bugün

türkiye cumhuriyetinin rezil medyası tarafından 80 öncesi sağ sol olaylarına benzetilmek/bağdaştırılmak için elden gelenin yapıldığı olaylar dizisidir.

ancak olaylara bakıldığı zaman, ön plana özellikle çıkartılan "mhp" haricinde herhangi bir grubun isminin zikredilmediği çakallığı rahatlıkla görülebilir.

bunun sebebi, mhp ile ortak hareket ediyorlar demenin çok büyük bir yanlış olacağı , ancak ideolojik olarak ortak bir takım hassasiyetleri bulunan sol gruplarında aynı safta olduğu gerçeğidir.

çünkü 2005 sonrası üniversite olayları basit bir sağ-sol çatışması değil, gerçekte; pkk yandaşı/sempetizanı bir takım öğrencilere karşı reaksiyon gösteren; içerisinde herhangi bir ideolojik görüşe bağlı olmayıp hatta apolitik olsa da anane olarak bir takım değerlere bağlı insanların da bulunduğu sağ veya sol farketmeden ortak hassasiyetleri vatan, bayrak, millet/halk olan kişilerin terörist yandaşlarıyla çatışmasıdır.

mhp nin örgün yapısının ve olaylarda zaman zaman yaptıkları gövde gösterilerinin gerisine itilmek istense de; terörist yandaşlarına reaksiyon gösterenlerin arasında, atatürkçüler, ulusalcılar, türk solcuları*, cumhuriyet devrimcileri gibi gruplar da mevcuttur.

bu bağlamda bu olayların sağ sol olayları diye millete yutturulmaya çalışılması, abesle iştigal ve bizim medyamızın rezaletidir, saptırmasıdır; bilinçli olarak bu vatanın değerlerini savunmaya çalışan insanlara karşı halkı tahriktir, ajitasyondur.

oysa atamın bursa nutku vardır; türk gençliğine bırakılan bir miras ve onun korunması gerekliliği vardır.

alnında kılıç olan korkunç bi mhp liyi maskot yaparak ciddi anlamda hemen hemen bütün üniversitelere sıçramış olan olayları ört bas etmeye, saptırmaya, saçmalatmaya çalışan medyayı ve onun her dediğini şakşaklayan okurlarına burdan selam ederim.