bugün

göte göt demekten ileri gelir.

pardon şikeciye şikeci olacaktı o.
(bkz: trabzonspor un fenerbahçe ye verdiği ayar)
büyük bir ayardır ve doğru olandır .

(bkz: tarihi ayar)
büyük ayardır.

bu dünyadaki en rezil on şeyden biri şike yapmak-şike yapan takımı tutmak.
su ve çakmak atıldı diye linç kampanyası başlatan medyaya da verilen ayardır. medya polis arabası devrilirken "toplum psikolojisi blablabla" diyordu. 1461 Trabzon'a atarlanan fenere çok güzel kapak yapılmış bu ayarla. Alışık değilsiniz biat etmeyenlere biliyoruz ama mevzu bahis bu topraklarsa daha çok şeye alışacaksınız!
muhteşem ayardır. fenerbahçe divan kurulu bu ayardan sonra kulübü kapatma kararı almıştır. abisinin götünü yalayan alt küme takımının taşşaklarını yalayacak kadar omurgasız karakterinize sokayım. şimdi dağılın adalet bekçileri.

edit: bu topraklar vs. diyenler de var. doğma büyüme o topraklardanım ben. akşam çömlekçide kadın satıp sonra statda namus bla bla... trabzon doğu karadenizin en antipatik şehridir öyle de kalacaktır.
verilmeyen ayardır. sonuçta herkes kendi ayarındakilere laf edebilir.
ayar olarak eğlenilen komedi. her derbi maçından sonra sahası kapanan trabzonspor'un altı takımın açıklaması. ulan futbol sizin neyinize hamsiler.
son derece yerinde olan ayardır.
mesela şike ya yapılmıştır ya da yapılmamıştır dimi?(!) ortası olamaz bunun.
ya da ne biliyim polis otoları ya yakılmış, devrilmiştir ya da böyle bişey hiç olmamıştır(!) benzinlikler ya ateşe verilmiştir ya da verilmemiştir(!) böylesine yerinde bir ayardır işte.
(bkz: her boka tarihi ayar demek) .
yüzlerine domuz derisi nakletmiş utanmazların suratını kızartmayacak olan ayardır.
trabzonsporun fenerbahçenin şike yaptı denilen sezonda 85.dakikadan sonra bulduğu kolay gollerle üst üste 1-0 kazandığı maçları unutanların verdigi ayardır. *
yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek bi camiaya verilmiş bir ayardir. nitekim daha önceleri olduğu gibi yine dikkate alinmayacak unutulup gidecek.

trabzonspor taraftarlarının yaptıkları elbette tasvip edilemez, ama buna en son laf edecek takim fenerbahçedir. ama hala konuşup duruyorlar.

son olarak dinime küfreden müslüman olsa bari.