bugün

evet hayırlı uğurlu olsun çok gecikmeden yine benzine zam yapıldı. şahsen nerde kaldılar diye merak etmiştim. 97 oktan benzin litre fiyatı 4.1 liraya çıktı, 95 oktan benzin ise 3.92 oldu. bu girdiğim entry fazla ilgi görmeyecektir çünkü kız nasıl tavlanır veya bekaret ile ilgili konular nedense çoğunun daha bir gözdesi olmuş ve ciddi konulara gelince tık yok.
(#10485423)

(bkz: göte gelmek)tam üstüne bastın başlığına bakınız verecektim ama bu ilginç başlığa yönlendirilmiş.

Ayrıca;

(bkz: yaran başlık yönlendirmeleri)

moderasyon zorla ahlakımızı bozacaksın yapma böyle. *
Fransa'da çiftçiler yolları kapatıp benzin-mazot fiyatlarını protesto ediyorlar. Bizler ise yorum yazmaktan bile aciziz. Öyleyse ödeyeceğiz, hiç boşuna şikayet etmeyelim. Ayrıca bu konuda birlik olamadığımızı, kamplaşamadığımızı düşünüyorum. Örneğin; Nakliyat firmaları karar alıp belli bir süre yurtiçi taşımacılığını durdurup, iç piyasayı baltalasaydı -bu zamlar geri alınmasa bile- en azından bir sonraki zamlarda yetkililerin mazot ve benzine zam yapmaya yürekleri yeter miydi acaba?
tepki göstermek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilirler.
[null http://www.tuketiciler.or...read&ID=5&pID=208]
tepkileri ciddiye almamak.
varil fiyatında değişme olmadığı halde yapılan akaryakıt zamları sayesinde 1 litre benzinden alınan vergi oranı %70 i bulmuştur, vatana ve millete hayırlı olsun...akp öncesi dönemi bilmediği halde gelip sözlükte ekonomiden bahseden kafasızlara hatırlatmak isterim, 2002 öncesinde benzinin litre fiyatı 1 doların üzerine çıktığında fırtınalar kopardı.
(bkz: yetmez ama evet)
(bkz: yetmez ama evet 2)
tüpraş ın özelleştirilmesinin ne kadar yanlış olduğunu bir kere daha ortaya koyan durum.

petrol fiyatları bir aralar 120 doları bulmuşken ve daha sonra fiyatlar 50 dolar civarına düşmüşken yapılmayan indirimler, nedense petro fiyatları hemen kalkınca bindirim olarak hemen yapılmakta. afferim lan tüpraş. afferim lan dağıtım firmaları. afferim lan epdk. affferim lan hükümet. hükümet aferimde bir fe fazla aldı benden. helal hükümet.
geçen ay yapılan benzin zammında kanal kanal dolaşıp "benzin nerde 4 lira olmuş ben görmedim. medyanın abartmalarına halkımız kanmasın" şeklinde demeç veren enerji bakanına sormak lazım bunu görmüş mü diye.
(bkz: benzinde indirim)
(bkz: kısa bir süre için sadece 3 99)

ve rte'den domalan halkına tarkan'dan geliyor: acımıyacak !
lan yine mi... vergi vergi vergi... zam zam zam

biz daha avrupa kültür başkenti adı altında toplanan dolaylı vergilerin sırtımızdan inmesini beklerken zam mı geldi yine ?
5 lira yapmazsanız hatırım kalır..

bu keriz halka herşey yakışır.. benzin 5 lira olsun. yetmez 15 olsun..

ben hayatımda bu kadar kayıt dışı ekonomiyi canlandıran hükümet görmedim.. sigara zamları demek sigara kaçakçılığı demek, kim besleniyor pkk! alkol zammı demek alkol kaçakçılığı demek.. petrole zam petrol kaçakçılığını teşvik eder..

akp'ye bu seçimde de bu halk oy verirse, yeminle söylüyorum, bundan sonra ömür boyu ben de akp'ye oy verecem.. akp bunları iliğine kadar sömürdükçe mutlu olucam..