bugün

Kuşkusuz ülkenin bütün kurucu ve güncel değerlerine, tarihi bütün birikimlerine; Türkiye'yi muhafaza eden bütün seküler yahut ideolojik unsur, politika ve fikirlere karşı çıkmış bugün neyse onun olmasına neden olmuş kitledir.
atatürke, türkiyenin kurucu değerlerine, laiklik ve milliyetçilik ilkelerine ihanet etmiş 5te 3lük kesimdir.
anadolu insanı riyakar, kıvrak, kayırmacı ve kendi iyiliğine çalışan kişiyi değil, kuyusunu kazma potansiyelindeki kişiyi el üstünde tutan bir insan türüdür. alevisi aynıdır, sünnisi aynıdır. sağcısı aynıdır, solcusu aynıdır.
bu ülke uğruna ölünmeye değmez..
(#44915106)
"kemalistler akşam akşam yine kudurdu. ülkenin %60'ını hain ilan ettiler. allah akıl fikir ihsan eylesin."

2010 referamdumu fetönün isteği ve arzusuyla o günün hükümeti tarafından yapıldı. şu anki akp bile o referanduma lanet ediyor ama aktroll görünümlü fetö artıkları hala sevgi beslemeye devam ediyor. burası çok ilginç ülke lan.
15 temmuz'un da sorumlusu olan kitle. biz mi kandırdık sizi mk, kandırılmasaydınız.
o günkü yüzde 58'in azımsanamayacak bir kesimi bugün akmhp'ye oy vermiyor. onların oylarıyla belediyeler el değiştirdi, yine onların oylarıyla hükümet değişecek. sırf evet oyu verdi diye birini aşağılamak size bir şey kazandırmaz.

not: o referandumda yaşım tutmuyordu ama oy kullansaydım hayır derdim.
Mezarlıktaki ölülere bile oy kullandıran Allah korkusu olmayan şerefsiz topluluktur,daha sonra biliyorsunuz bu şerefsiz oluşum iki ortak 15 Temmuz denen garabeti başımıza açmıştır.Öldüklerinde arkalarından dua edenleri olmasın inşallah.
Ülkenin anasını ağlatmışlardır.
Aziz nesin'i haklı çıkarmak için sadece 2 puan eksiği olan yüzdedir.