bugün

Hala açıklanmamış atamalardır.
(bkz: ataması yanlışlıkla dizi lisesine yapılan öğretmen)

çağrışım şeysi.
yürütmesi durdurulan atamalardır.

yargıda bekleyen binlerce davadan birinin sonuçlanmasıdır. atamalardaki usulsüzlükleri bir kez daha gözler önüne seren yargı kararıdır.

ha bundan sonra ne olur? atanan onlarca sözleşmeli öğretmen ve bunların kimisi şu an kadrolu pozisyondadır. ne olacak verilen hakkı geri mi alcaklar?
geriye dönüş nasıl olacak?
bana göre malesef bir halt olmaz. kimsenin bu kararlara uyacağını sanmam. nedne mi? meb daha önceki yargı kararlarına (atama, yer değiştirme gibi) uymamıştır.

kpss sınavında onlarca soru hatalı çıkıyor, atamalardan sonra iptal ediliyor. buna rağmen binlerce atama yapılır. sanki bilmiyorlar mı bunların yargıdan döneceğini?

biliyorlar ama umurlarında mı sanki.

--spoiler--
Ankara 15. idare Mahkemesi, bir öğretmen adayının açtığı dava üzerine 2009/1 sözleşmeli öğretmen atamalarının yürütmesini durdurdu.

Ankara 15. idare Mahkemesi, bir öğretmen adayının açtığı dava üzerine 2009/1 sözleşmeli öğretmen atamalarının hukuka aykırı olduğu görüşüne vardı ve yapılan atamaların Soru iptallerinden sonra düzenlenen yeni puan listesine göre değerlendirilmemesine ilişkin işlemin yürütmesini durdurdu.
http://www.haberturk.com/...cat=200&dt=2010/03/05
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar