bugün

2007 seçimlerinin sonucundan memnun olmayan insanların yapacağı eylemdir. iktidar olan partinin kendilerini temsil etmediğini düşünmeleri ve de bu partinin iktidara açık ara oy farkıyla geçmesi onları daha da cesaretlendirmiştir; çünkü onları başa koyan ve bu kadar oy veren de yine toplumdur. akpnin eğitimli ve aydın kesime hitap etmemesi, hatta onları toplumda ezip dışlatmaya çalışması, bu insanları onların boyunduruğunda yaşamama konusunda daha da tepkilileştirmiştir. sonuç olarak bütün bu eğitimli kısmın yurtdışına gitmesi nedeniyle türkiye'de beyin göçü gerçekleşecek, ülke kendi kendini gittikçe geriletecek, yakın vakitte de tekrar osmanlı devleti kıvamına gelecektir.
seçim sonucu gerçeklerle başbaşa kalan halkın, bu yöntem olmadı bir de şunu denemeliyiz diyerek başka görüşlerde birleşmesidir. neticede takım tutar gibi parti tutmanın zararların görmüştür yıllarca bu halk. yıllarca peşinden koştuğu siyasi akımın boş olduğunu görünce göç gerçekleşmiştir.
çekip gitmek korkakların işidir ve gidecekler sadece bu ulkeye ihanet etmiş olacaklardır. gitmek isteyen gider kimse onları tutamaz ama bu ulkenin aydınlık bir gelecege sahip olması için kalıp savaşmak gerek. *
gidecek insanlara cay koymasini soylemek istedigim goc dalgasidir. zaten goc edecek ki$inin beyin gocu eylemi ile alakasi yok olandir. olsa olsa ku$ beyin gocu olayi olabilebilir.
gerçek memleket sevdalılarının asla yapmayacağı şeydir. böyle düşünceler akıllara geldiğinde şu düşünülmelidir.

(bkz: ya ataturk te birakip gitseydi)
her vücudun üzerinde bulunan beynin yurtdışına çıkarılması sonucu beyin göçü oluşmayacağını görmemize yarayabilecek kontrollü deney aşaması.
aynı beyinleer tarafından mı? düşünüldü bilmiyorum ama ilgili olarak ;
(bkz: 2007 de patlayacak olan goc dalgasi)
çay koymaya gidecek olan beyinlerin göçüdür. seçim sonrası vuku bulması rastlantıdır.
ilgili mi? bilmiyorum ama bana sagopa kajmer'in bir şarkısını hatırlatan trip atma repliği :
(bkz: s k t r n g d n)
sırf oy verdiği parti kaybetti diye bu ülkeden kaçıp gitmek bu ülkeyi hiç sevmemiş olmaktır. önemli olan kalıp savaşmak, mücadele etmektir.
yok sen zaten gitmek istiyordun ve seçim de bahane oldu o zaman git, gideceksen bekleme, farklı değilsin sen de, gideceksen bekleme.
beyin gocu degil yobaz gocu olmalıydı bu ulke ıcın.
ülkesini bırakıp gidecek insanın beyni olduğundan şüphe duyulduğundan "beyin" göçü olmayacak olaydır.
seçim sonuçları sebebiyle olması halinde bir şey kaybetmeyeceğimiz açıktır. zira kaybettiğimiz, seçim sonucuna kızıp ülkesini terkeden burda durdukça zaten ilime bilime pek önem vermeyecek, daha çok çene işlevini artıracak beyindir.
son 4 yıl içinde uzun yıllardır yurt dışında olan akademik kariyerli insanlar Türkiye ye dönüş yapmıştır.
Stratejik Araştırmalar Vakfı 251 sayılı dergisindeki araştırmaya göre;
116 uluslararası başarısı olan akademik kişi son dört yılda yurda dönüş yapmış ve çeşitli üniversite ve özel krumlarda çalışmaya başlamıştır.
Yerleşim talep eden bilim adamı sayısı 2001 yılında 1.732 kişiydi.
2006 yılı itibariyle bu raklam sadece 19 kişidir.
Ayrıca bu nasıl bir küstahlıktırki bir milleti tehdit edebilmektedir. Bak ben giderim ve sen beyin göçüyle gerilersin.
Siktir git der bu millet, bu tehditi yapan göç etmeye niyetli bütün kuş beyinlilere.

Benim gibi düşünmeyen kahrolsolsun diyen ortaçağ papazları ve modern faşistlerin ülkeyi terketmesi bilakis millet için temizlik olacaktır.
Korku pasajlarıyla televizyonlara karanlık ilanlar veren, kadetrallerden beslenip insanları korkutan bir gurp jöntürk artık son çırpınışlarını vermektedir.
Kurtdadam ve vampir hikayeleri anlatıp insanları kiliseye yaklaştırmaya çalışan bu engizisyon sözcüleri kendilerini beyin zanndeiyorlarsa ve giderek bu milleti cezalandıraklarını düşünüyorlarsa;
Yobaz ve dayatmacı kafalarını, salyalar çıkartarak attıkları sözde medeniyet sloganlarını alsınlar ve gitsinler.

Lütfen lafı uzatmayınız ve terkedniz.
Öfke kusmuklarınızı, korku edebiyatınızı, gerici kafalarınızı ve kendinizi halktan daha üstün daha aydın sanan faşist dimalarınızı da alınız ve gidiniz.
Huzurumuzu bozmayınız. Başımıza bela olmayınız.
halkını aşşağılayan ve bununla kalmayıp kendi zekasını üstün gören zihniyetlerin memleketlerini terk etmeleri ile gittikleri yerde huzur içinde yaşayacakları inancıyla desteklediğim durum.
kendini aydın ve daha akıllı sanan üç beş züppenin tuncay özkanın da önlerine alarak yapması ümit edilen toplu intihar eylemi.
arkalrından siktirin gidin cümlesiyle veda edilebilir.
büyük bi kesimin kararına karsı cıkıp oyunu parayla satıyolar diyip kendi isteği olmadıgı için ağlayan koca kafaların yapmak istediği şey.
DDT'nin "ya nasip" adlı dublajında "beyin göçüğü" şeklinde ifade ettiği söz öbeği.
hazımsız ve zaten nitelik sahibi olmayan, sadece papağan gibi duyduklarını tekrar eden insanların fevri olarak verdiği karar.
aslında gidecekleri pek bir yerde yok.
şu dizi filimdeki kız gibi bak nefesim tutarım intahar ederim diye aklı sıra milleti korkutmaya çalışan çocukça bir tepki işte.
ilgilenmeyince geçer.
hayır merak ettim, seni bu kafayla kim alır, kim bakar sana.
2007 türkmen beyinin asya'dan avrupa göç etmesiyle tarihi değiştirmeleridir. *
2007 isimli bey'in göçüdür. misal;

+*2007 bey, buradaki kaynaklar da tükendi..
-*toparlanın, gidiyoruz!
güncel Önemli Başlıklar