bugün

89'lu olarak Katılmamak mümkün değil.
su götürmez gerçektir. bu ülkenin kara yüzüdürler.
tam anlamıyla gerçek bir durumdur. bunu hem ülkenin durumundan, hem sokaklardan, hem okullara gidenlerden, hem de çok kolay şekilde sağdan soldan destekle bir şey ve statü sahibi olanlardan basitçe görebileceğiniz bir gerçektir.

özellikle erkekler. benim yaşıtım erkekler ile şu ankiler arasında ciddi zeka farkı vardır.
90dan sonra doğanları, 90dan önce doğanların yetiştirdiği gerçeği.
güzeldir. 90'lı olsaydım da gerizekalı olsaydım, dil altım nerede münevver! kıymetini bilin yaşınızın. gerizekalılık da yapın. nasıl olsa aklınız başınıza gelecek, yaşınız şişmanlayınca.
90 dahil mi hariç mi? gerçi bana fark etmez. zira 89 lu olarak kurtardım durumu.
Bilgisayar ve televizyon unitesi yuzundendir. Bilgisayar herseyi hazir onune getiriyor neden zeki olsun. Televizyon unitesinin de gizemli bir gucu var. Televizyonda izleyecek hicbirsey olmasa bile herkes ona bakiyor ve baktikca gerizekali oluyor. Bugun ben cok baktim mesela. Yoksa bunlari yazmazdim.
Televizyon uniteleri toplatilip tuvalet kagidi rulosu yapilmali.
gerçekten doğru tespit 1995 sonra ayrı zaten hiçbirşey bilmeyen okumayan bir nesil bunların yetiştirdiği çocuklar büyük ihtimal ülkeyi batırırlar yazık .
gerçekten doğru tespit 1995 sonra ayrı zaten hiçbirşey bilmeyen okumayan bir nesil bunların yetiştirdiği çocuklar büyük ihtimal ülkeyi batırırlar yazık .
kendime bakıyorum, evet doğru. bence gerizekalıyız.
2000 li olarak katıldığım önerme.
Çok gerizekalısınız arkadaşlar. Evet.
ne saçma bir tespit tarzı arkadaşım. baksanıza etrafınıza herkes kendi doğum yılını baz alıp bundan sonrası mal diyor. gram empati yok kimsede. bi gün minür özkul kalkıp "1925 sonrası gerizekalı" diyecek herkes göt gibi kalacak.
90 doğumluları bilemem ama 93 den sonrası embesil.
şimdi buraya çok haklısın felan yazıp kendimi büyük gösterebilirim lakin yapmıycam.
kabul ediyorum 93lüyüm ve kabul ediyorum haklı.
yorum değil espri yapmak istediğim onu da beceremeyince motorlaşmış kafamla, aynı fabrikanın üretimi olan hayatımda he de geç yazana ehehe yorumlara bak ya ne kadar komikmiş he deyip , içindeki dalgacılığı bastıran bir yan bulsam bile üzerinde düşünme zahmetine giremeyeceğim, girsem de okunmayacağından emin olduğunu bildiğim bir sözlükte enayi gibi yazmakla eşdeğer tutumlarla karşılaşacağım için kaybettiğim düşünce yetimin neden yok olduğu sorusununun cevabını verebileceğini görmezden geldiğim başlık. biz düşünme yetimizi kaybetmiş talihsiz insanlarız. daha az yorularak daha fazla okunmak, daha fazla sevilmek gibi çıkarların uğruna mantıktan, akıldan, fikirden eksik bıraktık kendimizi. birbirimize laf sokma yarışına girip "-de" yi ayrı bile yazamıyorsun diye insanları küçümsemeye başladığımız dönemlere girdik. yüzeysel bakış açımızla görebildiklerimizi eleştirebildik, göremediklerimizi reddettik. bize de öyle dendi, al şu telefonu eline çok düşünme, geç. geçtik, yitirdik, bitirdik sonunda bir ben varım, siz aptalsınız demekten alıkoyamadık kendimizi. herkesin hayatı kendi çizgisinde, kendi yaşanmışlıklarıyla ve yaşayacaklarıyla önemlidir diye düşünemeyip kendi dışımızdakileri insan yerine koymadık, güvenemedik. kendimize fazla güvenmekten kendi birikimlerimize bir yenisini eklemeyi reddettik. reddettikçe ne istediğimizi bilmez halde anlamsız bir olmuşlukla mantığımızdan yarı yolda kurtulduk, devam etmeye baktık hayatımıza.
90'dan oncesinin yasli olmasi kadar ciddi degildir. bu ispatlanabilecek bir gercektir.
aceba bi virüsmü bulaştı la...biri şunların kafayı bi formatlasın.windows 7'yi yükleyin şunlara.devlet bahçelinin dediği gibi alayınızı formatlasınlar.
1990 yılı öncesi doğmuş ama hala ergen kafasında yaşayanları görünce üstü kalsın diyorum mesela ben. hani genç bizdik?
Kesinlikle doğru bu başlığı açan kesinlikle 90 dan sonra doğmuş .
'' adam haklı '' kimileri buna kızsada bende öyle düşünüyorum.
bir fikir öbeği. 90'ı 88 yapıp başlık açsam sözlüğün yarısı bu entry'i uzayın keşfedilmemiş derinliklerine yollar.
90 öncesinde bir sıkıntı varmışsa demekki. Bugüne kadar gelmiş.
Kahkaha attıran gerçektir. Evet.
güldüren gerçektir.
güncel Önemli Başlıklar