bugün

efendim susayim diyorum diyorum olmuyor.

hanfendi uğraşamazmiş, et kokusuna tahamullu yokmuşmuş o zaten et de yemezmiş. bak bak sen, herşeyi beyimiz halletse de o dolaba dahi yerleştiremezmiş. hem zaten yemegini de yapamazmiş.

uzak durulmasi gereken kizdir lakin sonuna kadar haklidir, bu tarz kizlar ben varim unutmayin bana gelebilirsiniz.
işkembeyi çıkarıp vereceksin onunla uğraşsın.
Rabbim hepimizi bu kızın azabından korusun bizden uzak eylesin inşaallah.
eğlenmelik kızdır
Taze taze işkembe yapıp içmeyeceksek neden kurban bayramı var ki zaten.
hiç abartmıyorum tek başıma iki bayram koskoca kurbanı kesildikten sonra yapılacak yemeğe göre ayırmışlığım var. tek tek kıymasıydı , pirzolaydı , doğrama vs yapmıştım sonra da güzel bir kavurma ile günü bitirmiştim. ayıptır söylemesi et ile aram iyidir..
sağlam bir dayak ister.
Uğraşamam, hazır alalım aşkım derim, yiğidim koçum, erkekim hemen okeyler. Ahahha
Iyy denilmez ibadete ama bağış yapmak çok daha mantıklı bir seçenek değil mi sizce de.*
Z kusagidir o. Gerçi bekarken ben de elimi surmezdim. Zaten etle çok aram yok. Et seven insanlar bence daha çok becerikli bu konuda.Ama iş başa düşünce yapıyoruz bi seyler.
Evlenilmeyecek kızdır.
Götü memesi iyi ise olur yav.
"ıyy" kısmını çıkarırsak benimdir. Yalnız çoğunun kesme şekline ıyy diyebilirim acısız kesim varken. zaten yemem de, - sadece kurban eti için demiyorum. kurban dışında kesilenler acı çekmiyormuşçasına yalnızca kurban eti yemeyenler var, onlardan değilim -orası ayrı konu.
güncel Önemli Başlıklar