bugün

alttaki takımların sürekli küfür etmelerine neden olabilecek olan istek.
saçmalığın dik alasıdır.
Diyarbakırspor'un muhteşem bir cevap vererek Baykal'a 90'dan gol attığı öneridir.
(bkz: saçmalamakta son nokta)
(bkz: her takıma sampiyonluk kupası verilsin)
diyarbakırspor için muhtemelen alınacak karardır... alt liglerden gelen takımlarla 21 kişi olması beklenen süper lig'e muhtemelen 4 takım yukselicek.
gerekçe olarak takımların türkiye tarihindeki önemleri ve saha dışı olaylarının gösterilmesi çok ilginç!madem şike var diyorsun bu sezonu geçersiz kılarsınız olur biter.

o halde fenerbahçe hakkında en fazla şike iddiası bulunan takım olduğuna göre onu da 3. lige düşürmek gerekir aynı mantıkla...
daha popilist bir önerme için. (bkz: bütün takımlar şampiyon olsun)
futbolun siyasete alet edilmesidir. seçim yatırımıdır. deniz baykala sormak lazım erzurumspor düşerken neredeydi? erzurum da samsun kadar kurtuluş savaşında önemli bir yer. ya da memleketi antalyaspor düşerken neredeydi?
fenerbahcenin 100. yilinda ligten dusmesini engellemek icin yapilmis uygulamadir bence
(bkz: bana oy lazım)
gerekçe olarak Diyabakırspor'un Türkiye'de barışa katkıda bulunduğu, Samsun'un ise Atatürk'ün kurtuluş savaşını başlattığı şehir olmasıymış. aynı mantıkla izmir'de yunanları denize döktük onların takımlarıda 1. lige çıksın, çanakkale geçilmedi dardanelsporda ligde olsun, denizli sanki üvey evlat "ülke topraklarımız içinde değilde onlara ne olursa olsun" gibilerinde saçma bir açıklama.

(bkz: kahramanmaras)
(bkz: şanlıurfa)
(bkz: amasya)
(bkz: erzurum)
o zaman gaziantepsporuefa 'ya katılsın önermesiyle desteklenmesi gereken baslık. baykal işte...

(bkz: bir kuşbeyinlinin anıları)
erken seçim söylentilernin arttığı bir ortamda seçim gölgesinde oy telaşına düşen partilerin yaptıkları atraksiyonlardan biridir. sırf bu telaş yüzünden tam ayağa kalkacakken her seferinde tökezlemiştir bu genç cumhuriyet...
2. ligden çıkacaklara ne olacak dediğimiz abuk sabuk uygulamadır.
madem o kadar değerli bu şehirlerimiz benim de bi önerim var. galatasaray da fenerbahçe de bu sezon şampiyonluğu haketti. son haftaya kafa kafaya girdiler. o zaman 2006 sezonunun 2 şampiyonu olsun. ne de olsa türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip iki klubü bunlar. daha çok kişi mesut olur.
zamanında izmir takımları kümeye düşerken uygulanmadı, kimsenin kılı bile kıpırdamadı, şimdi sırf diyarbakırspor kümeye düşmesin diye çıkartılmak istenen yasa. tek bir takım yüzünden yasa çıkarırlarsa yazıklar olsun.
Baykal 'ın önerdiği;akp li milletvekillerinin desteklediği yasa teklifi mecliste.Bu yasa cıkarsa kaybeden de ödüllendirilecek; lig 21 takım olacak seneye de 24 olacaktır.bu ne siyasetle ne hukukla ne de spor ruhuyla bağdaşmayan bi anlayıştır.Tüm dünyaya kendimizi güldüreceğiz.Terörü önlemek için çözümü futbol takımlarında arayan siyasetçileri kime havale etmek gerekir bilinmiyor.Küme düşme kaldırılacaksa 1 yıl önceden ilan edilir.çatladıkapıspor da süper lige alınsın.
kürtlerin ilgisini çekmek,yaklaşan seçimler öncesi güneydoğudaki akp karşıtlığını chp sempatisine dönüştürme adına sarfedilmiş türkiye ana muhalefet liderine yakışmayan hakikaten saçma sapan öneridir..
bir sonraki önerisinde;misak-ı milli sınırları içinde yer alan musul ve kerkükte birer futbol takımı kurup bu ekipleride türkiye süper lige alınmasını isteyecek süper(!) insan..*

edit: yaw arkadaşla bir geyiğimiz vardı onun için "kuvay-ı milliye" yazdım ama bir uyarı sonucu "misak-ı milli" olarak değiştirdim..*
cumhuriyet halk partisinin şimdiki halinin baş sorumlusunun uğraştığı bir zırvalık daha. *
bir de kendisinin antalyalı olması hasebi ile, "bakın ben kendi şehrimin takımını bile bu sebeblerden dolayı feda ediyorum" demagojisi yapmaya çalışmıştır.
yakında bu önerileri ; "hatay'ın plaka numarası 31 bu yüzden birinci lige çıksın" takip ederse şaşırmamak gerekir.dünyada ilk defa bizde oldu sanırım bölge barışı için futbola şiddet bulaştıran bir takımı ligde tutmak istemek.
+bu takımlarla maç yapacak olan takımlara da,maç başına 10 puan vermek ve bütün oyuncularına çeyrek altın takmak.
+samsun ve diyarbakır'a komşu illerin de,komşu olması dolayısıyla bu imkandan faydanlaması..
+ataturk'u samsun'a getiren vapurun samsun'a gelinceye kadar geçtiği tüm illerdeki takımların da bir üst lige yükseltilmesi.
+diyarbakırspor'u bir dahaki sene bölge barışı için şampiyon ilan etmek.
+allah nasip ederse,samsun'a da ondan sonraki sene türkiye kupasını armağan etmek.
+uefa ya başvurup,bu takımların direkmen şampiyonlar ligine katılması için elinden geleni yapmak.
+afrika kupasının bölge barışı için diyarbakırspor'a verilmesi
+avrupa kupalarında bi bok yiyemeyeceği anlaşılan takımlar yerine bu 2 takımın katılması.
+dünya kupası finalini diğer finalistleri sallayıp bu 2 takımın arasında oynatmak.
+yine bölge barışı için ingiltere ve diyarbakırspor arasında dostluk maçı düzenlemek.
+samsunspor'un bütün oyuncularını a-milli takıma çağırmak.
+karşıdan karşıya geçerken sağa ve sola bakmak

önerilerini de içeren saçma salak pakettir *
kendisinden beklediğim bir gerizekalı devlet adamının önerileri isimli kitabında mutlaka yer vermesini istediğim kayda değer kuşbeyinli tavsiyesi.

(bkz: ananı da al git burdan)
güncel Önemli Başlıklar