bugün

(img:#2034953)
Muslim cuckolds tactics.
biz ona " dümbük " diyoruz.
görsel
din türk insanının bugi olduğu için, bunu bilip, exploit eden akıllı şeyhlerin müşterisi olan insanlardır.
sokakta çevirip *abi karını s.kebilirmiyim* dediğinde dayak yersin, ama şeyh olup *şeytan çıkarıcam, mübarek* dediğinde kapıda nöbet tutturursun adamı.
böyle de garip bir ülkeyizdir.
Çok örneği olan rezalettir.

Yaşanmış bir olayı anlatayım. Bana aktaran beş vakit namazında, şalvarlı, iman gömlekli, yaşını başını almış bir tanıdığım.

Zamanında tarikatların birine takılırken şahit oluyor ki tarikatın şeyhi müritlerden birine rüyasında karısının kendisiyle nikahlandığını söylüyor. Bunun üzerine mürit karısını boşuyor, kadın şeyhin bilmem kaçıncı karısı oluyor. Bunu aktaran kişi o gün bugün tarikatlardan elini ayağını çekiyor.

Sözlükte yıllardır yazıyorum, beni bilenler bilir, trollük yapmam, ironi yapıyorsam da belli ederim. Olay aynen böyledir, ben anlatanın yalancısıyım.
(bkz: odaya girdiğimde şeyhini sıvazlıyordu)
onlarcası bulunan gavatlar.

https://onedio.com/haber/...in-yakan-savunmasi-837288
“Allah raZı olsun, bebeğimiz olmuyordu karıma okudu üfledi artık bir bebeğimiz var” diyen adamla aynı adamdır.

Gelecekte “bu çocuk bana benzemiyor” diyecek olan adamdır.
şeyh karısına onlarda sevaba giriyorlar.
çağdaş demokratik laik tiplerden biridir. gerçekten çok yazık..
Tarikatsal düzlemde gavatlığını yaşayan tiptir. Üstüne ortalıkta şeriat isterük diye dolanırlar.
karısını şeyhle paylaşan yumuşak erkektir.
şeriatta şeyh yok bu bir.

şeriatın hangi maddesinde, kuralında karını şeyhe gönder yazıyor, göster.

göstermezsen şerefsizsin. bu kadar net.
Tasavvuf zaten dinin laikleşmesidir. Dinin, siyasal alandan çekilip tanrı ile kul arasına girmesine tasavvuf denir.

Modern laiklik anlayışı da böyledir.

" iki reşit insan, kendi arasında istediği ilişkiyi kurabilir, kimse karışamaz" zihniyetinde bir sunumdur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar