bugün

1. olamadık ama bir sürü ülkenin arasından 4. sıraya yerleştik. ortada çok büyük bir başarı var. alkışlanası durum.
son iki eurovizyon şarkı yarışmasından sonra adam gibi * bir sanatçıyla ve şarkıyla katıldığımız organizasyonda sağladığımız başarı. *

(bkz: ey türk titre ve kendine gel)
fazla oy alamamasından dolayı karşılaşılan bir durum. pekte önemsenmemesi gerekir... yıl 2007, 1980 değil bu kadar önemsenmemeli...
avrupa'nın büyük ülkelerinin * * artık önemsemediği, 2. sınıf ülkelerin peşinden koştuğu bir yarışma olduğu düşünülürse pek de üzülmeye gerek yok denilesi olay..
15 mayıs salı günü uludağ üniversitesi şenliklerinde yer alıcak olan kenan'la birlikte kutlanılacak olan durumdur.**
içimizde buruk bir sevinç yaratan olaydır. komşularımızın bize ne kadar yakınlık duyduklarını tekrar düşünmemize sebep olmuştur.
2007 yılı için son derece kaliteli sarkılara sahip olan bir yarışma da turkiyenin iyi bir derece almasıdır. (bkz: sezarın hakkını sezara vermek)
hak eden ulkenin kazandiği ve hak eden üç ulkenin ilk dortte olduğu yarişma.ukrayna haricindeki diğer ulkelerin hak ederek orada olduğu herkesce kabul edildi.turkiye'nin dorduncu olması da bir başari sayılmalıdir denilecek olay.
Güvendiğimiz dağlara karlar yağmasının, ummadığımız taşın baş yardığının göstergesidir bu. Türkiye'nin hakkı en az ikincilikken, nasıl olur da dördüncü olur? dedirten sonuç. Yine de beterin beteri vardır diyerek iyimserliğe ve kabullenişe doğru yönlendiren final.
hepimiz ermeniyiz! ama hiç bir ermeninin Türküz demediğinin göstergesidir.
müziği bilen sanatçılarla katılınca ilk 5'in cepte olduğunu gösteren durum.
gayet normal bir durumdur. bu bir yarışmadır ve birinci, ikinci vs. olduğu gibi dördüncünün de birinin olması gerekmektedir. bu sene bize nasip olmuştur. kısmettir.
o şarkıyla asla haketmediğimiz durumdur aslında.müzikal yönü sıfır olan, sözleri vasat, ritimleri ise sıradan bir şarkı o kadar.