bugün

hala belirlenmemiş formalar ama kulüp bir anket yapmıs 48 forma içerisinden taraftarın oylarıyla formalar belirlenecekmiş ne kadar dogru bilinmez ama kırmızı forma dısında pek güzel degil zaten..

http://fanatik.ekolay.net/fanatik
her zamanki gibi kaliteli olan formalardır, alınası, giyilesi. giyilirken gurur veren türden.
sadece forma olarak degil sapkadan parfume yazlik t-shirtten kislik s-shirt e kadar yine fenerium dan beklentilerin dorukta oldugu gunlerde tanitimi merakla beklenen formalardir. bu yıl sarı ve lacivertin yanına gelecek sarı tonundaki renk cok merak edilmektedir. zira bir donem altin sarisi http://images.hemalhemsat...;Width=445&Height=345 idi,
bir donem daha acik bir sari idi http://images.hemalhemsat...;Width=445&Height=345
ve son olarakta http://www.fenerbahce.org...2007-07-30_tanitim002.jpg linkinde de gorulucegi uzere turkuaza yakin bir renkti.
takımın forma sponsoru adidas'ın yapacağı formalardır. çubuklu forma adidas'ın beşiktaş'a yaptığı tipte olacaksa hiç güzel olmayacaktır. fenerbahçe'nin çubuklusu daha ince şeritlerden oluşmakta. umarım adidas bunu dikkate almış ve ona göre bir çubuklu yapmıştır.
bir de çubuklunun sırt kısmı sarı yerine 100.yıl formasındaki gibi lacivert renkte olursa tadından yenmez.

fanatik gazetesinin yaptığı anket de yalandır. antu forumlarında üyelerin kendi tasarladıkları formaları fanatik çalışanları kopyalayıp "tasarımları ele geçirdik, en güzel formaları belirleyin" diye haber yapmıştır. bağıra bağıra hırsızlık
yapmışlardır.

edit: yeni sezon formaları 22 temmuz çarşamba günü tanıtılacaktır.
beni dinlesinler, 1996-1997'deki çubuklu, kolları ve yakası beyaz olan formanın modern halini tasarlasınlar. benden söylemesi...
bu akşam 21:30 da fenerbahçe tv den naklen tanıtılacak olan formalardır. merakla beklenen olup, yapılan açıklamaya göre yarından itibaren satın alınabilecektir.
lacivert bir formaya hasret kaldık yıllardır.umarım bu yıl lacivert bir formamız olur.

edit:keşke başka bi şey isteseymişim o an.
Füme rengi, üzerine lazerle amblemin baskısı yapılmış bir formanın da aralarında yer alacağı ve Fenerbahçe'nin bu sezon giyeceği formalardır.
22 temmuz 2009 çarşamba günü akşamı yapılacak törenle halka sunulacak olan formadır.
(bkz: çubuklu)
füme rengi formanın çok güzel olduğu tasarım harikaları.
fbtv den az sonra defilesi izlenebilecek formalar.
defilesi başlamıştır.
avea yazısının yazılış şekli çubukluda güzel oturmamıştır. onun dışında formalar güzel. bir de o arkadaki ülker ne ya?

edit:imla.
gayet sıradan, yaratıcılık sınırlarının zorlanmadığı olması gereken klasik fenerbahçe formalarıdır. giyilesidir. fenerlilere hayırlı olsundur.
arkadaki hayvan kadar, lanet ülker yazısı hayalleri sikertmiş olandır. yoksa lacivert üstüne, neon yeşilli olan forma çok hoştu... ülker yazısı üstteyse, isimler bundesliga takımı formaları gibi alta yazılacak sanırım... berbat yahu. *
Ülker yazısı sayesinde taraftarının uyuzluğuna vesile olmuş farklı bir yeni sezon formaları silsilesi. Yani ben galatasaraylıyım ama bu sponsorluk uğruna da taraftarların tek ve en kadim zevki olan formaları resmen çokonat- albeni çikolata seviyesine dönüştü.
33 yaşlarında eskimiş bir yıldızın transferiyle tanesi 80 küsür ytl den yüzbin adet civarında satılma potansiyeline sahip renkli sayılabilecekler formalar.
Arma forma tek kelimeyle aşmıştır.

http://img198.imageshack.us/img198/6335/armakit.jpg
çubuklu formanın her zaman ki zerafetine sahip olduğu, kuruluş formanın yakalarının kötü olduğu, arma formanın süper ötesi olduğu fenerbahçenin yeni sezon formaları. türkiye liginde isimlerin numara altına yazılması sistemine geçildiği için o salak reklamları her takımda göreceğiz maalesef. *
tek farklı forma arma adlı formadır. digerleri aynı.
Geçmişle geleceğin, klasikle modanın birleşmiş olduğu formalardır, harikadır.
klasik forma tipinde formalardır. arma forma sanırım daha önceki yıllarda da yapılmıştı.

olmuyor abi modern çizgiler taşıyan farklı formalar yapılmıyor bu ülkede.
iyi formalardır güzel formalardır amma;
galatasaray formasının arkasındaki ülker reklamını görüp de demediğini bırakmayan çok sayın fenerbahçeliler, kendi formalarının arkasındaki ülker reklamı için ne diyeceklerdir acaba?! hani gelirleri çok olan kulüptünüz, hani her yerden para akıyordu, hani galatasaray gibi öyle sırta alınacak reklamın gelirlerine falan ihtiyacınız yoktu? eee, noldu tüm iddialı laflar? yenildi mi, yutuldu mu, yoksa yaşadığınız şoktan dolayı dil altı olarak mı kullanacaksınız?

not: şunu da ekleyeyim de tam olsun; (bkz: gülme komşuna gelir başına)
arma forma ağzımı açık bırakacak kadar şahane olmuş ,şaşırdım doğrusu güzel forma beklemiyordum bu sene ama yine para bayılacağız anlaşılan.
güncel Önemli Başlıklar