bugün

amerikan köpeği öso'dan daha hayırlı askerlerdir.

her savaşta mabedler yıkılır vs ama nedense toplumumuzda esed askerlerinin dinsizmiş gibi gösterilmesi artık medyamızın nasıl bir orospuçocukluğuna imza attığının açık bir göstergesi.
öso denen toplama orospu çocuklarını vurmaya çalışırken bombalanmış olabilir. el kaidenin yandaşı teröristlerin götüne sokması gereken bombaların tarihi eserlere denk gelmesi tabi ki kabul görmez, görmemeli.

sayın esad reis pilotlarına biraz daha dikkatli olmaları konusunda uyar, orospu çocuklarına dünyayı dar etmeye devam et.
saygılar reis.
40 yıllık esad'ın esed olmasından daha önemsizdir.
özgür suriye ordusu adı altında sözde demokrasi getirmeye çalışan köpeklerin yüzündendir.
hz ömerin yaptırdıgı camiymişmiş.
sen git hıristiyanların ibadethanesine çök, onu cami yap sonra da senin yaptırdıgın cami densin.caminin tipine baksana zaten minaresi absürt duruyor.sonradan ekleme.
ülkemizden örneği diyarbakır ulu cami: http://img.blogcu.com/upl...vankaraaslan_DSCN0408.JPG
çok güzel dimi minaresi.
ecyad kalesi yıkılıp yerine otel yapıldığında, karşı çıkmak yerine; otelden devre mülk almak için sıraya giren akp milletvekillerini gözleri görmeyen marabaların üzerine atladığı asparagas haberdir.

kaynağa bak yavrum benim: kanal7.
hani şu deniz feneri vurgunlarıyla adı anılan kanal7.

1399 yıldır ayakta olan cami nedense bu sene yıkılmış.

çok kurnazsınız lan, obama müslümanları sizi.
tamamen yapay medya haberleri ile şekillenmiş türk siyasi zekasına uygun bir haberdir.
satılmış ulusal basının ve emperyalist dış basının ağzı ile konuşup; duyduğu, okuduğu haberlerin doğruluğundan şüphe etmeyen cahil cühela ve yahut art niyetli kimseleri dikkate almak gereksizdir. suriyedeki muhaliflerin israil ve abd tarafından birebir desteklendiğini bilmesek mazlum müslüman masallarına inanabilirdik. suriye ordusuna karşı savaşanlar suriye içindeki vatan hainleri ve emperyalist çetenin paralı askerleridir. suriye halkının onurlu direnişine selam olsun!
amerikan müslümanlarının uydurma heberleridir.
arap olduğu için ilkelliğine verilmelidir. tüm araplar gibi ilkeldir bu esad denilen vatandaşta.
kaynağı, bosna yardım paralarının cukkalanmasıyla kurulan kanal olan haber. sizi gibi üç kağıtçı pezevenkler.
umurumda olmayan olaydır. esad bop'a direndiği için çağırsa onun ordusuna bile katılırım ben o kadar söylüyorum.
camii yıkıp yerine avm yapan zihniyetin zoruna gitmiş askerler.
Ülkesini satmayan Esad dinini neden satsın ne malum mulahif asker dediğiniz :"terorişko"lar yapmamış olsun. Malum onları Avrupa destekleyip köleleri Suud'lar fonlamakla meşgul.. Demokrasi zaten hikaye..
Hasankeyfin bir baraj uğruna feda edildiği ülkenin vatandaşlarını rahatsiz etmiştir.
suriyeli muhalif teröristlerin bir ibadethane değilde cephanelik olarak kullandığı cami ye suriye ordusu tarafından tamamiyle insani, muhalifleri hedef alan operasyonda muhalif teröristler etkisiz hale getirilmiş, hz. ömer dönemine ait caminin yakın zamanda tekrardan halka açılması bekleniyor.
zamanında camileri ambara, depoya çevirmiş zihniyet destekler tabii... kripto haysiyetsizleri siZi... ya islama düşman olmaktan vazgeçeceksiniz, ya sizi pasivize edecek bu vatan gençleri.
ramazan el butinin camide öldürülmesine ses çıkarmayan orospu çocuklarının, camiyi esadı ve mücadelesini kötülemek için kullandığı olay. bunlar kendi iğrenç çıkarları için kutsal ve kadim değerleri kullanılar !