ne?nasıl gittiler?gerçeği tabiiki allah bilir böyle şeylerle milleti boş yere şüphelendirmenin alemi yok!
herşeyi bir kenara bırakalım,miladi 2011 yılını matah sanan bir zihniyetin yazdığı başlıktır.ama onun suçu değil tamamen,bize herşeyin kötüden iyiye,zulmetten nura(!),karanlıktan aydınlığa gittiğini dikte eden kafası karışık insanların hezeyanlarının ürünüdür.

islam'a gelince,Kur'an-ı Kerim'i okuyup da,teftiş etmek için değil,anlamak için okuyup da O'nun her çağa gönderildiğini,mükemmel olduğunu,yalanlamadığını,mu'cizelerini,istikametinin şaşmazlığını anlamamak için yine Kur'andaki ifadeyle "kalpleri mühürlenmiş,gözleri olup da görmeyen,kulakları olup işitmeyenler"den olmak zarureti vardır.

Allah'ın vaadi açıktır,hakkında ihtilaf ettiğiniz şeyin hakikatini yakında göreceksiniz,göreceğiz.
(bkz: müslümal)
Islam'a inanilmaz, allah'a inanilir; musluman olunur. Size de mal denir.