bugün
- bu entry eksi 20 oy alırsa sözlüğü bırakırım20
- manyak olmaya karar verdim aykolik düeti19
- yapılışı merak edilen şeyler16
- hotchner from bau'ya sibop ayarı yapmak15
- hotchner from bauyu karıya götürmek12
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- arkadaşlar beyaz gömlek mi yoksa lacivert mi10
- saraca15
- hotchner from bau silik olsun kampanyası9
- ışıkhızının evrenin hız limiti olması11
- sokak kazları acilen itlaf edilmelidir15
- sözlükte hiç kimseye sulanmayan erkek yazar16
- selman öğüt12
- pide yapabilen erkek19
- hotchner from bau28
- evliliğin gereksiz olması22
- mirarskaya12
- recep tayyip erdoğan16
- döverek seks yapmak8
- 0 0 7 nickli yazarın ne bakıyon la ile derdi12
- yabancı dillerle özdeşleşen ülkeler10
- erkeklere yaranmak için kadınları gömen erkek10
- fenerbahçe16
- sözlükte kendime uygun bi dişi adayı bulamamam12
- zeki entelektüel ve saygılı erkek11
- zeki trolllere hasret kalmak10
- nervio14
- kaslı bir erkeğe sahip olmanın dayanilmaz hazzı10
- beni seven var mı aranızda8
- lisede hoşlandığınız kişi ile yaşadığınız şeyler16
- insan olmaya ceyrek kala'dan özür diliyorum10
- nervio'ya aşık olmak11
- merhabalar yokluğumda ilgisiz kalan sözlük kızları8
- henry kissinger13
- ölümlü dünya 29
- allah15
- namazi kacirmamak8
- covid aşısı olanlar ölecek mi19
- saraca silsüpüroğlu15
- nervionun kedisi15
- gece tuvalete giderken nervionun kedisini görmek8
- kadınların ilk verdiği erkeği unutamamaları9
- skywell'in türkiye'ye fabrika kurması10
- sözlük kızları an itibariyle korumam altındadır14
- rus kızı vs türk kızı16
- arkadaşlar şöyle bi kıza çakma ihtimalim nedir14
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- iremga25
- arkadaşlar kafanız nasıl13
- sözlük yazarlarının bulunduğu yerin hava durumu11
- üniversitenin beyni köreltmesi8
hamas terör örgütünü destekleyen siyasal islamcıları üzecek görüntülerdir.
her yer mavi beyaz olmuş.
https://twitter.com/Shema...tatus/1726215199810830819
hani nerde hamas mücahitleri yahu? hangi delikte saklanıyorlar?
her yer mavi beyaz olmuş.
https://twitter.com/Shema...tatus/1726215199810830819
hani nerde hamas mücahitleri yahu? hangi delikte saklanıyorlar?
Hamas israil’i perişan ediyordu hani?
içimizde bunlara mutlu olanlar var. Evet biz üzülüyoruz. En çok ta ölen çocuklara. Yetim , öksüz ortada kalan çocuklara.
görüntüler mide bulandırıcı...
bunu yapan da her kimse saklamamış, bayrağını dikmiş... suçluyu başka başka mecralarda aramak ancak kasıttır....
bunu yapan da her kimse saklamamış, bayrağını dikmiş... suçluyu başka başka mecralarda aramak ancak kasıttır....
--spoiler--
içimizde bunlara mutlu olanlar var. evet biz üzülüyoruz. en çok ta ölen çocuklara. yetim , öksüz ortada kalan çocuklara.
--spoiler--
e hani savaşıyordunuz ya, hani yeniyordunuz israil'i? şimdi çocukları neden karıştırıyorsun? çocuklara biz de üzülüyoruz, o halde 7 ekim'deki terör saldırısını yapmayacaktınız.
7 ekim saldırısına o gün alkış tutanlar bugün çocuklar üzerinden ajitasyon yapıyorlar. tıpkı hamas gibi çocukları kalkan olarak kullanıyorsunuz.
içimizde bunlara mutlu olanlar var. evet biz üzülüyoruz. en çok ta ölen çocuklara. yetim , öksüz ortada kalan çocuklara.
--spoiler--
e hani savaşıyordunuz ya, hani yeniyordunuz israil'i? şimdi çocukları neden karıştırıyorsun? çocuklara biz de üzülüyoruz, o halde 7 ekim'deki terör saldırısını yapmayacaktınız.
7 ekim saldırısına o gün alkış tutanlar bugün çocuklar üzerinden ajitasyon yapıyorlar. tıpkı hamas gibi çocukları kalkan olarak kullanıyorsunuz.
Dincilerin yalaya yalaya bitiremediği hamas ortadan kaybolmuş. Arap büllüğü sever dincilere sorsanız, hamas israil'in içinden geçecektir. Düzenli bir ordunun teröristlere yenileceğini söyleyebilenler de ancak embesil dinciler olurdu zaten lol.
Bu kadar iki yüzlü olmayın.
Hamas’ın 1 tane bile israilli bırakmamasını istiyorsunuz.
Onlar daha güçlü diye “ çocuklar ölüyor” diyorsunuz.
En az 20 tane net video var hamas’ın masum çocuk, kadın öldürdüğü 1 tanesine üzüldüyseniz o zaman iyi insansınız, kabul.
Yoksa şov yapmayın!
Hamas’ın 1 tane bile israilli bırakmamasını istiyorsunuz.
Onlar daha güçlü diye “ çocuklar ölüyor” diyorsunuz.
En az 20 tane net video var hamas’ın masum çocuk, kadın öldürdüğü 1 tanesine üzüldüyseniz o zaman iyi insansınız, kabul.
Yoksa şov yapmayın!
E o zaman israil'i alkislayalim , hakettiler değilmi . Müslümanların hepsini hamasi savunuyor olarak görmek bir çeşit akıl tutulmasi olabilir. Çocuklara üzülen her gün israil kazanıyor naraları atmaz , atamaz.
insanın içini açan görüntülerdir.
--spoiler--
çocuklara üzülen her gün israil kazanıyor naraları atmaz , atamaz.
--spoiler--
ben bir türküm, türkçüyüm neden israil kazanıyor diye naralar atayım. israil'in kazanacağı zaten belli değil mi? sen keşke benim yazdıklarımı okumuş olsaydın, daha ilk günden beri hamas'ın netanyahu'ya hizmet ettiğini yazıyorum. neyse siz hamas'a desteğe devam, profillerinize de ebu ubeyde'nin fotoğrafını koyun.
çocuklara üzülen her gün israil kazanıyor naraları atmaz , atamaz.
--spoiler--
ben bir türküm, türkçüyüm neden israil kazanıyor diye naralar atayım. israil'in kazanacağı zaten belli değil mi? sen keşke benim yazdıklarımı okumuş olsaydın, daha ilk günden beri hamas'ın netanyahu'ya hizmet ettiğini yazıyorum. neyse siz hamas'a desteğe devam, profillerinize de ebu ubeyde'nin fotoğrafını koyun.
işin ucunu habire öldürülen çocuklara getiren sevgi pıtırcıkları o çok sevdikleri hamas israil'i bebekleri ana babalarının gözleri önünde vahşice katlederken, savunduklarını söyledikleri Filistinli çocukları kendilerine kalkan olarak kullanırken neredeydi!?!
Neredeydi sizin insanlığınız?
.
Israil'i sevmem ama türkü defalarca arkadan vurmuş Arap piçlerinin anladığı dilden konuşuyorlar ya, helal olsun demiyor değilim.
Neredeydi sizin insanlığınız?
.
Israil'i sevmem ama türkü defalarca arkadan vurmuş Arap piçlerinin anladığı dilden konuşuyorlar ya, helal olsun demiyor değilim.
Senin yazdiklarini okuyorum ben , hamasi savunan bir yazımı gördün mü sen benim. Tamamen insani açıdan bakıyorum ben. Müslüman olduklari için yalnız kalmış insanlar onlar ,bunu herkes biliyor. Hristiyan olsalar da yine böyle olsalar ben yine aynı üzülürdüm. Hamasi da bilmem dediğin kişiyi de , bildiğim tek şey. Çok yalnız kaldilar. Allah bunu dünyadan sorar.
6 milyon olen yahudiyi kimse onemsemedigi gibi olen 13000 filistinliyi de kimse onemsemeyecektir. ah vah yapip herkes gunune devam edecek. mesela abd savasa yahudileri korumak icin degil almanya ona saldirdigi icin girmistir. kimse merhamet veya vicdan icin ulkesini tehlikeye atmaz.
gaz odasinin duvarlarinda Eğer bir tanrı varsa, onu affetmem “için bana yalvarmak zorunda kalacakyazan yahudiler vardi. Ugruna can verdikleri tanrilari onlari duymadi. Acaba filistinde benzerini diyen var midir?
Allah'ın dediği olur...
hamas terör örgütüdür...
israil devlettir...
eğer yukarıdaki paragrafa katılıyorsanız, israil'in öldürdüklerini "...e hamas ta öldürdü amaaa..." diye savunmayın.. savunduğunuz anda hamas'la israil'in aynı şey olduklarını kabul etmiş olursunuz..
gerçi ben israil'in hamastan daha beter bi güç olduğunu düşünüyorum...
rizeli arkadaşı manipüle edip suriye'nin üzerine süren "akıl" son analizde israil'dir...
bize milyonlarca mültecinin "girmesine" sebep olan "akıl" da israil'in aklıdır...
israil aklı şöyle bir şeydir:
1) tek bir yahudi öleceğine bir milyon başka insan ölsün...
2) israil'in güvenlikte olabilmesi için israil'in etrafındaki bütün devletler iç savaşla öğütülmeli, birbirleriyle savaşa tutuşturulmali, içlerindeki bütün ayrılıkçı hareketler desteklenmelidir... israil'in etrafında ekonomisi güçlü, demokratik, üretken, bilimde ve teknolojide söz sahibi, refah içinde ülkeler olmamalıdır..
3) radikal islam her fırsatta desteklenmelidir.. şeyhliklerle yönetilen şeriat devletleri israil'in çıkarlarına en uygun olan devletlerdir...
israil supremacisttir.. ortadoğuda var olduğu sürece kuyumuzu kazacaktır.. onu bilelim ona göre davranalım..
israil bütün ülkelerin eşit bir şekilde yaşadığı, birbiriyle ticaret yaparak kalkındığı coğrafyaları istemez.. çünkü israil ***eşit*** olmak istemez...
israil devlettir...
eğer yukarıdaki paragrafa katılıyorsanız, israil'in öldürdüklerini "...e hamas ta öldürdü amaaa..." diye savunmayın.. savunduğunuz anda hamas'la israil'in aynı şey olduklarını kabul etmiş olursunuz..
gerçi ben israil'in hamastan daha beter bi güç olduğunu düşünüyorum...
rizeli arkadaşı manipüle edip suriye'nin üzerine süren "akıl" son analizde israil'dir...
bize milyonlarca mültecinin "girmesine" sebep olan "akıl" da israil'in aklıdır...
israil aklı şöyle bir şeydir:
1) tek bir yahudi öleceğine bir milyon başka insan ölsün...
2) israil'in güvenlikte olabilmesi için israil'in etrafındaki bütün devletler iç savaşla öğütülmeli, birbirleriyle savaşa tutuşturulmali, içlerindeki bütün ayrılıkçı hareketler desteklenmelidir... israil'in etrafında ekonomisi güçlü, demokratik, üretken, bilimde ve teknolojide söz sahibi, refah içinde ülkeler olmamalıdır..
3) radikal islam her fırsatta desteklenmelidir.. şeyhliklerle yönetilen şeriat devletleri israil'in çıkarlarına en uygun olan devletlerdir...
israil supremacisttir.. ortadoğuda var olduğu sürece kuyumuzu kazacaktır.. onu bilelim ona göre davranalım..
israil bütün ülkelerin eşit bir şekilde yaşadığı, birbiriyle ticaret yaparak kalkındığı coğrafyaları istemez.. çünkü israil ***eşit*** olmak istemez...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar