bugün

(bkz: troll den başlıklar) adı altında incelenmesi gereken konu.
isviçre'ye göç edip, olayı kozmetiğe ve zayıflamaya vurmuş ateistlerdir. (bkz: isviçreli bilimadamları)
(bkz: yarattıktan 5499998600 yıl sonra kitap göndermek)
hele bi soluklanalım dayı!
ateistler neden yeni kitap yazsınlar sorusunu akla getiren başlıktır.ateistler kitap yazıp taparlarsa ateist olmazlarki teist olurlar.
islam dışı yazılmış dini bir kitaba örnek *(bkz: http://www.mormonum.org/mormonkitabi.html)
yazamayacakları için yazmamışlardır.

ulan öküz müsün be adam ateist bu, din min yok ona göre niye din kitabı yazsın? beynin çalışmıyor heralde.

morganize işlere ait başlık işte.
gerek görmeyen ateistlerdir. kitap yazamamışlar. bu kadar ebleh bir attack söz konusu olabilir mi yahu?

onbinlerce kitap yazılmıştır bu konu hakkında. en ünlüsü darwin in evrim teorisidir. illaki birebir bir kitap mı arıyorsun? komik olma cahil arkadaşım. çok ünlü bir edebiyatçı da demiş ki,

"all thinking men all atheists"
tanrıya inanmayan arkadaşların bir dine inanmaları söz konusu değildir. bu yüzden bir din kitabı yazmaları komiktir.
o değilde başlığı açan arkadaş komik misin sen?
o kadar saçma bir başlık ki buraya entry girerek dünya çevre gününde sanal çevreyi kirletmek istemiyorum. ntv'ye selamlar, müslüm baba'lı cingil süper olmuş.

tanım: 1400 yıldır yeni bir dine ihtiyaç duyulmamasından rahatsız olmayan ateist hedelerdir.
Bugüne kadar yazılmış tüm dini kitaplar dünyada acı, ölüm, ayırımcılık ve zihinsel köleliğe yol açtığı için bu önermeyi asla değerlendirmeyecek ateistlerdir.

Ayrıca mono-kültürle yetiştiği çok belli olan başlığı açan kişi galiba incil ve tevratı yok sayıyor. Çünkü onlar 1400 den çok daha uzun zaman önce yazılmıştır.

Başlık açan kişide çoğu müslümanda olduğu gibi, diğer ilahi dinleri yoksayma eylemi belirgin. okudukları kuranda, incil ve tevratın kabul edilmiş olduğunu görmelerine dair, sürekli bu kitapları değersizleştirme çabası içindeler.
(bkz: das kapital)
(bkz: din bu)
önce cuma namazına gidilir orda hocanın söylediği kuran çok mükemmel yakınına yaklaşılamamış şimdiye kadar ,sıkıysa aynısını yazsanıza zındık inançsızlar diyen imamdan alınan gazla hakketen ya doğru demiş diyip böyle saçma bir başlık açılır.
ateistler kitap yazsa herşeyi soru üzere olurdu... yorum pek az olurdu.. her şey düzmantıkla yazılır sorular karmasık görünüyor olsada sadece kendileri için karmasık ve zor olurdu.. aslında cevaplanabilir bir kitap olurdu ama çok yankı uyandırırdı ve kafa karıstırırdı.. harun yahya hemen onunla ilgili eserler yazardı... sözlükte ateistler ve müslümanlar birbirimize girerdik.. beyin fırtınaları kopardı buralarda...
ateistlerin din kitabı yazması gibi bir ihtimal yoktur. ateizm bir din değildir. başlık yanlış bir önermedir. dini kitap yazan dinsiz ? mantıklı mı sizce ?
Ateistler yazmayı değil okumayı, öğrenmeyi,sorgulamayı seçtikleri için olabilir mi?
ateizmi bilmeyen bünyenin saçmalamasıdır.ateistlerin din ile işi olmaz. kaldı ki kalkıp kitap yazsın.

(bkz: tez vurun kellesini) *
Yazamamış değil, yazmamışlardır, hatta neden yazsınlardır? tanrıya inanmayan birisinin din kitabı (o ne be? kutsal kitap diyelim şuna bari) yazması kadar saçma bir şey daha da yoktur zaten, bir ateistten kutsal kitap yazmasını beklemek dışında. beğenmediysen sen yaz, mantığıyla olaya yaklaşılırsa sonuç böyle vahim olur işte. ayriyeten bin dört yüz sene öncesinin insanını kandırmak ya da bir şeylere ikna etmek bugünün insanını kandırmak kadar zor değildir.

(bkz: sahte mesih)
(bkz: televizyonu tanrı zanneden afrika yerlisi)
(bkz: matbaa olmayan dönemde kitap yazan peygamber)

hangi peygamber kitap yazmış merak ettim? benim bildiğim peygamberlerden sonra kitap haline geldi onlar.
ateistlerin dini olmaz. lakin inançları olur. ateizm de inanmamanın inancı olduğundan din kitabı yerine inandıkları hakkında bilgi verecek bir kitap yazabilirler. belki de vardır bilmiyorum.
(bkz: bir işe inanmayınca olmuyor abi)
1400 yıl geçsede adam gibi başlık açamayacak, sözlük kavramını kapamayacak olan sinir bozucu troll kişilerin anlatmaya çalıştığı hededir.
ateistlerin dine inanmadıkları için yazmamış olabilecekleri kitap.
ateist bir adamın oturup dini bir kitap yazacağı konusunda fikir beyan eden yada talepte bulanan insanlardan olmayalım lütfen.
(bkz: illa bir din kitabı olmalı diye düşünen insan)

(bkz: ateistlerden kitap yazıp insanları kandırmalarını beklemek)

(bkz: herkesi muhammed gibi sahtekar zannetmek)
biz onlara(yazarlara) dedik ki '' sözlüğün amına koymayın ''. sizi bulurlar, görürler (gammazlar). gelirler ve gazap ederler(moderatörler). eyleyenler(yazarlar) ettiklerini bulurlar.(uludağ/138)