bugün

ilk dakikalarda gol olmasına rağmen ısrarla üst bitmeyen maçlar olduğunu bize göstermiştir.
amerikalılar da futbol oynayabiliyor.
emile heskey'in bildiğin öküz olduğunu gerçeğinin artık eyicene gözümüze girmesi, pekala 2010 afrika dünya kupası nın öğrettiklerinden, bir nesil için ise hatırlattıklarındandır.
ömer üründül'ün artık yorumculuk yapmaması gerekiyor.
vuvuzela denilen aptal alet.
bu turnuvadan tezi yok, türkiye radyo ve televizyon kurumu altından kalkamayacağı spor organizasyonlarından uzak durmalı.
trt'de maç izlenmez.
afrika nın ne zaman tek bir devlet haline geldiğini sorgulatan olaydır. 7 farkı siz bulun: (bkz: 2010 afrika dünya kupası nın öğrettikleri) (bkz: 2010 güney afrika dünya kupası nın öğrettikleri)
(bkz: ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış)
waka waka şarkısıyla kıvıran shakira'nın mevlevilik felsefesi üzerine araştırmalar yaptığı, bu sayede gördüğü kabusların üstesinden geldiği.
olmaz fifa, olmaz uefa, olmaz inanın olmaz. türkiyesiz olmaz!
yeni zelanda, honduras, kuzey kore ve hatta slovakya gibi futbolu henüz oynayamayan ülkeler bile katılırken, türkiyenin olmayışının kupanın favori sayısını 1 adet azalttığı barizdir...
yankiler diğer alanlarda daha çok öne çıkmalarına rağmen soccer da oynayabiliyormuş, messi yanında barçadaki gibi iyi adamlar yoksa bir bok yapamıyormuş, ayrıca ilk maçlarda tüm takımlar kaybetmemeye oynuyormuş, haliyle maçlar zevksiz geçiyormuş.
tivibu türktelekom'un yaptığı en iyi iştir.
tagoe namlı bir malı barındıran gana'nın bir an önce bu adamı kovması gerekir.
(bkz: vuvuzela)
afrika takımları da bu olayın içinde varlar.
vuvuzelanın insan üzerindeki etkisinin bir deneyi olmuştur.
vuvuzela, çalanların götüne kaçmalı. evet.
siyaset futbolun içine iyice girdiğini öğretti valla. bu denli önemli bir organizasyın g.afrikaya avrupa kupası bize yok!
uefaya,

türkiyesiz turnuvaların renk, ses ve heyecan getirmeyeceğidir.

kontenjan aç lan allahsız platini.
anthony annan kofi annan'ın yeğeniymiş meğersem.
hala güzel bir maç izleyememiş olmak.Ve afrikalıar sanki destek için değil de kösteğe gelmiş olması,gana takımı ne zaman atağa kalksa artan vuvuzela sesi nasıl bir destek anlayışıdır arkadaş.
millet tribünde mis gibi birasını yudumlayarak maç seyrediyor bizde açık su satışı bile yasak sonra biz neden yokuz bu kafayla daha ne bekleniyor ki.
brezilya-kuzey kore maçı göstemiştir ki, galatasaray da oynamayan elano takım iyiyse oynuyormuş, arjantin nijerya maçı da göstermiştir ki barcelona da harikalar yaratan messi arjantin gibi bir takımda o harikaları yaratamaz.
güncel Önemli Başlıklar