bugün

insanoğlu kadar iğrenç bir varlık yok. Usulünce yemek için acısızca öldürdülerse olabilir ama hayvanlara eziyet ede ede öldürmek ne demek. Öldürülen hayvanlarında bir kısmı yiyecek olarak tüketiliyormuş bir kısmı tamamen keyfi ölüyor.
"Aktivist grup Sea Shepherd tarafından sosyal medyaya yüklenen videoda, yunusların kana bulanmış sığ sularda katledilirken dövüldüğü görülüyor."
Barbar şerefsizler.
Kurban bayramıyla karşılaştırılması tamamiyle ahmaklık olan olay.

Ha sorarlar adama. Ulan aptal orospu çocuğu. Bu adamlar sence havuzlarda "grindadrap"lık yunus ve balina besleyip çoğaltıp zamanı gelince de öldürücü tek bir darbeyle hayvanları hızlıca öldürüp yiyorlar mı? Yoksa okyanus kan gölüne dönüyor, hayvanların nesilleri sıkıntıya giriyor, omuriliklerine balta ve tokmaklarla vurulup öldürülüyor. Koyda sıkıştırılıp bildiğin katliam yapılıyor.

Ama yok. Bizim ateistimiz var burada bi tane. Onun müslümanlığı kötülemesi lazım. hakkıdır değil mi?
Ulan hani bir tek Japonlar yapıyordu bu balina yunus katliamını.
Hayvanin bogazi kesmek cok mu insani yani.
Kurban kesen ve et yiyen herhangi birinin eleştiremeyeceği durum. Kurban Bayramında ve markketten aldığınız etler için de hayvanlar aynı şekilde öldürülüyor. Neyin linçlemesi bu. Veganlar ve vejetaryenlar dışında birinin buna üzülmesi ve dile getirmesi çok ironik.
Valla hic duyar kasmayin muslumanlar sizde kurban adi altinda binlerce hayvani kulturunuzun bir parçası olarak kesiyorsunuz, o adamlarin kulturunde de bu varsa birsey diyemezsiniz balikci sonucta adamlar.
Amına kodumun barbar vikingleri.
Orospu çocuğu nasıl olunur.volume37374848.
Kesin islamcılar yapmıştır, Avrupa insanı hümanist feminist kapitalisttir onlar yapmaz öyle.
görsel

Danimarka Krallığı'na bağlı özerk bölge Faroe Adaları’nda, her yıl düzenlenen “Grindadrap” festivalinde bu yıl 1428 balina ve yunus öldürüldü.

https://www.birgun.net/ha...e-yunus-katledildi-358665