bugün
- cumhuriyet halk partisi13
- bilim adamı olsaydınız ne icat ederdiniz15
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri28
- yazarların en sevdiği ilaç12
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum11
- pandela 310
- necip fazıla ait olmayan sözler8
- iyi ki doğdun manyak olmaya karar verdim10
- ahmet beyin beyaz bareti14
- en son ne yediniz9
- israilli bakanın hastane vurmak savaş suçu demesi16
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı27
- cep telefonu13
- araba60
- en son ne zaman 31 çektiniz12
- havanın gavur amı gibi yanması9
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu22
- herzevekil9
- yazarların etnik kökeni9
- ateizmle yönetilen bir ülkede olacaklar16
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun25
- herkesin dini kendine12
- çalışma hayatına dair prensipler15
- anın görüntüsü13
- mokv10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler16
- kıskanmak10
- öfkeli korkusuz insan aptal insandır8
- kaan'ın f35 den daha iyi olması17
- kadınların gerçek yüzünü öğrenme yolları20
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği11
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- mantarlı vajina11
- tanrının çalışma prensibi12
- ataistlerin cevab veremediği sorular24
- cinconlular'ın uğramadığı başlıklar30
- iran12
- yazarların özlü sözleri10
- cevap vermez belirtir gider15
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız14
- sudekiray16
- türkiye23
- düşün ki o bunu okuyor8
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması34
- israildeki nükleer silahlar8
- selçuk bayraktar23
- fotokopici bi erkek8
- gay olupta salak olmayan birinin olmaması8
- iranın hastane vurması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları11
Sonra batı geliyor anamızı sikiyor diye ağlaşırlar.
O küçük kızların ahı çıkar tabi.
O küçük kızların ahı çıkar tabi.
Saddam'ı astılar ama Irak için hiçbir şey değişmedi.
Atatürk düşmanı geri zekalı karılar görsün bakalım bunları Atatürk olmasıydı bunlardan tek bi farkımız olmazdı.
Melissacım senin derdin kızlar değil, senin derdin islam..
şaşırtan durumdur. 9 yaşında bir kız ya 9 yaşında bak 9 yaşında ne diyeyim artık hiç bilmiyorum.
zuhair al atwani diye bir fotoğrafcı var izlerseniz görürsünüz erkek kız 10 13 yaşlarında evlendiklerini görürsünüz.ırakta bu normal eskiden türkiyedede böyleydi.eskiden 20 yaşına gelmiş herkez evli olurdu.ha bana göre 30dan önce evlilik ahmaklıktır.
yine bir yalan haber. kabul edilmiş gibi servis etmişler bir de. neyse ki bizim cehapeli tayfa çok sorguluyor da hemen iman etmişler habere (!)
21. yy da sunun değil kabul edilmesi, teklif edilmesine bile müsebbip olanları alıp akıl hastanesine kapatmak gerekli.
Orsbu çocukları meyve bile olgunlaşmadan yenmiyor bu dünyanın kanunu. Küçücük çocukla evlenmek nedir.
islamcı parti neden böyle bir şey teklif etmiş ki? Nereden ve kimden feyz almış? Bunlar cibiliyetsiz, bunlar sürtük...
gerçek islam bu değil! sorsan islamı bir bizimler biliyor. Adamlar kendi dilindeki kitabı okuyor anlamıyor. Bizimkiler de kitabı okumadan biliyor. ibretlik!
gerçek islamı uyguluyorlar işte. peygamber de 9 yaşında kızla evlenmişti. sonuçta islamda peygamber ne yapıyorsa o yapılmıyor mu? niye şaşırıyorsunuz? kendi diniyle ilgili gerçekler ortaya çıkınca dut yemiş bülbüle dönüyorsunuz her seferinde. çünkü siz de inandığınız şeyin tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Bu kafayla bilim üretilebilir mi varsa yoksa apış arası. Fikirleri var beyinleri yok. Bunu teklif edeni evire çevire..
Badem biyiklilar bunu beğendi. Hemen köpekleri öldürüp çocuklara musallat olsunlar.
ne gider be erik gibi kütür kütür.
Demekki 60 yaşındaki erkeklere 15lik kızlar yetmiyor.
Yalan habermiş. Peki evlilik yaşının 15 olması da mı yalan? 80 yaşındaki erkeklerle 15 yaşındaki kızları evlendirmiyorlar mı?
Yalan habermiş. Peki evlilik yaşının 15 olması da mı yalan? 80 yaşındaki erkeklerle 15 yaşındaki kızları evlendirmiyorlar mı?
islam'da çok eşlilik olabilir ama 9 yaşında biriyle evlenmek peygamber sünneti değil. doğu'da zaten batı'ya göre kızların evlilik yaşının daha erken olduğu ortada.
araştırmadan hemen böyle haberlere inanlara gerçekten şaşıyorum. dolandırma haberleri de bunun gibiler yüzünden oluyor demek, her şeye kanıp inanıyorlar. gerçekten yazık.
9 olmaasda 14 tür. arap ibnelerinde zübyancılık çok normal.
Dinciler, koca ülkenin içine sicti. Yüz binlerin canına kıydı, hala doymuyorlar. 9 seçilmesinin nedeni dinidir. Bu ruh hastaları, 1400 önceki çöl kurallarının gelmiş geçmiş en iyi kurallar olduğu konusunda saplantılı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar