bugün

bir türk takımını görmek istediğim final karşılaşması...***
henüz türkiye ligini temsil edecek takımlar belli olmamasına rağmen bir türk takımını finalde görmek istediğim karşılaşma.
istanbul fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma. bu sayede bir tarih yazılacak belki de ilk ve son kez kadıköy'e, şükrü saraçoğlu stadyumu'na bir avrupa kupası girecektir.
(bkz: buruk zafer)
tüm fenerliler için çok önemli olan havadis.nitekim 2009 uefa finalinin kadıköy'de oynanması hayallerin ufak ufak gerçekleşeceğine işarettir.bu süratle devam edilirse 36 ışık yılı sonra fenerbahçe uefa'da final oynar.mütemadiyyen'de o yıllarda teknoloji ve ulaşım olanakları süper olacağı için ve uzaylılarlada kanka olacağımız için galaksiler arası çeşitli futbol müsabakaları olacaktır.durum böyleykende uefa kupası şimdikinin mahalle maçları statüsünde oynanacaktır.buda önümüzdeki bilmem kaçmilyon yıl sonra dahi fenerden bir cacık olamayacığına işarettir.ehi ehi
diğer avrupa ülkelerinde çok sıradan ve alışılmış olan bu tür organizasyonların, yurdumda yapıldığı zaman bütün medyanın, haddinden fazla abartarak verdiği, maçı oynayacak olan iki takımın, oynanan şehirden daha önemli olduğu bir futbol maçı.
tüm "türkler" için çok önemli olan organizasyondur. ülkemizin tanıtımı için harika bir fırsat daha doğmuştur. umalım ki, kazasız belasız, doğru düzgün bir organizasyon gerçekleşsin.
ülkemizin yararına olacak olan organizasyon. ancak bazı yazarlar bunu düşünmek yerine fenere b.k atmayı tercih etmişlerdir. yazık.
takım fanatizmine kurban edilmeyecek kadar ülkenin tanıtımına fayda sağlayacak ve türk futboluna da ivme kazandırabilecek organizasyondur. üzerinden takımdaşlık yapmak yanlıştır.
finali, "fenerbahçe'nin stadında" değil de "türkiye'de oynanacak" denilmesi gereken organizasyon.
(bkz: bu ülke hepimizin)
futbolun kabesinde oynanacak olan final. ayrıca fenerbahçe cumhuriyetinin tanıtılmasına da ön ayak olacaktır. osuruktan nem kaparak hastalanan zihinlere ve ruhlara, mecazdan anlamayan baltalara, espriden işlerine gelmediği için çakmayan salaklara duyurulur. bilmem anlatabildim mi?
100. ylılmız fos çıkıyo gibi, demek ki biz kupaya gitmeyeceğiz, o kucağımıza gelecek umuduyla 3 sene daha kalbimizi attıracak atraksiyonel durum...
(bkz: ben gitmem o gelsin)
bak kucağına kadar geliyo fener, hadi kırma bizi bari onu al *
Fenerbahçenin inşaat sektöründe ne kadar başarılı olduğunun kanıtıdır. * * *
fenerbahçe stadının ilk kez bir avrupa kupasını yakından görmesine vesile olacak olan maçtır.
şükrü saracoğlu stadında oynanması kesinleşen müsabaka. fenerbahçe'nin bu finali oynayacak olan 2 takımdan biri olma ihtimali her ne kadar düşük olsa da * yine de başarıdır.
avrupa kupaları tarihinde ilk kez asya da oynanacak olan kupa finali.
moskovada gerçekleştirilecek olan finaldir.şükrü saraçoğlu stadında olanı 2009 uefa finalidir.
fenerbahçe'nin şükrü saraçoğlu stadı'nda gerçekleştirilecek olan final.orada türk takımlarını da görmek istiyoruz bu maçta.
şükrü saracoğlu stadında 2008 değil 2009 finali oynanacaktır.2008 finali City of Manchester stadında oynanacaktır.
şükrü saracoğlu stadında oynanacak olan maç.
yaptığım hesaplamalara göre 13 veya 20 mayıs'ta oynanacak final.

(bkz: 13 mayıs 2009 fenerbahçe galatasaray uefa finali)
(bkz: ya tutarsa)
20 mayıs 2009'da şükrü saraçoğlu stadı'nda oynanacak final.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=40066
Türk takımlarından herzaman olduğu gibi final beklentisinde bulunulan ancak onların yine içerde doğru düzgün kazanamayıp hatta ilk 20 dakikada 0-2 yenik düşüp sonra maçı kurtaramayacakları ve dışarda net skorlarla mağlup olacakları için yine bizleri hüsrana uğratacakları organizasyonun finalidir.
galatasaray ımızın finalin bir tarafında olacağı müsabaka.
fenerbahçeli futbolcuların büyük fenerbahçe taraftarına borcudur.