bugün

Dünya liderinin dönüş hızına yetişemeyip mal gibi kalan AKP lilerin kafasına takılan soru. Şimdi biz sisiye, Esad'a ne diyecez? Katil mi, Sayın mı?
Orasına karışmayın. Reisden daha mı iyi bileceksinlz? Her yaptığında bir hikmet vardır reyizin.
a haber'de öğretiyorlarmış. *
o halkı selamlarken kaybolan baş parmak ne olacak sorusu daha önemlidir. o parmak nereye girdi şimdi asıl soru bu.
siz de dönmeye alışıksınız terörist dediğiniz adam birden kanaat önderi özgürlük savaşçısı olmuştu ya oradan antrenmanınız var.
olm masklavi hala hamaset peşindesin yahu. burada entry yazanlar kime terörist demiş de sonradan kanaat önderi kabul etmiş ?

sen onu bunu bırak yıllarca burada katil eset darbeci sisi diye dolaştınız durdunuz şimdi neden yazmıyorsunuz darbeci sisi diye onu anlat.. buradaki herkes cehapeli değil ama siz hepiniz akp lisiniz yıllarca kafa sktiniz zalim eset darbeci sisi diye hiç boşuna kıvırmayın siz de ona bu demiştiniz diye. yazsana şimdi de darbeci sisi diye adam ankarada ağırlandı lan. tıpkı zamanında barzaninin talabaninin hatta o pyd midir nedir onların başı salih müslimin ağırlandığı gibi devlet protokolü ile ankarada ağırlandı bu adamlar. yakında esad da gelir ankaraya siz hala yok siz de ona onu demiştiniz diye kıvırıp durun..
sen önce bi tükürdüğünü yala sonra konuşuruz.
dilimi bulamıyorum, dilim nereye gitti deyin yeter !..
ben sahsen mahmut demeye karar verdim.
Harbi a haber'de falan ne diyorlar bu konuda merak ettim...
(bkz: kayın)

ikisinden karışık yapın.
brother sisi falan desek *
apkliler neyi sindiremedi ki bu olayı sindiremeyecek. başları ne derse öyle derler geçmişte dediklerinin tam tersi tavır aldıklarına defalarca şahit olduk. bunlar boyle.