bugün

Kadının konuştuğu kısımlarda Dave abimiz enfes bir solo atar. Telefonda konuşan kadına insana "sus ablacım sus, bırak da Dave sololarıyla konuşsun" dersiniz.
Dave mustaine' in vokali ve sololarıyla telefonda konuștuğu sevgilisine sokup sokup çıkardığı harika eseri. Sevgilim yok ama bu șarkıdan sonra sevgili yapıp ayrılmayı planlıyorum. Teșekkürler mustaine.
"let me put pennies on your eyes" kısmını "let me put penis on your eyes" diye anladığım, ve utandığım şarkıdır.
(bkz: bin tayms gudbay)
insanın durduk yere sevgilisinden ayrılmasını sağlayabilecek megadeth parçası. sondaki telefon konuşması adamın gününü mahveder nitelikte.
uzayıp giden sololarıyla orgazma ulaştıran megadeth in en sevdiğim eserlerinden biridir. her metal müzik gibi son ses dinlenmeli, dinlerken vücuda endorfin salgılanması emredilmelidir. büyüksün pitrelli.
you know what? you suck!

her mustaine parçası gibi, bir hikayesi vardır bu parçanın da. zaten mustaine'nin parçalarındaki vuruculuk da buradan gelir. elbette hepimizin bir hikayesi vardır, ama hiç birimiz bu adam gibi dinleyenin kafasına vura vura anlatamıyoruz bunları nedense. mustaine'e (bkz: dave mustaine is god) demelerinin sebebi, sadece dünyanın en iyi ritm gitaristi olması değil tabi ki, ne sandınız?
999 kere ölesine sölersin, ya da duyarsın bi etkisi olmaz.

1 kere gerçekten söylersin gerçek bir mana kazanır.

ve her ne koşulda olursa olsun üzer.

kelimelerin kendi değil ama kullanıldığı yer vurucudur. *
dave mustain şaheseri. bir sevgiliyi şutladıktan ya da bir sevgili tarafından şutlandıktan sonra en içten temennilerle söylenebilecek nezih söz.
dave mustaine nin , muhtemelen sevgilisi tarafından şutlandıktan sonra yazdığı şarkı. içinde yine oldukça uzun ve gaz bir solo barındırır.
megadeth öyle bir gruptur ki özlemden öldürür*, ama aynı zamanda özlemin amına koyim siktirsin gitsin orospu sen onamı kaldın abimicim der*.
megadeth in neden çok iyi olduğunu gösteren şarkılardan biridir, her bir vedadan sonra 2 doz alınmalıdır bu şarkıdan.
kedim öldüğünde yüksek sesle dinlediğim megadeth şarkısıdır.ruhun şad olsun mıncırık...
(bkz: yüksek sesle dinlenmeyecek şarkılar)
(bkz: megadeth e tapma nedenleri)
içindeki hayvani solo için;

(bkz: creme de la creme)
eski sevgilisini özleyen insana ilaç gibi gelen mükemmel şarkı. son sözüm ise you know what? you suck!
insanı fazla gaza getirip durup dururken sevgiliden ayrılmaya sebeb olabilecek, hatun vokal'in konustugu bölümde sololarıyla yaran megadeth sarkısı.
kulaklıkla bateri'si gitar'ı dehşet duyulan.Megadeth yapıtı şarkı.

Anlattıklarıysa gerçenten hoş.Yani seni arkadaş olarak görüyorum diyen bünyeye pat diye gönderilecek cevap niteliğindeki şarkı.Dinlenesi.
son sözünün adamı bitirdiği şarkıdır i love you like my brother. (bkz: küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan sözler)