bugün

tahmin edilen şey.

satın alınmış ysk sayesinde, ve psikolojik harp ile akape tarafından yapıldığı düşünülen hileler bütünü. akşam saat 10 gibi aday çıkar kazandım, der, sonra ysk başkanı çıkar gece 11 gibi "sayımların çoğu bitti akape´nin adayı kazanmıştır" der, hepimiz de kabul ederiz.

bu sefer de öyle olacaktı.

binali çıktı saat 22 15 gibi "kazandım" dedi, ama ondan sonra çok garip birşey oldu.

buna binaen imamoğlu çıkti "binali yalan söylüyo, elimde 2 tanesi hariç bütün - hepsinin yani- sandık tutanaklarının bilgisi var, chp önde" dedi !! orada iş koptu, ysk başkanı çıkıp konuşmadı.

benim türkiye´de hatırladığım hemen bütün seçimler bu meyanda devam edegelmişti. hatta adamlar yaptıkları hileden o kadar emindiler ki, p.tesi sabahı her yerde binali ve tayyip´in - adamlar yüzlerce hazırlatmışlar , onu o gece hazırlatmış olamazlar, demek ki taktik aynen belliymiş, hep tuttuğu için bu sefer de tutacak sandılar...

kim ertesi sabah heryere sabahın saat 5´inde yüzlerce "teşekkürler istanbul" pankartı astırmışsa o adam hile yapmıştır ; bayanlar ve baylar...bu böyledir. cünkü hiçkimse kazanıp kazanamayacağı bir seçimle ilgili seçimden önce pankart hazırlatmaz.

bütün diğer seçimleri bi yana bırak evet hayır referandumunda büyük hile yaptılar...bi daa saysınlar eğer hayır en az yüzde 55 çıkmazsa, gelin yüzüme tükürün, orada büyük tezgah döndürdüler.

esasında 2007 de başladı bu düzenek. 2007 seçimlerinden itibaren bütün seçim torbalarını tırlarla o arena stadyumlarından birine getirsinler, heryere 1000 tane kamera koysunlar bütün kanallar canlı yayın yapsın, bütün o oy torbalarını oturup o arena stadyumunda saysınlar.

2007´de de kaybetmişti akape. ta o zamandan beri hile yapıyo bu herifler.