bugün

büyük bir ihtimali olan şey. bursaspora yakışır.

not: fanatik galatasaray lıyım
(bkz: 2009 2010 sezonu şampiyonu bursaspor)
bu gidişle meydana gelebilecek bir olaydır.
(bkz: adamın götünden kan alırlar kamil kaaan)
galatasaray'ın bugün kaybetmesiyle, gerçekleşmesi çok büyük ihtimal olan doğa olayı.
denizlispor u yenmeleri durumunda cepteki ankaraspor maçıda sayılırsa 6 puan avantajları var 2 puan zaten öndeler eder 8, galiba olacak.
galatasaray'ın kaybettiği hafta 1 maçı eksik 1 maçı hükmen... denizli maçını galip geldiğini var sayarsak puan 61 en yakın rakibinin puanı 53. bu durumdan sonra şampiyon olamazlarsa bir daha da olamazlar...

not:Beşiktaş'lıyım
mümkün değildir.

hatta bir adım daha ileri gidiyorum, şampiyon olsun kendimi **ktiririm
(bkz: digiturk)
(bkz: endüstriyel futbol)
(bkz: şampiyonlar ligi)
mümkündür. birilerinin kendini **ktirmesi ile sonuçlanacak olaydır.
gerçekleşme ihtimali gün geçtikçe artan olaydır.
yarınki denizlispor, önümüzdeki haftaki ibbspor maçını kazanırsa hükmen alacağı ankaraspor maçıyla birlikte 28 maçta 64 puana ulaşmış olacaktır. 26 maçta 52 puanlı fenerbahçe ve 53 puanlı gs'nin önümüzdeki hafta karşılaşacağı göz önünde bulundurulursa bursaspor'un 5 gün içinde oynayacağı o 2 kritik maçın değeri daha da anlaşılacaktır.
(bkz: impossible is nothing)
28 mart 2010 galatasaray fenerbahçe maçı nda fenerbahçenin yeneceğini göz önünde bulundursak ve bursa nın da beleşten dağıtılan 3 puanlardan birini almadığını düşündüğümüzde... fok balıkları çok yalnız...

(bkz: isallah suphaneke dinimiz amin)
şu maçtan sonra yüzde 90 dır olma ihtimali.
(bkz: bursaspor a kumpas kurulması)
bursaspor'un galatasaray deplasmanı ve stres dolu bir beşiktaş maçı yok da, ben mi bilmiyorum diye düşüncelere dalmama neden olan iddiadır. normal şartlarda bursaspor bu iki maçtan toplamda bir puan çıkartır.
Kullanıcı adımdan da belli olduğu gibi Alayına isyan Ölümüne Bursasporluyuz diyebildiğim bir durum...
Bu durumun da destekçisi olan başlık...

Hatta sizlere şöyle bir de dörtlükle şampiyon olunması halinde neler olacak onu da belirteyim...

Çekmişiz kafaları, dalmışız hayallere...
2010 yılında, şampiyonlar liginde, .oyacağız Real Madrid'e...

Diye de bir bestenin gerçekleşebileceği bir durum...
neden olmasındır ki haftaya oynanacak olan gs-fb maçında iki ekipten biri kaybedecek veya berabere kalacaktır bu da yarışta iki takımın kalacagını gösterir.
bir fenerbahçe taraftarı olarak bu sene bursasporun şampiyon olmasını canı yürekten istiyorum çünkü mevcut futbolcu kadrosundaki gerekli revizyonun ve teknik traktörümüz daum efendinin sepet olması için şampiyon olmamamız gerekir. bu seneki oynadığımız futbol son 7 yılda izlemekten en az keyif aldığım fenerbahçe ve bu eseri yaratanların gitmeleri gerekmektedir.

edit: fenerbahçem kayseri maçındaki gibi oynarsa herzaman bu öngörümden vazgeçebilirim her an.
aslında bir fenerli olarak olmasini destekledigim ama bugunku antalya macini seyrettikten sonra ihtimal olarak dusuk gordugum durumdur. bu cikarimin nedeni olarak diger anadolu takimlarindaki kiskanclik ve baslarinda uc buyuklerden cikan oyuncularin bulunmasi ve takimlarini gaza getirmelerini de sayabiliriz.
güncel Önemli Başlıklar