bugün

başbakan recep tayyip erdoğan'dan bugün öğrendiğimiz bilgi. hani rakamlarla manipülasyon yapılır da bu nedir aga?

(bkz: yuh)
basbakan bunu demis ve sicmis. ustune bide bugun 34 milyon internet kullanicisi olmasini saglamisiz diyerek de bayragi dikmistir.
cok tesekkurler basbakan evime internet baglattigin icin**..
doğru olan bilgidir. o yıllarda bırakın eve bilgisayar alınmasını, internet cafeye gitmek bile lükstü. oysa şimdi hepimizin cebinde internet.
kimi nankör köpeklerin kabullenmediği gerçektir. siz bilmezsiniz beyler babalarınıza sorun o yılları. hani o yıllar dediğim de daha 12 13 yıl öncesi.
biz gelmeden önce tablet bilgisayar, ıphonelar, cep telefonları falan yoktu, biz geldik ondan sonra oldu.
Akp iktidara geldiğinde 10 yaşlarındaydım, boyum 1.20 civarı falandı. Önceki iktidar süresince sadece 1.20'ye kadar uzayabilmiştim. Akp iktidarı sayesinde 12 yılda, boyum 1.80 ve yaşımda 22 oldu. Hizmet aşkı budur. Teşekkürler akp.
bu nasıl sallamaktır arkadaş ya...

--spoiler--
Türkiye'de Büyüme Yüzde 1750
Bilişim ve teknolojiye son yıllarda büyük yatırımlar yapan Türkiye'de, internet kullanıcı sayısı 2000'li yılların başında Uluslararası Telekom Birliği'ne (ITU) göre yaklaşık 2 milyon iken son 10 yılda yüzde 1750 artış göstermiş ve yaklaşık 78 milyonluk nüfusunun 35 milyonunu internete bağlayarak, nüfusa göre doygunluk oranını yüzde 44'ün üstüne taşımış.
--spoiler--

http://www.hostbul.net/ye...eler-degisti#.Uvpus2J_t1Y
hiç yoksa internet kafe sayısı yüzbindir lan. yalanına gıran gire hacu.
ilk bilgisayar bir bina kadardı, e o zaman tabi 2.dünya savaşı yeni bitmiş. Türkiye'de internet yok. Benim başkanlığım döneminde ilk olarak istanbul'a getirdim. 3-5 kişide var ilk, sonra ben 20.000 kadar Çıkarttım. Ama nasıl kültürel aktiviteler yapıyorum. Çocukları gecekondudan alıp operaya götürüyorum, satranÇ oynasınlar diye bizim hanımla kafalarına, kafalarına atıyoruz. Neyse milletin iradesiyle, ki bak bu önemli milletin iradesi, halktan aldığımız güÇle Çıkarttım interneti tüm Türkiye'ye yer misin yemez misin? Yer misin yemez misin? 35 milyona Çıkarttım. Su olmayan eve Çamaşır makinası gönderdim lan ben. Sonra Çağırdım fatihi(ki Fatih'te önemlidir) anlat dedim sana kim sataşıyor. Recep komutanım, Recep komutanım dedi. Düşman geliyor anamızı. Neyse işte bunlar hep ayran sofrasında görebileceğimiz, ayranı fazladan kaÇırmaktan kaynaklanan cümleler.
büyük yalandır. ulan o yıllarda varoş mahallesinde büyümüş olmama rağmen en az 40 50 kişinin evinde internet vardı. biri de babanıza sorun demiş o dönemleri. lan fakir sizin eve net bağlatmayan baban, hükümet değil. hemen o dönemdeki hükümeti eleştirin amk. ama bilmez ki o krizde bile alım gücümüz bu dönemden kat be kat fazla.
15 bini ekşisözlükteydi zaten yuh amk.
doğru bilgi. olabilir tabi 2002 yılı için. ama bu kadar hızla gelişen teknolojik ortamda "12 yılda 34 milyon oldu bu" demek ve bunu da biz başardık demek olsa olsa komedi tadında olur.
haa bunu "siz nankörsünüz lan" diyen bazı gözü perdeli göt kılımın dingilleri ve tabi yaşı 60'a dayanmış ihtiyar ve cühela (aşağılama değil gerçek) kesime yedirmek kolaydır.
fatih altaylı söz sende birader! ilave edeceklerin vardır!
büyük firmaları, fabrikaları falan çıkartsan bizim mahallede zaten 100 kullanıcıyı ben tanıyordum. at atma demiyorum ama hobi olarak at. seçim öncesinde insanları sömürmek için yapma.

sanki internet kullanımının yaygınlaşması dünyadaki teknolojik gelişmeler değilde iktidarmış gibi davranıp prim yapanlar yazık size.

sanki wireless modemi, dijital santralleri, 802.11a,b,g,n, LTE 8 ve LTE 10 standartlarını da iktidar buldu.
o yıllarda internet değil bilgisayar bile yoktu zaten bu yıllardan sonra internet kullanma hızlı bir şekilde artmıştır.
2002 yılını çok iyi hatırlıyorum. Hemen herkesin evinde bilgisayar vardı. Belinea gibi şimdi adı sanı bilinmeyen monitörler filan vardı. E-kolay.net vardı. Bu başbakanın başarısı değil, tüm dünyada gelişen teknolojinin sağladığı verimdir.
20 000 internet kullanıcısından biri olan efsanevi nesil şeklinde değiştirilebilecek başlık.