bugün

2009 -2010 sezonu oynadığı güzel futbola bakılırsa olması muhtemel durumdur.

ancak taraftarın sabırlı olması gerekir ve küçük ayak oyunlarına aldanmamaları gerekir.
Trabzonspor'un fenerbahçe bu liglerde oynadığı sürece olma ihtimali çok düşük olduğu lig şampiyonluğunu 2010 - 2011 sezonunda kazanmasıdır.

yok öyle bir şey.
bu kadroyla çok zordur. ayrıca trabzonda şehir baskısı falan da çok fazla. o baskının altında iyice zorlaşır işleri. çok sağlam takviyeler gerekiyor. 34 hafta bu kadroyla geçmez.
olabilir. trabzonspor isteyince çok güzel top oynayabiliyor. ama bunu koskoca bir sezon yapabilir mi? zor görünüyor. herşeye rağmen bir iki doğru transferle gerçek olabilir.
(bkz: onur da var)
bir beşiktaş gerçeği var, aceleci olmayın.
takımların şu anki form durumlarına bakıldığında en yüksek olasılık trabzon'un şampiyon olması. kimse kimseyi kandırmasın, ne fener ne gs ne de bjk adam akıllı oynamıyor.
bir ayhan akman gerçeği var, acele etmeyin.
son 15 yılda sadece 2 kez şampiyonluk* yarışına ortak olmuş bir takımın 2. hafta maçını oynamadan şampiyon ilan edilmesidir. son 8 yılın 7 sinde ya şampiyon ya da ikinci olmuş kemik kadrolu fenerbahçe karşısında çok iddaa lı bir başlık olmuş, benden söylemesi.

(bkz: türkiye nin en büyük iki kulübü)
daha 33 maç varken bunu söylemek, koşarken obua çalmak gibidir. ama 34. haftanın sonunda televizyonda bu yazıyı görürsem... görürsek...

bordo topraklara mavi yağmur yağar, o kadar!
(bkz: uyan şampiyon)
(ara: hayallerde)
(bkz: hayallerle yaşayan yazarlar)
(bkz: sakin ol şampiyon)
Ligi ilk 5 te bitirebilecek kapasite takımdır, ama şampiyonluğu boş kaleye 3 gol atıp kahraman olan teo ya bağlayacaklarsa oldukça zor bir durumdur.

(bkz: Olum yaramıyosa içme lan)
çok erken bir söylemdir.
Geçen sene için "FB ve GS rakiplerine 10 puan fark atar" söylemini akıllara getiren iddia.
yerinde bir tahmin.

geçen sene bursaspor'un şampiyon olması trabzonspor'un zihnindeki bütün "olmaz bu iş, iyi de olsak yedirmezler şampiyonluğu bize" kalıplarını yıkmışa benziyor. gerek oyuncu kadrosu gerek teknik ekip açısından kaliteleri, gerekse de tüm camiada sağladıkları birlik ve beraberlikleri ile bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır bordo-mavililer.
gerçekleşme şansı yüksek olan önermedir. karşı çıkanlar şöyle düşünsün acaba bursanın kadrosu çok mu ahım şahım bir kadrodur? bence trabzonun pek aşağı kalır bir yanı yoktur. neden olmasın
eger gerçekleşirse karadenizde ki cephane stogunun ortalama bir ülkeninkiyle yarışabilecek seviyede oldugu dosta düşmana gösterilecektir.
bi tarafımla güleceğim önermedir.
edit : 8 puan öndeyken yazmıştım şimdi eksileri geri alıp artılayın bakalım.*
gerçekleştiği taktirde sürpriz sayılmayacak şampiyonluk.
Takımların an itibariyle görünüşlerine bakıldığında, en fazla şansa sahip olan Trabzonspor'dur. Dolayısıyla gerçekleşme ihtimali yüksektir. Sabır lazım...
fenerbahçe'nin olduğu yerde herkesin şampiyonluk kelimesini desturla ağzına alması gerekir.
bu akşamdan sonra daha çok inandığım ihtimaldir.

14 kişiyle Liverpool'a direnen Trabzonspor, o 14 kişiyle bu ligi götürür dilerim...
çok istediğim ama trabzonsporun arifeyi yapıp bayramı göstermediğini bildiğim durumdur.
güncel Önemli Başlıklar