bugün

ben, çok açık bir dille siyonistlerin kızlarını işgalci sermaye düzenine, yamyamlara, haydutlara, psikopatlara peşkeş çekmek istemeyen müslümanları ve hristiyanları ırkçı diye etiketlemek için onları kendi silahlarıyla vurduğunu söylüyorum.

sizi, kendi inançlarınızla cehalete boğup sahip olmakla övündüğünüz tüm insani meziyetleri ruhunuzu çırılçıplak bırakırcasına elinizden çekip alıyorlar.

yahudi oligarklar kontrol ettikleri tevhid, tebliğ, misyonerlik kanallarıyla israil e bağlı yeni bir dünya yaratmaya çalışıyor, ve ümmetçilikle globalizm tüm bunların merkezinde yer almakta.

insanlık, bu delüzyonal rüyanın bir parçası. nükleer bulutların şafağına merhaba diyene kadar çok geç kaldığımızı asla fark edemeyeceğiz...

hiçbir etnik grup bir diğerinin içinde asimile olmak istemez, ve ne kadar çok etnik topluluk bir araya gelirse o kadar çok kaos çıkar, ve millet olma bilincini dahi yitiren koyunlarla tüm kontrolü kaybedersiniz.

hiçbir kültür, birbirinin dengi ya da eşiti değildir, bazıları her zaman vahşi, ilkel ve habistir, bazılarıysa uysal, yumuşak ve insancıl. kimisi orta yolu tutturmuştur.
Bir diktirin gidin denilecek tespit. Şimdi yatacağım sabah gelir bu tezi savunanları format dahilinde hoplatırım.
hilal kipalı, altı şamdanlı siyonist albay damladı hemen. noldu sizinkiler golaniyle israil in colani tepesine çöküşünü kutlamıyor muydu, üç dört aydır tık yok sizin tayfadan, filistin i, hamas ı, haniye yi ne çabuk sattınız.

sahtekar gerici liboşlar sizi.

amerikan saksafoncuları.
Albayım doktor kendi haline bırakın zamanla ölür demiş.
Ebgh azizim. Beni bir hoş ettin gece gece. Küçük albay pijamada devrim yaptı ayaklandı. Yarın görüşürüz. 9 kollu şamdan üstünde raks etmeye hazır ol. Biz de seni zevku safayla izleyelim. Safa bizim tırcı arkadaş.
bu aşkı kemale erdirelim.

yedi bile beni kesmiyor diyorsun yani?

bak ben gene insaf ettim!

altı dedim, ideali yedi, ama sen işi farklı bir seviyeye taşımak istiyorsun.
ellerim boş gönlüm hoş kapitalizmin uşağıdır. sürekli onu kutsamaktadır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar